• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ...director cut

• Συντάκτης Συντάκτης sniper
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σε βλέπω κάθε μέρα όταν πηγαίνω στην δουλειά,έσκασε και το ειδοποιητήριο :(
Μηχανάρα ακόμα και σήμερα.
Προβολή συνημμένου 430073

το θελω, αν δεις κινηση η αν καποιος βγαλει το αυτοκολλητο απο πανω η αν μπορεις γενικα να αφησεις ενα σημειωμα με τα στοιχεια μου μπας και το δει ο νομιμος ιδιοκτητης θα ηθελα να το αγορασω.

Εαν υπαρχει ενδιαφερον μετακινηστε το απο το σημειο.

Oι Βρετανίδες της φωτό είναι στη πραγματικότητα σε χειρότερη κατάσταση από ότι φαίνονται...

Τις λυπήθηκα έτσι που τις είδα αγκαλιασμένες :sad:

IMG_0426.jpg

Απορω γιατι δεν τα δινουν για ανταλλακτικα τουλαχιστον...

Απορω γιατι δεν τα δινουν για ανταλλακτικα τουλαχιστον...

Κρίνοντας από τα δικά μου, που τα έχω σε τεύχη εδώ και χρόνια, "όπου να'ναι θα το φτιάξω να πούμε"

Κρίνοντας από τα δικά μου, που τα έχω σε τεύχη εδώ και χρόνια, "όπου να'ναι θα το φτιάξω να πούμε"
ναιαλλα τα εχεις σε τευχη αποθηκευμενα καπου, οχι πεταμενα στον δρομο να τα κοπαναει ο καθενας με το αυτοκινητο παρκαρωντας η να τα τρωει η κακοκαιρια κι η ακινησια.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: D3300
Άβυσσος η ψυχή,και η τσέπη του καθενός.

οταν δεις ακριβο και ατρακαριστο και ειναι πεταμενο σημαινει οτι καποιος απηυδησε να τα επισκευαζει

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: D3300
Είχα νοικιάσει το 93 ένα TS 50 σε νησί και μου άρεσε. Για 50cc είχε αρκετό γκάζι για παιχνίδι και κράταγε ωραία στις στροφές. Και από χώρους ήταν καλό . Στεναχωριέμαι που το βλέπω έτσι...

Πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε παπί άσε που αυτά τα 50ρια έβαλαν αρκετό κόσμο στο εντουρο.

Είχα νοικιάσει το 93 ένα TS 50 σε νησί και μου άρεσε. Για 50cc είχε αρκετό γκάζι για παιχνίδι και κράταγε ωραία στις στροφές. Και από χώρους ήταν καλό . Στεναχωριέμαι που το βλέπω έτσι...

Πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε παπί άσε που αυτά τα 50ρια έβαλαν αρκετό κόσμο στο εντουρο.

Δεκαετία 90 το είχε φίλος στη Σάμο που πήγαινα διακοπές τότε· κατέβαινε σκάλες κι έκανε διάφορες καγκουριές μ αυτό. Εγώ τότε μικρότερος απ αυτόν τον κοίταγα με δέος· είχε γίνει ο ήρωάς μου. Αλλά και το ts 50 τότε το έβλεπα σα μηχανάρα!

Δεκαετία 90 το είχε φίλος στη Σάμο που πήγαινα διακοπές τότε· κατέβαινε σκάλες κι έκανε διάφορες καγκουριές μ αυτό. Εγώ τότε μικρότερος απ αυτόν τον κοίταγα με δέος· είχε γίνει ο ήρωάς μου. Αλλά και το ts 50 τότε το έβλεπα σα μηχανάρα!

Κοίτα να δεις, καταγωγή από μάνα έχω από Σάμο. Δούλευα τα καλοκαίρια στο νησί πιτσιρικάς για να πάρω δικό μου μηχανάκι.

Ο κολλητός είχε dt 50 και θυμάμαι όταν βγήκε το DT200R είχαμε πάθει ζημιά και οι δύο. Το πήρα πολλά χρόνια μετά και ήταν μηχαναρα.
Κάπου έχω μια φωτό με το TS, θα ψάξω να τη βρω.

Είχα νοικιάσει ένα TS πενηντάρι στη Νάξο το 1986...
Κάποιες φωτογραφίες κρύβουν πολύ συναίσθημα μέσα τους.

Σωστός ;)

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη πριν το φωτογραφήσω και μου είπε ότι το μηχανάκι δεν έχει κάποια βλάβη ή ζημιά. Το έχει ακίνητο για κάποιο διάστημα αλλά με έναν καθαρισμό σε καρμπυρατέρ και όπου αλλού χρειάζεται, λάδια μπουζί κτλ είναι πλήρως λειτουργικό.

με έναν καθαρισμό σε καρμπυρατέρ και όπου αλλού χρειάζεται, λάδια μπουζί κτλ είναι πλήρως λειτουργικό.

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

ντάξ, μπας και τσιμπήσει κανείς τα λέει, αλλά και πάλι,,,,,

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

Σωστός ;)

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη πριν το φωτογραφήσω και μου είπε ότι το μηχανάκι δεν έχει κάποια βλάβη ή ζημιά. Το έχει ακίνητο για κάποιο διάστημα αλλά με έναν καθαρισμό σε καρμπυρατέρ και όπου αλλού χρειάζεται, λάδια μπουζί κτλ είναι πλήρως λειτουργικό.

Ένα σπρέι θέλει και είναι κομπλέ!

Πίσω
Μπλουζα