• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

TD Αντί Ducati Weekend Πιστα Σερρων 18-20 Ιουνιου 2016

H αληθεια ειναι οτι τετοια εντυπωση μου εδωσες. Σαν να ηθελες να παρεις αλλη γραμμη για να παρεις φορα για προσπεραση ή για να μην κουτουλησεις πανω στον μπροστινο σου. Δηλαδη μπορουσες να πας πολυ γρηγοροτερα αλλα καθοσουν πισω. Ηταν περιεργο για αυτο το σχολίασα.

Ε ναι, έγραφα βιντεάκι :)

Μόνος μου γύρισα την πρώτη μέρα στο 1.2992 καλύτερο χρόνο, και την δεύτερη το απόγευμα (αφού ξεκουράστηκα στην πισίνα!) 1.2928...

Ε ναι, έγραφα βιντεάκι :)

Μόνος μου γύρισα την πρώτη μέρα στο 1.2992 καλύτερο χρόνο, και την δεύτερη το απόγευμα (αφού ξεκουράστηκα στην πισίνα!) 1.2928...

Οντως πας πιο γρήγορα απο την παρέα μας.
Την Κυριακή σε καποιο session με πέρασες στον 1ο γύρο που ζεσταινα τα λαστιχα αναμεσα 12-13 και αφού τέλειωσα τον γύρο το άνοιξα να σε ακολουθήσω αλλα μου έφευγες.
:wave2:

Ξέρω, δεν είναι τέλειες οι γραμμές, κάπου το έχασα, αλλά για αυτό και δεν έπεσα κάτω από 1.30 σε αυτόν τον γύρο!
Αλλά με 40 βαθμούς κουράζεσαι τόσο γρήγορα αν πηγαίνεις σβέλτα, που άντε να κρατήσεις μετά την συγκέντρωσή σου ...

Ξέρω, δεν είναι τέλειες οι γραμμές, κάπου το έχασα, αλλά για αυτό και δεν έπεσα κάτω από 1.30 σε αυτόν τον γύρο!
Αλλά με 40 βαθμούς κουράζεσαι τόσο γρήγορα αν πηγαίνεις σβέλτα, που άντε να κρατήσεις μετά την συγκέντρωσή σου ...

Οντως η ζέστη ηταν ανασταλτικός παράγοντας, κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα.
Ωραίο το video, γκάζωνα κι εγω! :beer:

Ανέβασα κι εγω το 1ο video από το trackday.
Αντιστοιχεί στα πρώτα 11 λεπτά του video που μας έπαιρνε ο Σπύρος.
Εδω βεβαια φαίνονται άλλα πράγματα!
Mια και τo νέο κουστούμι είχε και ζελατίνα τζάμι έβαλα την κάμερα στο τεπόζιτο με την βεντούζα. Τελικά κουνάει και θέλει βαση στην τιμονόπλακα.
Next time.
:beer:

Μου αρέσει πολύ η κίνηση που έκανες στο 5ο λεπτό στην Κ13. Θα τη μελετήσω.

Aυτό γίνεται μονο αν συναντας εκει καποιον αρκετά πιο αργό απο σένα και πάλι υπο συνθήκες, αλλιώς δεν παίζει!
Με εχει περάσει ετσι ο Μπουστας με μεγαλη διαφορά χλμ, εγω ημουν με το Hornet 900 κι αυτός ηταν με monster 800. :cry:

Εχμ......

Οι κραδασμοι που οφειλονται; σε ανωμαλιες της πιστας ;

Ρε ψηλέ. Άσε είπαμε την προσπέραση από έξω στην 13, τι δεν καταλαβαίνεις χαχαχαχαχχαχα

Μπορείς να μας περνάς όπου αλλού θέλεις:wave2:

Aυτό γίνεται μονο αν συναντας εκει καποιον αρκετά πιο αργό απο σένα και πάλι υπο συνθήκες, αλλιώς δεν παίζει!
Με εχει περάσει ετσι ο Μπουστας με μεγαλη διαφορά χλμ, εγω ημουν με το Hornet 900 κι αυτός ηταν με monster 800. :cry:

σιγα το μηχανάκι ρε άρη (για το χόρνετ λέω)

:lol:

Ρε ψηλέ. Άσε είπαμε την προσπέραση από έξω στην 13, τι δεν καταλαβαίνεις χαχαχαχαχχαχα

Μπορείς να μας περνάς όπου αλλού θέλεις:wave2:

ε μα τώρα ρε Κώστα τι να του πεις...........!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Εχμ......

Οι κραδασμοι που οφειλονται; σε ανωμαλιες της πιστας ;

στο βραχίονα της βάσης της κάμερας.είναι μακρύς:cool:

Video απο το απόγευμα του Σαββάτου.
Είναι καποιοι καλοί γύροι, σε καπoια φαση συναντάω τον byron κι ενα Ducati 998.

:beer:

Πίσω
Μπλουζα