• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ...director cut

• Συντάκτης Συντάκτης sniper
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εχοντας αγορασει πολλες παρατημενες αφηνοντας σημειωμα και αφου με βρηκε ο νομιμος ιδιοκτητς, σχεδον παντα η σελα τουλαχιστον ηταν σε κακη κατασταση λογω εγκαταλειψης.. ειδικα το σεμπε φαινεται και ειναι σαν καινουρια. αρα καποιος τη φροντιζει......

Το cb, επειδή βρίσκεται έξω από μαγαζί, θεωρώ ότι παίζει τον ρόλο καβατζώματος πάρκινγκ ;)

πολυ συχνο φαινομενο. εκει θελει να του δωσεις ενα σαπιο κινεζικο σκουτερ για ανταλλαγη.

Κρίμα. Τουλάχιστον είναι το 600 και όχι το 750.

Αυτό το βλέπω έτσι , εδώ και μέρες, μπας και το ψάχνει κανείς;

IMG_20210215_160533_5.jpg

IMG_20210215_160545_5.jpg

Αυτό πάλι, το είδα και το λυπήθηκα, που θα πάει να προστεθεί στα μπάζα του ελληνικού τεμπελοκράτους.

IMG_20210221_134219_4.jpg

IMG_20210221_134156_3.jpg

IMG_20210221_134202_1.jpg

από τις στροφές στο στροφόμετρο, μάλλον έχουμε να κάνουμε με 250.

IMG_20210221_134511_5.jpg

Όταν βλέπω τέτοια μηχανάκια με αυτοκόλλητα του δήμου πάνω μου έρχεται να τα υιοθετήσω. Συνέχεια μου περνάει από το μυαλό. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά?

Όταν βλέπω τέτοια μηχανάκια με αυτοκόλλητα του δήμου πάνω μου έρχεται να τα υιοθετήσω. Συνέχεια μου περνάει από το μυαλό. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά?

Να πάει στραβά τίποτε, να σε πανε μέσα καποια στιγμη πιθανό :lol:

GSXR250 είναι ναι. Τα χιλιόμετρα παίζει και να ναι πραγματικά.Κρίμα που θα γίνει ανταλλακτικά.

κουτακια κοκα κολα θα γινει οχι ανταλλακτικα

κουτακια κοκα κολα θα γινει οχι ανταλλακτικα

Ουτε καν, σαπίδι και μόλυνση σε κάποιο οικόπεδο κάποιας δημόσιας υπηρεσίας για 1000 χρόνια θα γίνει.

Επειδή είμαι ευαίσθητος με τα συγκεκριμένα,,,
υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για να έρθω σε επικοινωνία ;

Είναι κρίμα γμτ

Κάπου σε μία σχετικά γωνιά της Ελλάδας (Γιαννίτσι Εύβοια ) , σε ένα απόμερο χωματόδρομο που μας έβγαλε το GPS εθεάθη αυτό το Suzukάκι (GSX 400FW)
που δεν έχω ξαναδεί στην Ελλάδα
Το κόκκινο background μετά τα 80 μαρτυρά ότι ήταν γιαπωνέζικων προδιαγραφών της εποχής

Gsx1.jpgGsx2.jpg

Σε βλέπω κάθε μέρα όταν πηγαίνω στην δουλειά,έσκασε και το ειδοποιητήριο :(
Μηχανάρα ακόμα και σήμερα.
1.jpg

Πίσω
Μπλουζα