Μπακαλίστηκα
Ότι το μηχανάκι είναι «κλειδωμένο» και πρέπει να συνδεθεί με το pc για να δουλέψει.
Το pc είναι συνδεδεμένο με server της Yamaha.
Πρέπει να σταλούν τα χαρτιά σε ψηφιακή μορφή, και μόλις πάρει έγκριση στο ξεκλειδώνει.
Ευχαριστώ.
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Μπακαλίστηκα
Ότι το μηχανάκι είναι «κλειδωμένο» και πρέπει να συνδεθεί με το pc για να δουλέψει.
Το pc είναι συνδεδεμένο με server της Yamaha.
Πρέπει να σταλούν τα χαρτιά σε ψηφιακή μορφή, και μόλις πάρει έγκριση στο ξεκλειδώνει.
Ελπίζω να μην έχεις εξοφλήσει το μηχανάκι.Οδύσσεια έχει καταντήσει αλλά είμαι πολύ κοντά. Ακόμα περιμένουμε το οκ από τη Yamaha να ξεκλειδώσουν τα ηλεκτρονικά.
Δεν υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσουν και να σου 'φάνε' τα λεφτά.Έχει λίγη σημασία γιατί έχω άδεια-πινακίδα στα χέρια μου και το επίσημο τιμολόγιο αγοράς.
Δεν υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσουν και να σου 'φάνε' τα λεφτά.
Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος πίεσης από μέρους του πελάτη είναι να χρωστάει χρήματα.
Καλά ξεμπερδέματα.
Αν τελικά δεν πούλησες το Hornet, γιατί δεν βγαίνεις καμιά βόλτα με αυτό; Υπομονή, λίγες μέρες είναι, θα περάσουν.
Με γεια το XSR 900! Αναμένουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Hornet 600.
Αντίστοιχο πρόβλημα με ξεκλείδωμα εγκεφάλου κατά την αγορά, είχε φίλος πριν από μερικά χρόνια με KTM Duke. Είχε πέσει σε Αύγουστο που ήταν κλειστά τα πάντα και έχασε τότε μερικές εβδομάδες, σε συνδυασμό με καθυστερήσεις του υπουργείου για τις πινακίδες.
Κι εγώ είχα χάσει ένα δεκαήμερο, λόγω απεργίας του Υπουργείου, παρόλο που το μοτοσακό ήταν ετοιμοπαράδοτο. Κακή εντύπωση μου είχε κάνει το γεγονός ότι η Yamaha άρχισε να μετράει την εγγύηση από τη μέρα της αγοράς, παρόλο που ήταν στη συμφωνία να παραδοθεί με πινακίδες και είχα πληρώσει επιπλέον χρήματα για τη διεκπεραίωση. Μου είχαν πει τότε ότι το μηχανάκι είναι έτοιμο και μπορώ να το πάρω χωρίς πινακίδες αν θέλω και ότι έχει αρχίσει να μετράει η εγγύηση. Χρειάστηκε επιπλέον "πράξη" για τη φύλαξή του στην αντιπροσωπεία 10 μέρες μέχρι να τους φέρει ο διεκπεραιωτής τους τις πινακίδες.
Αυτές οι καθυστερήσεις δημιουργούν μία όμορφη προσμονή, αφού τα βασικά ζητήματα έχουν επιλυθεί.
Παρέλαβαααααααα!