• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda NX500 (2024)

Βάλτα όλα και μην ακούς κανένα.Να το φχαριστηθεις.και ταξίδια θα κάνεις μια χαρά.Το μηχανάκι αυτής της κατηγορίας είναι η Χρυσή τομή του μοτοσυκλετισμου.Τα κάνει όλα ,σε καλό βαθμό(πλην εντουρο και μοτοκρός) και συμφέρει.Εχω το voge500ds ,με τριβαλιτσο και όλα όσα ανέφερες,και 3,5 χρόνια τώρα,και 53000 χλμ,έχω κάνει πόλη,και δεκάδες ταξίδια.Μια χαρά.Καλοριζικο.

Κεραμεική πολλά τα λεφτά για ένα μηχανακι της σειράς.

Ποπο πάντως με αυτό που διάβασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ χθες! Μπροστά στο cbf125 το nx το βλέπω σαν διαστημόπλοιο :P

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

bikes.jpg

Πάμε στα σοβαρά.
Επειδή θα πάρω το μηχανάκι τώρα, θα είναι εύκολο να αλλάξω τα χρώματα αργότερα στο μοντέλο του 2026? (δεξια?)
Δηλ. να βάλω σε κάποιο μαγαζί, αντί για γκρι-κόκκινο ---->> γαλάζιο-φούξια;
Θα φαίνεται επαγγελματική δουλειά σαν τα αυθεντικά, και με τι κόστος περίπου?

Πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί πως το έχουν φτιάξει οι ίδιοι.
Αν είναι μέσα σε βερνίκι κ.λπ.

Μου φαίνεται δύσκολο (για αυτούς) να είναι βαφτο.
Αν είναι αυτοκόλλητα χρειάζεσαι σχεδιασμό, έλεγχο, εκτύπωση και μετά απόβαφή του δικού σου και αλλαγή.
Χωρίς δέσμευση και με βάση όσα μπορώ να δω από φωτό είναι κοντά στα 300-350€

Το να παρω το tracer 7 (2024, στα 9000) με περιορισμό στα 35 kw εφόσον έχω το Α2 τωρα, και αν παρω το απεριορίστου να το ξεκλειδώσω, μήπως είναι καλύτερη επιλογή από το nx 500 για all around μηχανάκι;

Μήπως να ανοίξεις ένα νέο θέμα για την σύγκριση των μοντέλων που σ'ενδιαφέρουν για να μη μπλέκουμε το παρόν..

Μιά βολτίτσα μέχρι την Μάνη σήμερα, υπέροχος καιρός, ωραία θερμοκρασία, άπνοια, τι άλλο
να ζητήσει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;

IMG_20260203_113412897Α.jpg

Όντως, αν δεν σταματάνε κιόλας μερικοί στα αριστερά για φωτογραφίες θα ήταν τέλεια. :p

:nono::nono::nono:

Σε πάρκιγκ της Εθνικής οδού είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, κι' όχι στην αριστερή πλευρά του
δρόμου......

IMG_20260203_113358091.jpg

Ο bowleno μόνο νύχτα αλητεύει....:smokin:

Στάση για τυρόπιτα :D

Messenger_creation_01FAC4FD-439A-490A-8B44-5A8DAEFE6139.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Ο bowleno μόνο νύχτα αλητεύει....:smokin:

Στάση για τυρόπιτα :D

Προβολή συνημμένου 468005

@YannisN δες εδώ να παίρνεις παραδείγματα, αφού φοράει μπαγαζιέρα στο kawa επιβάλεται να βάλεις μπαγαζιέρα στο nx όχι για 2 αλλά για 4 τουλάχιστον κράνη αλλιώς είναι βλασφημία :D

Πάντως κι εμένα μου χει λείψει η μπαγαζιέρα φουλ πέρα από την πλάκα είναι μεγάλη ευκολία, στο duke είχα, αλλά τώρα στο z500 δεν μου πάει η καρδιά να βάλω, οπότε αναγκαστικά στις βόλτες είμαι με backpack και το κράνος όταν κατεβαίνω πάει αγγαζέ...

@YannisN δες εδώ να παίρνεις παραδείγματα, αφού φοράει μπαγαζιέρα στο kawa επιβάλεται να βάλεις μπαγαζιέρα στο nx όχι για 2 αλλά για 4 τουλάχιστον κράνη αλλιώς είναι βλασφημία :D

Πάντως κι εμένα μου χει λείψει η μπαγαζιέρα φουλ πέρα από την πλάκα είναι μεγάλη ευκολία, στο duke είχα, αλλά τώρα στο z500 δεν μου πάει η καρδιά να βάλω, οπότε αναγκαστικά στις βόλτες είμαι με backpack και το κράνος όταν κατεβαίνω πάει αγγαζέ...

:uplate:

:cry:

Ακόμα κι εγώ έχω όρια ρε συ...:cry:
Δεν θα έβαζα σε duke μπαγκαζιέρα τέτοιου τύπου κιόλας:bawl:

το είχα για καθημερινό παιδιά οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή, αναγκαστικά μπήκε για την εξυπηρέτηση χαχαχα, το καλό είναι ότι ήταν από αυτές με τη βάση που με ένα κουμπί έβγαινε ολόκληρη κι έμενε μόνο η βάση, οπότε σε βολτίτσες την έβγαζα :cool:

nx500.jpg

Το πήρα το NX. 1η βόλτα σήμερα. 70 km αισίως.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τη συζήτηση γενικά.
Σε λίγες μέρες θα γράψω και ένα μικρό review για το πως μου φαίνεται κλπ.

Προβολή συνημμένου 468192

Το πήρα το NX. 1η βόλτα σήμερα. 70 km αισίως.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τη συζήτηση γενικά.
Σε λίγες μέρες θα γράψω και ένα μικρό review για το πως μου φαίνεται κλπ.

Πολύ ωραίο το nx, οι φωτογραφίες της honda το αδικούν αρκετά, καλοβολτο να το ευχαριστηθείς!

Πολύ ωραίο το nx, οι φωτογραφίες της honda το αδικούν αρκετά,

Λογικό, έχουν γίνει τόσο τσίπηδες εκεί που βάζουν τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο να τραβάνε με τα κινητά τους για να μην πλΕρώνουν φωτογράφους, σκηνικά, και τέτοια αχρείαστα, τους έχουν διδάξει οι παροικούντες της Λ.Αθηνών.... :tooth:

Πίσω
Μπλουζα