• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Οδηγείτε τη μηχανή στη βροχή αν έχετε αμάξι;

το'χει πει ο Στελλαρας εδω και 30 χρονια,και σεις επιμενετε να μαλακιζεστε...

"κι αν χιονιζει
και αν βρεχει,
τ'αγριογουρουνο
αντεχει"...

κοτες...:smokin:

<Οδηγείτε τη μηχανή στη βροχή αν έχετε αμάξι;>

Αυτοκίνητο: :a14:

Άσε που μ' αρέσει και η ταλαιπωρία γενικότερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto

"κι αν χιονιζει
και αν βρεχει,
τ'αγριογουρουνο
αντεχει"...

κοτες...:smokin:

Α να γειά σου :beer:

Παντα και παντου με το xx
Eιτε βροχη , κρυο ,λασπη , ποταμακια δρομων,καταρακτες δρομων, ενιοτε με χιονιοπτωση,σεισμους λοιμους ,καταποντισμους,
Θελω ενα μηχνακι πρωτου το αφησω να το εχω λειωση, να εχει ερθει μαζι μου οπου γουσταρω και οποτε γουσταρω.:) :) :) :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto

"κι αν χιονιζει
και αν βρεχει,
τ'αγριογουρουνο
αντεχει"...

Εεεε...

Νααα... :(

Ξερεις, δεν ηθελα να το θεσω ετσι ακριβως το θεμα ... :sick:

Αλλα με λυπη μου πρεπει να ομολογησω οτι ... :sad:

Με εκφραζει ΑΠΟΛΥΤΑ η θεση σου !!! :ninja:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

Ωραια, οδευουμε προς διαμαχες τωρα ή μΕ φαινεται ? :evil: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
<Οδηγείτε τη μηχανή στη βροχή αν έχετε αμάξι;>

Αυτοκίνητο: :a14:

Άσε που μ' αρέσει και η ταλαιπωρία γενικότερα.
Κι όταν δεν βρέχει, είμαι σίγουρος ότι αυτομαστιγώνεσαι!!! :D :D :D

Εγω οποτε βρεχει χρησιμοποιηω το τουτου :D διοτι ειχα προσφατα ατυχημα σε κατι λαδακια και οποτε βλεπω ''υγρο'' οδοστρωμα ψιλο αγχονομαι!!!

:lol: :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Εγω οποτε βρεχει χρησιμοποιηω το τουτου :D διοτι ειχα προσφατα ατυχημα σε κατι λαδακια και οποτε βλεπω ''υγρο'' οδοστρωμα ψιλο αγχονομαι!!!

:lol: :wave2:

Αφορμης δοθεισης να πω οτι στο βρεγμενο (οχι στο πλημμυρισμενο) τα πετρελαια-λαδια φαινονται καλυτερα μιας και "ιριδιζουν" ... :D

Οταν βρεχει χρησιμοποιω το αυτοκινητο διοτι η δουλεια μου ειναι πολυ κοντα στο σπιτι ( και οχι απο κεντρικους δρομους για να φτασω ) και βαριεμαι το κρεμυδωμα με τα ναυλον !!!

Αν ειχα παραπανω αποσταση δεν το συζηταγα για αυτοκινητο !!

:wave2:

Αν βρέχει το πρωί την ώρα που φεύγω πάω με το λεωφορείο (αυτοκίνητο δεν συμφέρει με τίποτα!).

Αν το απόγευμα που σχολάω βρέχει λίγο με νοιάζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξεχασα ν' αναφερω και το "Ειστε λιγοι, αλλα ειστε ηρωες σημερα εσεις." που εισεπραξα απο την κοπελα στα διοδια της Αττικης ... :D

Aυτη ειναι η μια οψη του νομισματος....εγω συνηθως ειπρατω βλεμματα οδηγων αυτοκινητων που με κοιτουν με απορια , ενω ειμαι σιγουρος πως πισω απο τα θολα τζαμια ψιθυριζουν:

''καλος μαλακας εισαι και του λογου σου...'':lol: :rotflmao: :lol:

..ας ειναι ,σημερα στο συνολο του προσωπικου της εταιριας που δουλευω , ημουν ο μονος με πενταλεπτο καπελο ...ολοι οι αλλοι παιζαν απο σαραντα λεπτα και πανω , κυπελλουχος αναδειχθηκε ενας με 1 ωρα και 15 λεπτα...

...εν πασει περιπτωση οδηγω συνεχεια μηχανη δε πα να ριχνει τα sato τα 120 ενωμενα και την ΙΚΕΑ μαζι ...στην μονη περιπτωση που κανω πισω ειναι το χιονι για ευνοητους λογους. Η αληθεια ειναι πως οσο περναει ο καιρος θα ηθελα ενα σαραβαλο αυτοκινητο μονο για τις πολυ ασχημες καιρικα μερες , αλλα και παλι ποσες ειναι αυτες στην διαρκεια ενος χρονου? 5? 10? 20? θα τις αντεξουμε!!!:beer: ....θε ερθουν καλυτερες μερες!:sun: :sun: :sun:

Εγω παιδια δυστηχως δεν μπορω να κανω και αλλιως το μηχανακι μου ειναι η δουλεια μου!δουλευω σε εταιρεια εξωτερικες και βγαινω εξω βρεξει χιονισει!αν εχεις καλο εξοπλισμο και οδηγας σωστα δεν εχεις προβλημα κανενα στον δρομο,εγω πρωσοπικα οδηγω δεξια παντα στον δρομο ειτε ειναι εθνικη ειτε στενο(μιλαω παντα για την δουλεια μου με το σκουτερ ετσι:D )κανω προσπεραση μονο οταν το κρινω αναγκαιο για την προσωπικη μου ασφαλεια αν ειναι κανενας μλκς μπροστα μου και με κοβει απο την ιλλιγκιωδη ταχυτητα των 40-60 χιλ στην εθνικη (με βροχη λεμε παντα).Εχτες που λετε με την τρελη καταιγιδα Ναι ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ!!σΤΟ ΠΕΡΑΜΑ για την ακριβεια με πετυχε η καταιγια και δεν ειχα γαντια ο μλκς:bigcry: :bigcry: δεν μπορειτε να φανταστητε τσουξιμο στα χερια και ειχα να παω Αθηνα γαμω τα υπουργεια μου μεσα που ανοιγουν μετα τις 12 για βεβαιωσεις(αμ πως 12 ανοιγουμε και 2 σχολαμε γ@αμω το δημοσιο τους)Ασχετο προισοχη πολλη στις δραγραμισεις στην αθηνα ειναι φρεσκοβαμμενες στο κεντρο και γλυστρανε οι π@υτανες μαματα!!δυο φορες με 20χιλ πηγα να φαω τουμπα απο παντες:eyepop: :eyepop: με το gilera:eyepop: :eyepop: oυτε με το GXSR δεν παω ετσι οπως πηγαινα εχθες με το σκουτερ στην βροχη,μιλαμε για πολλη δυναμη το εργαλειο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου...

Ε...κι αν βρέχει θα κόψει λίγο και θα φύγω...με πολλή προσοχή και σιγά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάντα με την μηχανή, εκτός αν πρέπει να πάρω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου.
Και καρεκλες να ρίχνει, πάλι με τη μηχανή.

εεετσι,εεεεετσι....βρεχει χιονιζει εκει διτροχος....:beer: :beer:
(εχει τρυπησει και το αδιαβροχο γαμωτ....):(

εξαρτάται τα κέφια, τη βροχή και το μέρος που θέλω να πάω. κοινώς και τα 2.:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Aυτη ειναι η μια οψη του νομισματος....εγω συνηθως ειπρατω βλεμματα οδηγων αυτοκινητων που με κοιτουν με απορια , ενω ειμαι σιγουρος πως πισω απο τα θολα τζαμια ψιθυριζουν:

''καλος μαλακας εισαι και του λογου σου...'':lol: :rotflmao: :lol:

..ας ειναι ,σημερα στο συνολο του προσωπικου της εταιριας που δουλευω , ημουν ο μονος με πενταλεπτο καπελο ...ολοι οι αλλοι παιζαν απο σαραντα λεπτα και πανω , κυπελλουχος αναδειχθηκε ενας με 1 ωρα και 15 λεπτα...

...εν πασει περιπτωση οδηγω συνεχεια μηχανη δε πα να ριχνει τα sato τα 120 ενωμενα και την ΙΚΕΑ μαζι ...στην μονη περιπτωση που κανω πισω ειναι το χιονι για ευνοητους λογους. Η αληθεια ειναι πως οσο περναει ο καιρος θα ηθελα ενα σαραβαλο αυτοκινητο μονο για τις πολυ ασχημες καιρικα μερες , αλλα και παλι ποσες ειναι αυτες στην διαρκεια ενος χρονου? 5? 10? 20? θα τις αντεξουμε!!!:beer: ....θε ερθουν καλυτερες μερες!:sun: :sun: :sun:

στο χιονι οχι γιατιιιιιι;;;;

myhornetonsnow.jpg

κ εμενα δν με νοιαζει αμα βρεχει,τοτε ολοι παιρνουν αμαξι κ η κινηση ειναι ακομα χειροτερη.με αδιαβροχα πανω κατω κ πιο προσεκτικη οδηγηση ειμαστε οκ.

Πίσω
Μπλουζα