• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

TD Αντί Ducati Weekend Πιστα Σερρων 18-20 Ιουνιου 2016

:beer::beer::beer::beer::beer:

Για αυτό την διάλεξα :)

Μόλις βρω λίγο χρόνο θα τις φτιάξω να τις ανεβασω με την σειρα.
Στο δίπλα εργοστασιο είμαι. :wave2:

Σε ειδα και στον γυρισμό που μας πέρασες με το Volvo στα τσιμεντα.

Μολις έφτασα στην δουλειά και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, είμαι αλλού....

Εχασα 2,5 κιλά στο TD, έλιωσα δηλαδή, το λιώσαμε και το μηχανακι και περάσαμε τέλεια. Τα λάστιχα φανταστικά, σε συνδυασμό με την αλλαγή γεωμετρίας που είχα ρυθμίσει το μηχανάκι έγινε όπλο και μπορούσα να κάνω πράγματα που πριν δεν γίνονταν.
Η νέα φόρμα επίσης βοήθησε, οι ηλεκτρολύτες βοήθησαν, η παρέα μας επίσης.
Χρόνους δεν ξερω αφού δεν ειχα σενσορες, gps, κλπ κόλπα κι ετσι δεν ξέρω ακριβώς πόσο πιο γρήγορα πήγα, αλλά θα το μετρήσω σε καποια φάση.
Τα λάστιχα άντεξαν 2 μέρες να το καβαλάμε κι οι 2, μια εγω μια Μήτσος, βέβαια δεν μπήκαμε καν την Δευτέρα, συμπαράσταση στον byron κι ετσι, ευκολη απόφαση μια κι ειχαμε λιώσει κι εμείς και το πίσω λάστιχο βέβαια και η θερμοκρασία αντι να κατεβαίνει ανέβαινε.
Θα εχουμε και φωτό, video κλπ αλλά θα περιμένετε όσο ναναι.
:beer:

To θεμα ειναι να φευγεις "χορτατος" και με στοχο την ποιοτητα και οχι την ποσοτητα ......!!!

:beer::beer:

Συνημμένα

• trainaki.jpg
    trainaki.jpg
    43,9 KB · Προβολές: 182
Αυτά είναι ωραία πράματα...!!!....

Ναι έτσι είναι αλλά ο λαός περιμένει βίντεο κ φώτο... :p

ΤΟ δικό μου βιντεάκι σχεδόν ανέβηκε, έφτασε στο 84% αλλά μάλλον το κομπιούτερ έπεσε για ύπνο. Οπότε το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα το ολοκληρώσω :)

ΤΟ δικό μου βιντεάκι σχεδόν ανέβηκε, έφτασε στο 84% αλλά μάλλον το κομπιούτερ έπεσε για ύπνο. Οπότε το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα το ολοκληρώσω :)

Εσυ να αφησεις τα βιντεο και να πας να παρεις το μηχανακι σου γιατι ηταν ορφανο και παραπονεμενο, λιγο ηθελα να το φορτοσω κ να φυγω :P

Εσυ να αφησεις τα βιντεο και να πας να παρεις το μηχανακι σου γιατι ηταν ορφανο και παραπονεμενο, λιγο ηθελα να το φορτοσω κ να φυγω :P

Πάρτο, ασφαλισμένο είναι, δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα :) Αντε να βρεθεί και σε έμπειρα χέρια να πάει ΠΟΛΥ γρήγορα, γιατί αν περιμένει απο εμένα... ;)

Πολύ ωραίο video Σπύρο! :beer: :beer:

Η οδήγησή σου είναι πολύ καλή! :a10:

Το προσπερασμα στην 10 που εκανα στον spiderman ολα τα λεφτά. Με βρήκε στην ευθεία που δεν τραβαγε το μηχανακι την 1η μέρα πριν ταπώσω το ramair και με εκανε σουβλάκι εύκολα αλλά κι εγώ μετά του την έκανα. :D

Ωραια οδηγηση και στρωτή αλλα απο το βιντεο φαινεται οτι πας πολυ ανοιχτα σχεδον παντου. Αν οδηγουσες ετσι στα Μεγαρα ουτε 1.10 δεν θα εκανες :rolleyes:
Αν η πιστα ειναι 3200 μετρα την κανεις 3400 απο εκει που πας... τροφη για σκεψη το καλοκαιρι στην παραλια :beer:
Δες απο που περναει ο Sapila που γλύφει τα κερμπ στο apex απο την 5 μεχρι την προσπεραση στη 10. Αν το κανεις αυτο απο την 1 στη 16 πας κατω απο το 30 χωρις κοπο και με ασφάλεια.

Δε λέτε και σε μας, που βαριόμαστε να βλέπουμε βίντεο 25 λεπτών, πού ακριβώς είναι τα highlights;

Ωραια οδηγηση και στρωτή αλλα απο το βιντεο φαινεται οτι πας πολυ ανοιχτα σχεδον παντου.

Οταν ακολουθώ άλλους έτσι, γενικά πάω αλλού για αλλού και πολύ ανοιχτά, το ξέρω! Καμιά φορά και μόνος μου πάω ανοιχτά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ;)

Οταν ακολουθώ άλλους έτσι, γενικά πάω αλλού για αλλού και πολύ ανοιχτά, το ξέρω! Καμιά φορά και μόνος μου πάω ανοιχτά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ;)

H αληθεια ειναι οτι τετοια εντυπωση μου εδωσες. Σαν να ηθελες να παρεις αλλη γραμμη για να παρεις φορα για προσπεραση ή για να μην κουτουλησεις πανω στον μπροστινο σου. Δηλαδη μπορουσες να πας πολυ γρηγοροτερα αλλα καθοσουν πισω. Ηταν περιεργο για αυτο το σχολίασα.

Πίσω
Μπλουζα