Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Με σεισμο καταποντισμο...πυρηνικο ολεθρο...βομβαρδισμο κλπ παντγα με τη μηχανη...μονο οταν το χιονι και ο παγος ειναι απογορευτικα επικυνδυνος αν και πριν κατι χρονια ειχα βγει με το τοτε cb αλλα πολλη μπαντα ρε παιδακι μου....η βροχη δεν μου λεει κατι εχω κανει ταξιδια με βροχη και ειναι μια χαρα..τωρα στην αθηνα απλα θελει προσοχη και πολυ αμυντικη οδογηση και το νου στο γεγονος οτι εισαι αορατος
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Aυτη ειναι η μια οψη του νομισματος....εγω συνηθως ειπρατω βλεμματα οδηγων αυτοκινητων που με κοιτουν με απορια , ενω ειμαι σιγουρος πως πισω απο τα θολα τζαμια ψιθυριζουν:
''καλος μαλακας εισαι και του λογου σου...'':rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Υπαρχει και καποιος που κινειται με κουτι τις τελευταιες 15 μερες και που ζηλευει οταν βλεπει μηχανοβιους να τρωνε βροχη και spraying....:sad: :sad:
Το μονο καλο με το αμαξι ειναι οτι μπορεις να ακους μουσικη.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji
Ενα αδιάβροχο πανω-κάτω εχει περιπου 40 ευρώ, και ενα ζευγάρι γκέτες (προστασία για τα παπούτσια) 15-20 ευρω.. Αν τα φορας ολα αυτά, και κουβάδες να σου ριχνουν δε παιρνεις χαμπάρι τιποτα... Σιγουρα, το να βαζεις - βγαζεις γκετες και παντελόνι ειναι λιγο ταλαιπωρία, αλλα το κέρδος ειναι τρομερό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ζεστενομουνα κιολας:smokin: