• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda NX500 (2024)

θεωρώ "χειμωνιάτικη" προσφορά, καθώς τα παντα είναι μουδιασμένα στην αγορά μετά τις γιορτές

θεωρώ "χειμωνιάτικη" προσφορά, καθώς τα παντα είναι μουδιασμένα στην αγορά μετά τις γιορτές

Ίσως να έπαιξε και κάποιο ρόλο η έλευση του Voge 525DSX που πήρε κεφάλι τον Δεκέμβριο (+20 κομμάτια σε σχέση με το CB500X).

Το είδα χτες, είναι από τις μοτοσικλέτες που από κοντά, είναι ακόμα πιο άσχημη από τις φωτό.

Νέα τιμή: 7.190€ (από 7.990€)

Δυνατή προσφορά!

Όπως και οι περισσότερες στο line up της

Να δεις που σε λίγο καιρό τα Κινεζοινδιάνικα θα είναι πιο ακριβά.

Δυνατή προσφορά!

Όπως και οι περισσότερες στο line up της

Ξερουμε αν αυτες οι προσφορες εχουν να κανουν με την μεταβαση στα προτυπα Euro 5+ απο 1/1/25; Προκειται δλδ για μοντελα που ειναι Euro 5 και πρεπει να φυγουν;
Δε μας εχει συνηθισει η Honda σε τοσο γενναιες εκπτωσεις γενικα.

Ξερουμε αν αυτες οι προσφορες εχουν να κανουν με την μεταβαση στα προτυπα Euro 5+ απο 1/1/25; Προκειται δλδ για μοντελα που ειναι Euro 5 και πρεπει να φυγουν;
Δε μας εχει συνηθισει η Honda σε τοσο γενναιες εκπτωσεις γενικα.

Ναι αφορά το στοκ του '24

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: ptc
Για μένα και για το συγκεκριμένο δεν θα έπαιζε ρόλο το 5 ή 5+
Δεν είναι συγκρίσιμο π.χ. με την περσινή προσφορά που άλλαζε μοντέλο με τον προκάτοχο cb500x.

Επιλογή E-Clutch και νέο χρώμα

556010_26YM_Honda_NX500_0.jpg

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Tsber
Λοιπόν.

Έχω 3 χρόνια (και 33.333 χλμ) ένα cb 125 f (το 1ο μου μηχανάκι.)

Και ψήνομαι άσχημα να πάω στο Honda NX, ειναι ώρα για αναβάθμιση νομίζω.

Πολύ βασική ερώτηση.
Σκέφτομαι το παραπάνω μοντέλο με το γαλάζιο και το e clutch (Μου αρέσει το άσπρο με το γαλάζιο).
Η ερώτηση είναι: Είναι γκέι που έχει το φούξια χρώμα; Είναι για γυναίκες μήπως;

Λοιπόν.

Πολύ βασική ερώτηση.
Σκέφτομαι το παραπάνω μοντέλο με το γαλάζιο και το e clutch (Μου αρέσει το άσπρο με το γαλάζιο).

:lol:
αν είσαι πανω απο 40 καταλαβαίνω γιατί το βλέπεις έτσι
αν είσαι κάτω απο 40 θα έπρεπε να είχες ξεπερασει τα χρώματα και αρώματα που λέει και ενα τραγούδι

στην αυτοκίνηση δεν υπάρχουν προιόντα ανα φύλο, κάνουν όλα για όλους

Σχετικά με την επιλογή χρωματων στο συγκεκριμένο θέλουν να μιμηθούν χωμάτινα αγωνιστικά όπως χρωματισμούς των παρι-ντακαρ

έναν εσπρέσο στοίχημα πως είναι μικρότερος :D

Σίγουρα δεν θέλουν να το δείξουν "δυναμικό" κατα κάποιο τρόπο ή το προτείνουν σαν "βαση".
Αυτό εκφράζει η συμπληρωματική σχέση που έχουν τα δύο χρώματα.

Σαν να φορά στολή εργασίας κατα κάποιο τρόπο.

Μην ασχολείσαι με ανθρώπους που διατηρούν αντίστοιχα ψευδή πρότυπα κ.λπ.
Το ροζ μας "κουράζει" όσο και το κόκκινο αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε να φύγουμε μακριά.
Αυτό είναι ο λόγος που το χρησιμοποιούμε στην διαπαιδαγώγηση κοριτσιών και έχει μείνει.

Αν είμασταν gay πάντως δεν θα είχαμε κάποια διαφορά στην ποιότητα μας. ;)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πράγματι είμαι μικρότερος (κοντα 35).

Άλλα 2 θέματα που έχω με τη μηχανή.
1ον η τιμή είναι οκ στα 7k (αν μείνει εκεί) αλλά θέλει σίγουρα από έξτρας κεντρικό stand, χουφτες, σχαρα, μπαγκαζιερα, προστατευτικά κάγκελα πλαστικων και μηχανης.
Οπότε ανεβαινει αρκετα η τιμή.
Μήπως δεν αξίζει τον κόπο ή μάλλον είναι πολλά τα χρήματα συνολικά που θα δώσω και ίσως θα έπρεπε να πάω σε κάτι άλλο;

το 2ο θέμα μου είναι ότι με το cb125f είχα αρκετά το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα κλαπεί, το αφήνω το βράδυ έξω από το σπιτι κλπ άνετα (γιατι ειναι παλιο, φτηνο, χτυπημενο κλπ δεν αξιζει τον κοπο φανταζομαι, απλα ενα locker στο δισκοφρενο του εχω.
Οποτε το άλλο θεμα μου ειναι αυτο με τις κλοπες που με αγχώνει, και ότι δεν θα είμαι άνετος να κινηθώ τόσο χαλαρα, να το αφησω καπου για λιγο και να φυγω, να το εχω το βραδυ εξω απο το σπιτι και να το παιρνω το πρωι ευκολα κλπ. οποτε θα πρεπει να το εχω σε κλειστο παρκινγκ και εχει εξτρα πηγαινε-ελα και ταλαιπωρια καπως.
Σε αυτο υπαρχει καποιο σχολιο, καποια λυση, κατι που κανετε οι παλιοτεροι?

επισης σε ενα τετοιο μηχανακι (NX καινουριο) ειναι στανταρ η ασφαλεια κλοπης; δηλαδη κανουν ολοι να εχουν το κεφαλι τους ησυχο; Ειναι πολυ μεγαλα τα ποσα νομιζω ομως για μια τετοια μηχανη καινουρια.

Λοιπόν.

Πολύ βασική ερώτηση.

Μια χαρά είναι το χρώμα και αν το γουστάρεις να το πάρεις φίλε!

Εδώ οι μισοί ποδοσφαιριστές είναι πλατινέ με ανταύγειες, ροζ παπουτσάκια και φρυδοπλαστικές, το ΝΧ θα μας πειράξει τώρα; :lol:

Μια χαρά είναι το χρώμα και αν το γουστάρεις να το πάρεις φίλε!

Εδώ οι μισοί ποδοσφαιριστές είναι πλατινέ με ανταύγειες, ροζ παπουτσάκια και φρυδοπλαστικές, το ΝΧ θα μας πειράξει τώρα; :lol:
Έλα ντε! :a013:

Λοιπόν.

Πολύ βασική ερώτηση.

οφ τοπικ

Το χρώμα ροζ δεν χρησιμοποιείται από την λοατκι+ κοινότητα επειδή είναι κοριτσίστικο ή γυναικείο ή gay, τα χρώματα δεν έχουν φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό. Το ροζ το χρησιμοποιούσε η ναζιστιστική γερμανία για να σταμπάρει άτομα λοατκι, έτσι επικράτησε σαν φυσική συνέχεια σαν χρώμα της ορατότητας της παραπάνω κοινότητας. Χρώμα ροζ φορούσαν στον μεσαίωνα στρατιώτες από μέσα σαν σκελέα ή φανέλα και ήταν συνηφασμένο με την αρρενοπώτητα.

Το ΝΧ πάντως με e clutch δεν νομίζω να έχει μόνο 7 Κ από την στιγμή που το απλό είναι στα 7.200 χωρίς έξοδα μεταβίβασης.

Παίζει και σε άλλο ένα χρωματικό συνδυασμό

HONDA_NX500_2026_8.jpg

HONDA_NX500_2026_12.jpg

Πίσω
Μπλουζα