Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
μην είμαστε παραπάνω πορωμένοι απο την αίσθηση του ρεαλισμού και της ασφάλειας και απλά επειδή θέλουμε να δείξουμε ότι καβαλάμε παντού και πάντα να λέμε ότι μπορούμε να πάμε το ίδιο ασφαλή και να θέτουμε πρακτικό επιχείρημα τον χρόνο και όχι την πόρωσή μας... είναι μια προσπάθεια αυτο υποκριτικής... σαν να ξέρουμε ότι έχουμε λάθος αλλά να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε...
Πολυπλοκο μου το κανεις ...
Δηλαδη τι θες να πεις ?
Τις 100 (ας πουμε) μερες τον χρονο που παω κι ερχομαι στην δουλεια μου υπο βροχη, περναω απο καπου για να με δουνε γνωστοι και φιλοι?
Και ΔΕΝ ειναι επιχειρημα ο χρονος?
Μια μιση ωρα (κατα μεσο ορο) στο "πηγαινε" και μιαμιση στο "ελα" μας κανουν
3 ωρες την ημερα !!!
Επι 100 μερες μας κανουν 300 ωρες, δηλαδη 12,5 μερες απ' την ζωη μου.
Με χιλια ζορια καταφερα να βρω 10 μερες για να φυγω στο βουνο φετος ...
Ο χρονος για μενα ειναι ΠΡΩΤΗ προτεραιοτητα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...
Αν ΔΕΝ τον ειχα αναγκη ή αν ηταν μικρη η διαφορα, τοτε κι εγω με τ' αμαξι θα πηγαινα!
Αλλωστε πως ξερω τους χρονους με τ' αυτοκινητο αν δεν εχω κανει την διαδρομη με αυτες τις συνθηκες καποιες φορες (κι ορκιστηκα πως ΔΕΝ το ξανακανω)?
εγω έχω δει... όμως... :sad: :a7:
Ειναι τελειωμενοι ?
Εγω ξαναλεω οτι σε βροχη ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ κανενα "καγκουρι" να κυκλοφορει !!!
με ελάχιστο φρένο ελάχιστα προοδευτικά που με την ταχύτητα που κινούμαι είναι αρκετό... και αν είμαι και με την μια κάτω ούτε στα όρια των στροφών που μου δίνουν μέγιστη ροπή αλλά λίγο ποιο κάτω με βοηθάει... και ας σκορτσάρει λίγο να φρενάρω...
...................
Αν εχεις φτασει να σκορτσαρει σημαινει οτι επρεπε να ειχες κατεβασει (ξανα) απο ΩΡΑ !!!