- Εντάχθηκαν
- 26 Ιουλίου 2005
- Πόντοι αντιδράσεων
- 4.237
- Πόντοι
- 113
Ωραίο τραινάκι είμαστε! :beer:
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Ωραίο τραινάκι είμαστε! :beer:
Για αυτό την διάλεξα![]()
Μολις έφτασα στην δουλειά και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, είμαι αλλού....
Εχασα 2,5 κιλά στο TD, έλιωσα δηλαδή, το λιώσαμε και το μηχανακι και περάσαμε τέλεια. Τα λάστιχα φανταστικά, σε συνδυασμό με την αλλαγή γεωμετρίας που είχα ρυθμίσει το μηχανάκι έγινε όπλο και μπορούσα να κάνω πράγματα που πριν δεν γίνονταν.
Η νέα φόρμα επίσης βοήθησε, οι ηλεκτρολύτες βοήθησαν, η παρέα μας επίσης.
Χρόνους δεν ξερω αφού δεν ειχα σενσορες, gps, κλπ κόλπα κι ετσι δεν ξέρω ακριβώς πόσο πιο γρήγορα πήγα, αλλά θα το μετρήσω σε καποια φάση.
Τα λάστιχα άντεξαν 2 μέρες να το καβαλάμε κι οι 2, μια εγω μια Μήτσος, βέβαια δεν μπήκαμε καν την Δευτέρα, συμπαράσταση στον byron κι ετσι, ευκολη απόφαση μια κι ειχαμε λιώσει κι εμείς και το πίσω λάστιχο βέβαια και η θερμοκρασία αντι να κατεβαίνει ανέβαινε.
Θα εχουμε και φωτό, video κλπ αλλά θα περιμένετε όσο ναναι.
:beer:
To θεμα ειναι να φευγεις "χορτατος" και με στοχο την ποιοτητα και οχι την ποσοτητα ......!!!
:beer::beer:
Ετσι είναι! :beer:
Ναι έτσι είναι αλλά ο λαός περιμένει βίντεο κ φώτο...![]()
Ναι έτσι είναι αλλά ο λαός περιμένει βίντεο κ φώτο...![]()
ΤΟ δικό μου βιντεάκι σχεδόν ανέβηκε, έφτασε στο 84% αλλά μάλλον το κομπιούτερ έπεσε για ύπνο. Οπότε το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα το ολοκληρώσω![]()
Εσυ να αφησεις τα βιντεο και να πας να παρεις το μηχανακι σου γιατι ηταν ορφανο και παραπονεμενο, λιγο ηθελα να το φορτοσω κ να φυγω![]()
Το προσπερασμα στην 10 που εκανα στον spiderman ολα τα λεφτά.
Δε λέτε και σε μας, πουβαριόμαστεδουλεύουμε σκληρά λόγω #Brexit να βλέπουμε βίντεο 25 λεπτών, πού ακριβώς είναι τα highlights;
Ωραια οδηγηση και στρωτή αλλα απο το βιντεο φαινεται οτι πας πολυ ανοιχτα σχεδον παντου.
Οταν ακολουθώ άλλους έτσι, γενικά πάω αλλού για αλλού και πολύ ανοιχτά, το ξέρω! Καμιά φορά και μόνος μου πάω ανοιχτά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα![]()