• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Yamaha XSR900 2022

Μπακαλίστηκα
Ότι το μηχανάκι είναι «κλειδωμένο» και πρέπει να συνδεθεί με το pc για να δουλέψει.
Το pc είναι συνδεδεμένο με server της Yamaha.
Πρέπει να σταλούν τα χαρτιά σε ψηφιακή μορφή, και μόλις πάρει έγκριση στο ξεκλειδώνει.

Ευχαριστώ.

Πω πω τι κουκλί είναι αυτό;;!!!

Καλοτάξιδο, φοβερό φαίνεται.

Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!!
Αυτές οι ζάντες πόσο πολύ θυμίζουν TZ 750...
Το XSR και το MT-09 τα ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή.

Καλοστριφτο και καλοσουζαριστο!! Εσύ δεν είχες ρίξει άκυρο στην παραγγελία λόγω καθυστέρησης;;;

Καλοστριφτο να είναι.

Ευχαριστώ τους πάντες!!!
Ελπίζω να βρεθούμε στους δρόμους.
Οδύσσεια έχει καταντήσει αλλά είμαι πολύ κοντά. Ακόμα περιμένουμε το οκ από τη Yamaha να ξεκλειδώσουν τα ηλεκτρονικά.

Οδύσσεια έχει καταντήσει αλλά είμαι πολύ κοντά. Ακόμα περιμένουμε το οκ από τη Yamaha να ξεκλειδώσουν τα ηλεκτρονικά.
Ελπίζω να μην έχεις εξοφλήσει το μηχανάκι.

Έχει λίγη σημασία γιατί έχω άδεια-πινακίδα στα χέρια μου και το επίσημο τιμολόγιο αγοράς.

Αντίστοιχο πρόβλημα με ξεκλείδωμα εγκεφάλου κατά την αγορά, είχε φίλος πριν από μερικά χρόνια με KTM Duke. Είχε πέσει σε Αύγουστο που ήταν κλειστά τα πάντα και έχασε τότε μερικές εβδομάδες, σε συνδυασμό με καθυστερήσεις του υπουργείου για τις πινακίδες.

Κι εγώ είχα χάσει ένα δεκαήμερο, λόγω απεργίας του Υπουργείου, παρόλο που το μοτοσακό ήταν ετοιμοπαράδοτο. Κακή εντύπωση μου είχε κάνει το γεγονός ότι η Yamaha άρχισε να μετράει την εγγύηση από τη μέρα της αγοράς, παρόλο που ήταν στη συμφωνία να παραδοθεί με πινακίδες και είχα πληρώσει επιπλέον χρήματα για τη διεκπεραίωση. Μου είχαν πει τότε ότι το μηχανάκι είναι έτοιμο και μπορώ να το πάρω χωρίς πινακίδες αν θέλω και ότι έχει αρχίσει να μετράει η εγγύηση. Χρειάστηκε επιπλέον "πράξη" για τη φύλαξή του στην αντιπροσωπεία 10 μέρες μέχρι να τους φέρει ο διεκπεραιωτής τους τις πινακίδες.

Αυτές οι καθυστερήσεις δημιουργούν μία όμορφη προσμονή, αφού τα βασικά ζητήματα έχουν επιλυθεί.

Τελευταία επεξεργασία:
Έχει λίγη σημασία γιατί έχω άδεια-πινακίδα στα χέρια μου και το επίσημο τιμολόγιο αγοράς.
Δεν υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσουν και να σου 'φάνε' τα λεφτά.
Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος πίεσης από μέρους του πελάτη είναι να χρωστάει χρήματα.
Καλά ξεμπερδέματα.

Δεν υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσουν και να σου 'φάνε' τα λεφτά.
Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος πίεσης από μέρους του πελάτη είναι να χρωστάει χρήματα.
Καλά ξεμπερδέματα.

Και να με καθυστερήσει μπορεί, και τα λεφτά του θα πάρει. Δεν μου φαίνεται τρόπος πίεσης.
Παρόλα αυτά. Από τη μέρα που έρχεται, μέχρι τη μέρα παραλαβής, είναι 4-5 εργάσιμες. Τώρα είμαι στις 3. Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να περιμένω

Αν τελικά δεν πούλησες το Hornet, γιατί δεν βγαίνεις καμιά βόλτα με αυτό; Υπομονή, λίγες μέρες είναι, θα περάσουν.

Με γεια το XSR 900! Αναμένουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Hornet 600.

Αν τελικά δεν πούλησες το Hornet, γιατί δεν βγαίνεις καμιά βόλτα με αυτό; Υπομονή, λίγες μέρες είναι, θα περάσουν.

Με γεια το XSR 900! Αναμένουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Hornet 600.

Πουλήθηκε το Hornet, είμαι 15 μέρες χωρίς δίκυκλο και έχω τρελαθεί. Καβαλάω συνοδηγός ένα σκούτερ και χαίρομαι.
Ευτυχώς το Hornet έμεινε εντός οικογενείας και είναι πάντα διαθέσιμο, αλλά είναι στην επαρχία και εγώ στη ζούγκλα πρωτεύουσα

Αντίστοιχο πρόβλημα με ξεκλείδωμα εγκεφάλου κατά την αγορά, είχε φίλος πριν από μερικά χρόνια με KTM Duke. Είχε πέσει σε Αύγουστο που ήταν κλειστά τα πάντα και έχασε τότε μερικές εβδομάδες, σε συνδυασμό με καθυστερήσεις του υπουργείου για τις πινακίδες.

Κι εγώ είχα χάσει ένα δεκαήμερο, λόγω απεργίας του Υπουργείου, παρόλο που το μοτοσακό ήταν ετοιμοπαράδοτο. Κακή εντύπωση μου είχε κάνει το γεγονός ότι η Yamaha άρχισε να μετράει την εγγύηση από τη μέρα της αγοράς, παρόλο που ήταν στη συμφωνία να παραδοθεί με πινακίδες και είχα πληρώσει επιπλέον χρήματα για τη διεκπεραίωση. Μου είχαν πει τότε ότι το μηχανάκι είναι έτοιμο και μπορώ να το πάρω χωρίς πινακίδες αν θέλω και ότι έχει αρχίσει να μετράει η εγγύηση. Χρειάστηκε επιπλέον "πράξη" για τη φύλαξή του στην αντιπροσωπεία 10 μέρες μέχρι να τους φέρει ο διεκπεραιωτής τους τις πινακίδες.

Αυτές οι καθυστερήσεις δημιουργούν μία όμορφη προσμονή, αφού τα βασικά ζητήματα έχουν επιλυθεί.

Φύγε από εδώ ρε γκαντεμόσκυλο, που δημιουργούν όμορφη προσμονή.
Δε κοιμάμαι τα βράδια και στην δουλειά ρίχνω ξερογκαζιές σαν 5χρονο.

Φωτο απο βολτα...μονο.
Καλα χλμ.

Καλόστριφτό και καλορίζικο!

Καλές βόλτες με το εργαλείο!! :beer:

Μικρή η αναμονή, τελικά.

Καλές βόλτες.

Πίσω
Μπλουζα