• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

TD Αντί Ducati Weekend Πιστα Σερρων 18-20 Ιουνιου 2016

Τέλος και για μένα το TD.
Άλλαξα γρανάζι εχθές και από κακή ρύθμιση της αλυσίδας, πήρα το ρουλεμάν του άξονα κίνησης στο χέρι.

Οκ, ξενερωμα, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα όμως...

Κρίμα ρε συ..

Πως σου φάνηκαν τα λάστιχα;

Υγ:
Βάζανε ιταλικά ρουλεμάν οι Αυστριακοί ;;;;; :rotflmao: :D :kakioula

Εδω δεν έβρεξε καθολου και η συννεφια έκανε τη μερα υποφερτη. Εγω μπήκα στις 1 το μεσημερι γιατι το πρωι με βρηκε με διάρροια και ετρεχα καθε λίγο στη τουαλέτα.... ευτυχως μου πέρασε αλλα ημουνα χαλια γενικα και γϋρναγα στο 1.32 και βαλε. Το απογευμα ημουν πολυ καλυτερα μετα αποενα μπανάκι στην πισίνα και γυρισα 1.2928 σλλα διέλυσα το λαστιχό μου .... Τέρμα για μένα το TD...

Σπύροοοοοοο...!!!! Ναι ρε φίλε ,άλλαξες level είσαι μέλος του 1,2x club πλέον!!!!!! :beer: :a08::a08:

Ωχ... Αλλάζει χωρίς να ανοιξεις μοτέρ;

Όχι.

Κρίμα ρε συ..

Πως σου φάνηκαν τα λάστιχα;

Δεν ευχαριστήθηκα, είχα παντού γλυστριματα, αλλά όχι λόγω ελαστικών. Το αμορτισέρ μου τα έπαιξε και μόλις ζεσταινόταν γινόταν σουμιες.
Πολύ γκρίνια, γλυστραγα συνέχεια, δοκίμαζα ρυθμίσεις, πιέσεις μπας και φτιάξει λίγο, αλλά μπα.

Όχι.

Δεν ευχαριστήθηκα, είχα παντού γλυστριματα, αλλά όχι λόγω ελαστικών. Το αμορτισέρ μου τα έπαιξε και μόλις ζεσταινόταν γινόταν σουμιες.
Πολύ γκρίνια, γλυστραγα συνέχεια, δοκίμαζα ρυθμίσεις, πιέσεις μπας και φτιάξει λίγο, αλλά μπα.

Τι να σου κάνει κι αυτό με τέτοιες θερμοκρασίες!!!

Άρη, από σένα δε μάθαμε νέα...

Μολις έφτασα στην δουλειά και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, είμαι αλλού....

Εχασα 2,5 κιλά στο TD, έλιωσα δηλαδή, το λιώσαμε και το μηχανακι και περάσαμε τέλεια. Τα λάστιχα φανταστικά, σε συνδυασμό με την αλλαγή γεωμετρίας που είχα ρυθμίσει το μηχανάκι έγινε όπλο και μπορούσα να κάνω πράγματα που πριν δεν γίνονταν.
Η νέα φόρμα επίσης βοήθησε, οι ηλεκτρολύτες βοήθησαν, η παρέα μας επίσης.
Χρόνους δεν ξερω αφού δεν ειχα σενσορες, gps, κλπ κόλπα κι ετσι δεν ξέρω ακριβώς πόσο πιο γρήγορα πήγα, αλλά θα το μετρήσω σε καποια φάση.
Τα λάστιχα άντεξαν 2 μέρες να το καβαλάμε κι οι 2, μια εγω μια Μήτσος, βέβαια δεν μπήκαμε καν την Δευτέρα, συμπαράσταση στον byron κι ετσι, ευκολη απόφαση μια κι ειχαμε λιώσει κι εμείς και το πίσω λάστιχο βέβαια και η θερμοκρασία αντι να κατεβαίνει ανέβαινε.
Θα εχουμε και φωτό, video κλπ αλλά θα περιμένετε όσο ναναι.
:beer:

Μολις έφτασα στην δουλειά και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, είμαι αλλού....

Εχασα 2,5 κιλά στο TD, έλιωσα δηλαδή, το λιώσαμε και το μηχανακι και περάσαμε τέλεια. Τα λάστιχα φανταστικά, σε συνδυασμό με την αλλαγή γεωμετρίας που είχα ρυθμίσει το μηχανάκι έγινε όπλο και μπορούσα να κάνω πράγματα που πριν δεν γίνονταν.
Η νέα φόρμα επίσης βοήθησε, οι ηλεκτρολύτες βοήθησαν, η παρέα μας επίσης.
Χρόνους δεν ξερω αφού δεν ειχα σενσορες, gps, κλπ κόλπα κι ετσι δεν ξέρω ακριβώς πόσο πιο γρήγορα πήγα, αλλά θα το μετρήσω σε καποια φάση.
Τα λάστιχα άντεξαν 2 μέρες να το καβαλάμε κι οι 2, μια εγω μια Μήτσος, βέβαια δεν μπήκαμε καν την Δευτέρα, συμπαράσταση στον byron κι ετσι, ευκολη απόφαση μια κι ειχαμε λιώσει κι εμείς και το πίσω λάστιχο βέβαια και η θερμοκρασία αντι να κατεβαίνει ανέβαινε.
Θα εχουμε και φωτό, video κλπ αλλά θα περιμένετε όσο ναναι.
:beer:

o μαλλιάς με το τρικολόρε ήρθε? μπήκε? όλα κομπλέ? πως του φάνηκε?

Sapilas χρόνο μπορείς να βγάλεις και απο το βίντεο μετά σωστόοοηηηςς;;

ηταν ενα ωραιο διημερο...
γεματο με φουλ αδρεναλινη...

Μιχαλη (R-1nas), ευχαριστω και απο εδω γι'αυτο που εκανες off track..μου προσεφερες το καλυτερο session του διημερου...
εννοειται και για ολες τις συμβουλες και προτροπες...
ηλεκτρονικες για τωρα...απο κοντα οι κανονικες...
:beer::beer::beer:

o μαλλιάς με το τρικολόρε ήρθε? μπήκε? όλα κομπλέ? πως του φάνηκε?

Ναι, ναι, το μαθαίνει ακόμα.
Είναι πανεμορφο, για μένα η πιο όμορφη μοτο του trackday.

Μετα την δική μας ε! :D

Sapilas χρόνο μπορείς να βγάλεις και απο το βίντεο μετά σωστόοοηηηςς;;

Μια κι εχω επίσημη χρονομετρηση γυρων παλαιότερων trackday που τους εχω και σε video με την ίδια κάμερα, θα βγεί η άκρη.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: 7Tolis
πως; ΠΩΣ; Ορίιισστεεε; Στο Box 17 το είδατε το ωραίο το άσπρο το μηχανάκι; ΜΟΥ; :D

Σπύρο είναι ωραίο το Agusta σου, αλλά το 1098 tricolore είναι αλλη φάση, είναι πολύ όμορφο.
Και το δικό σου με το κανονικό κουστούμι ή άλλο βάψιμο θα ηταν πιο όμορφο πάντως.
Ετσι σκέτο άσπρο βέβαια είναι χρηστικό κι εκπέμπει κακία. Το μπαλωσα τωρα? :D

Χαρηκα που τα είπαμε κι απο κοντα! :beer:

Στην έξοδο της K5. :sweat:
Την 2η μέρα τάπωσα το ramair με ταινία ωστε να μείνει το μισό του εμβαδόν γιατί το μηχανάκι δεν ανέβαζε όπως πριν.
Προφανώς του έπεσε τεραστιο και μια και δεν έχει πρόγραμμα παραφτώχυνε. Με την ταινία επανήλθε στα νορμαλ του κι έβγαζε +10χλμ τελική στην ευθεία απ οτι την 1η μέρα που ηταν ολη η μπούκα ανοιχτή.

Φωτό του Χρύσανθου.

Συνημμένα

• aris_k5.jpg
    aris_k5.jpg
    78,7 KB · Προβολές: 182
πως; ΠΩΣ; Ορίιισστεεε; Στο Box 17 το είδατε το ωραίο το άσπρο το μηχανάκι; ΜΟΥ; :D

Έλα ρε, ο Άρης είναι λίγο biased , τα αγαπάει τα Ducati. :D

Η Έμε-Βου είναι ο απόλυτος μούναρος ...!!! :a08: (Sorry girls)

Σπύρο είναι ωραίο το Agusta σου, αλλά το 1098 tricolore είναι αλλη φάση, είναι πολύ όμορφο.
Και το δικό σου με το κανονικό κουστούμι ή άλλο βάψιμο θα ηταν πιο όμορφο πάντως.
Ετσι σκέτο άσπρο βέβαια είναι χρηστικό κι εκπέμπει κακία. Το μπαλωσα τωρα? :D

Χαρηκα που τα είπαμε κι απο κοντα! :beer:

Παρομοίως χάρηκα!

Και ξέρεις, προσπαθώ να το ασχημύνω το μηχανάκι μου, να μη μου το ματιάζουνε τόσο ;) Πέφτω και λιγότερο συχνά έτσι!

γαμάτη φωτό! 996 είναι το πρώτο;

ο πρωτος μοιαζει με σουπερ ηρωα απο κομικ:lol:
ωραιος

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: mariza
Πίσω
Μπλουζα