• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda NX500 (2024)

Επίσης τα έξτρα πρακτικά δεν ειναι λογος να πας σε ακριβοτερη. Αν εχει 7Κ και τα εξτρα 1000, μια αλλη μηχανη στα 8Κ θα χρειαστει τα ιδια εξτρα, άρα +1000 ευρω πάλι.
Εκτός αν πετύχεις καμιά προσφορά που θα αφορά συγκεκριμένο μηχανακι.

Δεν χρειάζεται να τα βάλεις αμέσως ολα μαζι. Μπορείς να ξεκινησεις με τα πιο απαραιτητα (πχ σχαρα-βαλιτσα) και σιγα σιγα να βαζεις τα υπόλοιπα, τα οποία ισως βρεις και μτχ σε καλυτερες τιμες.

Διπλό σταν και μπρίζα είναι τα πρώτα που έβαλα στην δικιά μου.
Θεωρώ πώς είναι από τα πιό απαραίτητα σε κάθε μοτοσυκλέττα το διπλό σταν
βοηθάει πολύ στην λίπανση της αλυσίδας και στο καλύτερο παρκάρισμα και η
πρίζα βοηθάει όταν χρησιμοποιώ το κινητό σαν τζιπιές μιάς και το κρατάει πάντα
φορτισμένο.
Επόμενη αναβάθμιση, χούφτες και σκάρα....η χόντα τα πουλάει τελείως τσίπικα,
ξεβράκωτα, με ''δώρο το τασάκι'' σαν λάντα του '80.......

Βέβαια το μηχανάκι είναι μιά χαρά (...και για δύο άτομα....) άψογη λειτουργία,
παπάκι στην κίνηση, τέλειο σε επαρχιακούς / στροφιλίκια, υστερεί λίγο σε
εθνικές οδούς, ποιός όμως διακινδυνεύει σήμερα το δίπλωμα με υψηλές τελικές;;;;

Καλά, με το cb125 έκανα αρκετά αττική οδό που στα 113 χλμ έβγαζε κόφτη. Οπότε θα μου φανεί τέλειο το μηχανάκι απ αυτή την άποψη.

Πιο πολύ τις κλοπές φοβαμαι, και το να εχω αυτο το αγχος συνεχως με ενοχλει, το να μην ειμαι χαλαρος οπως ειμαι τωρα.
τελικα ασφαλεια κλοπης κανετε ολοι?

Ροζ κράνη μόνο οι γυναίκες φοράνε,ροζ μηχανακι ειναι γιουνισεξ.

Λοιπόν.

Έχω 3 χρόνια (και 33.333 χλμ) ένα cb 125 f (το 1ο μου μηχανάκι.)

Και ψήνομαι άσχημα να πάω στο Honda NX, ειναι ώρα για αναβάθμιση νομίζω.

Πολύ βασική ερώτηση.
Σκέφτομαι το παραπάνω μοντέλο με το γαλάζιο και το e clutch (Μου αρέσει το άσπρο με το γαλάζιο).
Η ερώτηση είναι: Είναι γκέι που έχει το φούξια χρώμα; Είναι για γυναίκες μήπως;

Πάρτο σε άλλο συνδυασμό. Δεν ξέρω αν δείχνει γκέι ή γυναικείο, (γνώμη μου είναι ναι και στα δυο, δες τα γυναικεία προιόντα π.χ. τα ξυραφάκια, τι χρώματα έχουνε ΠΑΝΤΑ) , πάντως είναι ένας μάλλον αδιάφορος συνδυασμός.

Ουσιαστικά είναι ένα γκρι όχημα, και έχει κάποιες χρωματικές λεπτομέρειες. Κρατάω το οτι είναι γκρι. Μοτοσυκλέτα είναι κάτι το δυναμικό, το νεανικό, το ζωντανό, το έντονο, δεν είναι VW Passat να πάρεις γκρί γιατί είσαι οικογενειάρχης στα 65 σου.

Δεν θα έπαιρνα ποτε, μα ποτέ, γκρι μοτοσυκλέτα.

Καλοτάξιδο σε κάθε περίπτωση.

Εγώ λευκή τη βλέπω.
Μου αρέσει το λευκό, μου θυμίζει και λευκό άλογο αυτή, έτσι ψηλή που είναι, σαν τη Ντόλι του Λουλυ Λουκ.

Λοιπον εχω ιδεα. θα την παρω με το γαλαζιο, και θα αλλαξω χρωμα στα φουξια αυτοκολλητα, θα βαλω κατι αλλο.

Για το θεμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που με αγχωνει θα μου απαντησει κανεις στις ερωτησεις μου?? :))

Μου αρέσει το λευκό, μου θυμίζει και λευκό άλογο αυτή, έτσι ψηλή που είναι, σαν τη Ντόλι του Λουλυ Λουκ.

Κοίτα.. κανονικά το άλογο του Λούκυ Λουκ είναι αρσενικό και λέγεται Jolly Jumper. Στην Ελλάδα το κάναμε θηλυκό..

Για το θεμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που με αγχωνει θα μου απαντησει κανεις στις ερωτησεις μου?? :))

Θα κάνεις μια ασφάλεια κλοπής.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Tsber
Κοίτα.. κανονικά το άλογο του Λούκυ Λουκ είναι αρσενικό και λέγεται Jolly Jumper. Στην Ελλάδα το κάναμε θηλυκό..

E, ευτυχής σύμπτωση και ακόμα καλύτερα για την περίσταση και το τι είναι ή δεν είναι ;) :beer:

Θα κάνεις μια ασφάλεια κλοπής.

Κοίτα τι μαθαίνει κανείς..

:beer:

Φίλε το καλύτερο είναι κλειστό παρκινγκ και όπως προείπαν μια ασφάλεια κλοπής

Κατάλαβες Νίκο, κάναμε το άλογο του καμπόη ξανθιά τρανσέξουαλ και ασχολούμαστε με το φούξια το φτεράκι :lol:

:lol:

Τόσο καιρό,τόσα χρόνια Παντελή ζούσα σε μια πλάνη .

Ω σαπιστρί,που έλεγε και ο Τσιφόρος.

:lol:

Τόσο καιρό,τόσα χρόνια Παντελή ζούσα σε μια πλάνη .

Ω σαπιστρί,που έλεγε και ο Τσιφόρος.

Άστα, και η Μπόνι Τάιλερ τελικά βγήκε λεσβία, ο Μπρους Ντίκινσον κοντομάλλης και ο Μαικλ Τζάκσον παιδοβιαστής...

Ένας Αλ Μπάντι έμεινε μόνο να στηρίζει την κοσμική μας θέαση των πραγμάτων :lol:

Αφού λέει του Λούλη βρε, του Λούλη!

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

Τελικα το μηχανακι αυτο λετε αξιζει να το παρω καινουριο? να περιμενω του 2026 με το eclutch και το νεο χρωμα?

Να παω σε καποιο ελαφρως μεταχειρισμενο του 2024 με ετοιμες μπαγκαζιερες κλπ στα 6000 καπου?

Αρχίζω για κάποιο λόγο να σκέφτομαι για το Voge 525 DSX.

το νιώθω πιο φιλικο στο budget μου, οτι ειναι πιο value for money.

τωρα οδηγάω το 1ο μου μηχανακι, το CBF 125, οπότε εχω οδηγήσει honda, είναι αξιοπιστα κλπ.

Δεν ειναι καλη ιδεα να παω σε κατι αλλο?

Το ερωτημα λοιπον ειναι Voge 525 vs Honda NX500.

Για καποιο λογο το ενστικτο μου μου λεει Voge, αν και σαν ανθρωπος έχω πολυ ψηλα την αξιοπιστία, να σκεφτομαι τα πραγματα μακροπροθεσμα κλπ.
Απλα ειναι μεγαλη μαλακια να μην εχει τιποτα στα 7000+, ουτε καν κεντρικο stand. Το άλλο έχει Stand, καγκελα, σχαρες, πιο δυνατη μηχανη και ειναι πιο φτηνο. Γιατι να μην παω εκει?
Και δεν μιλαμε για πανακριβες μηχανες, δηλαδη και μαλακια να γινει και να μην μου βγει το μηχανακι, να μου βγαλει προβληματα κλπ, δεν θα χω δωσει μια περιουσια.

επισης πιο φλωρικη επιλογη το νιωθω το honda για καποιο λογο, πιο safe κλπ. νομιζω θελω να ρισκαρω λιγο.

Και νομιζω ρε παιδια ειναι και πιο ωραιο, δεν ειναι?

edit3:
Επίσης λογικα τα voge τα κλεβουν λιγοτερο ή μπα?

Τελευταία επεξεργασία:
Κανείς δεν τα κλέβει. Μην ανησυχείς.

Πίσω
Μπλουζα