• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda NX500 (2024)

Αρχίζω για κάποιο λόγο να σκέφτομαι για το Voge 525 DSX.

το νιώθω πιο φιλικο στο budget μου, οτι ειναι πιο value for money.

τωρα οδηγάω το 1ο μου μηχανακι, το CBF 125, οπότε εχω οδηγήσει honda, είναι αξιοπιστα κλπ.

Δεν ειναι καλη ιδεα να παω σε κατι αλλο?

Το ερωτημα λοιπον ειναι Voge 525 vs Honda NX500.

Για καποιο λογο το ενστικτο μου μου λεει Voge, αν και σαν ανθρωπος έχω πολυ ψηλα την αξιοπιστία, να σκεφτομαι τα πραγματα μακροπροθεσμα κλπ.
Απλα ειναι μεγαλη μαλακια να μην εχει τιποτα στα 7000+, ουτε καν κεντρικο stand. Το άλλο έχει Stand, καγκελα, σχαρες, πιο δυνατη μηχανη και ειναι πιο φτηνο. Γιατι να μην παω εκει?
Και δεν μιλαμε για πανακριβες μηχανες, δηλαδη και μαλακια να γινει και να μην μου βγει το μηχανακι, να μου βγαλει προβληματα κλπ, δεν θα χω δωσει μια περιουσια.

επισης πιο φλωρικη επιλογη το νιωθω το honda για καποιο λογο, πιο safe κλπ. νομιζω θελω να ρισκαρω λιγο.

Και νομιζω ρε παιδια ειναι και πιο ωραιο, δεν ειναι?

edit3:
Επίσης λογικα τα voge τα κλεβουν λιγοτερο ή μπα?

Θα σου πω το εξής: είχα το AC 500 περίπου 3 χρόνια, 3 φορές είχα ξεχάσει το κλειδι πάνω στην μηχανή για κάποιες ώρες και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο.
Δεν το ακούμπησε κανείς. Σου αρκεί;

Είχα το 525 και το έδωσα για το 625. Φίλος το εχει ακόμα και έχει φτάσει τις 40.000χλμ χωρίς θέμα. Τα έχουμε λιώσει στα ταξίδια και μπαίνουμε και χώμα. Πολύ τίμιο.

Θα σου πω το εξής: είχα το AC 500 περίπου 3 χρόνια, 3 φορές είχα ξεχάσει το κλειδι πάνω στην μηχανή για κάποιες ώρες και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο.
Δεν το ακούμπησε κανείς. Σου αρκεί;

Θα έβλεπαν την μπαγκαζιερα που του είχες κοτσαρει από πίσω και κοβαν λάσπη και τα κλεφτρονια :bawl:

Θα έβλεπαν την μπαγκαζιερα που του είχες κοτσαρει από πίσω και κοβαν λάσπη και τα κλεφτρονια :bawl:

Είδες; μια ακόμα χρησιμότητα της ως αντικλεπτικό.....:bawl:

Πάρε όμως να έχεις, να μην ξεχνιόμαστε....:moutza:

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Nomand
Αρχίζω για κάποιο λόγο να σκέφτομαι για το Voge 525 DSX.

το νιώθω πιο φιλικο στο budget μου, οτι ειναι πιο value for money.

τωρα οδηγάω το 1ο μου μηχανακι, το CBF 125, οπότε εχω οδηγήσει honda, είναι αξιοπιστα κλπ.

Δεν ειναι καλη ιδεα να παω σε κατι αλλο?

Το ερωτημα λοιπον ειναι Voge 525 vs Honda NX500.

Για καποιο λογο το ενστικτο μου μου λεει Voge, αν και σαν ανθρωπος έχω πολυ ψηλα την αξιοπιστία, να σκεφτομαι τα πραγματα μακροπροθεσμα κλπ.
Απλα ειναι μεγαλη μαλακια να μην εχει τιποτα στα 7000+, ουτε καν κεντρικο stand. Το άλλο έχει Stand, καγκελα, σχαρες, πιο δυνατη μηχανη και ειναι πιο φτηνο. Γιατι να μην παω εκει?
Και δεν μιλαμε για πανακριβες μηχανες, δηλαδη και μαλακια να γινει και να μην μου βγει το μηχανακι, να μου βγαλει προβληματα κλπ, δεν θα χω δωσει μια περιουσια.

επισης πιο φλωρικη επιλογη το νιωθω το honda για καποιο λογο, πιο safe κλπ. νομιζω θελω να ρισκαρω λιγο.

Και νομιζω ρε παιδια ειναι και πιο ωραιο, δεν ειναι?

edit3:
Επίσης λογικα τα voge τα κλεβουν λιγοτερο ή μπα?

Την εμπειρία μου από το voge 500ds που έχω εδώ και 3,5 χρόνια και 52150 χιλιόμετρα ,μπορείς να την διαβάσεις εδώ μέσα στο θρεντ του voge500ds.
Είχα τον ίδιο προβληματισμό με σένα μεταξύ του voge500ds και του cb500x του τότε.Η διαφορά τους με όλο τον εξοπλισμό +τριβαλιτσο ήταν 45%,πιο ακριβό το Χοντα τότε.Οποτε υπολογίζεις και σήμερα τις τιμές με όλο τον εξοπλισμό.Εκει που θα έχεις όμως μείωση,να ξέρεις,θα είναι στην μετάπώληση,που το Χοντα επί τις εκατό, κρατάει μικρότερο ποσοστό απαξίωσης,απ' το κινέζικο.Οτι αποφασίσεις να πάρεις οδήγησε το πρώτα.Επισης λόγω μεγαλύτερης απαξίωσης στο κινέζικο,κοίτα και το ενδεχόμενο αγοράς,voge 500ds,με ελάχιστα χιλιόμετρα,και αν βρεις και με τριβαλιτσο,σε αρκετά μειωμένη τιμή.Οτι άλλο θέλεις ρώτα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Τελικά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να πάω στο NX 500.
Το NX θα κοστίσει πιο πολλά, μπορεί να φτάσει τα 9000 με αυτά που θα του βάλω. Ενώ στο Voge με 6.500 κοντά έκλεινα.

Ο λόγος που θα πάω στο NX είναι απλούστατος. Το μηχανάκι το θέλω μακροπρόσθεσμα, είναι η 2η μου μηχανή (μετά το CB125f, που το έχω 3 χρόνια και 34.000 χλμ), την οποία (το CB) θα κρατήσω μάλλον για να κινούμαι πιο άνετα αν θέλω και εύκολα μέσα αθήνα, σαν 2ο μηχανάκι.

Πιστεύω λοιπόν ότι οι ανάγκες μου με το NX θα καλυφθούν (αν είμαστε καλά, πρώτα ο Θεός) για πολλά πολλά χρόνια. Δεν έχω ούτε θα βάλω βάρος για να έχω θέμα να πάω σε μεγαλύτερο, είμαι αρκετά αθλητικός τύπος και μεγάλες αποστάσεις να κάνω δεν θα κουραστώ εύκολα κλπ.

Οπότε με λίγα λόγια θέλω τα επόμενα πολλά χρόνια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι, όσο είναι δυνατόν, έκανα την πιο σωστή επιλογή από άποψη αξιοπιστίας, ότι η μηχανή δεν θα πάθει κάτι, θα παίρνει μπρος, δεν θα χαλάνε τα πράγματα κλπ.

Και δεν θέλω να κρατήσω κάτι πχ 5-10 χρόνια που μπορεί αν μου βγάζει προβλήματα στη πορεία (πχ το Voge που δεν έχει αποδείξει σε βάθος πολλών ετών τι είναι) και να απορώ αν έκανα μαλακία γιατί τσιγκουνεύτηκα 3 χιλιάδες παραπάνω. Οπότε θα τις δώσω.

Ιδανικά θα ήθελα να το έβρισκα μτχ για να δώσω πχ 7000 να το πάρω κομπλέ με βαλίτσες, κάγκελα κλπ αλλά δεν μου αρέσει το κόνσεπτ να πάρω μτχ για τόσο μικρή διαφορά.

Επίσης θα ήθελα το λευκό με το καινούριο χρώμα και το e clutch αλλά το μηχανάκι το θέλω σχετικά άμεσα (μέσα σε κανα 2μηνο) και στο Γκινοσάτη μου είπαν θα το έχουν από Απρίλη μέχρι Ιούνη κάποια στιγμή. Οπότε θα πάρω του 25' μάλλον σε λευκό. Δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή του 2μηνου που θα το χρειαστώ μήπως βγάλουν καμιά προσφορά ή έρθει του 26' νωρίτερα.

Επίσης αν κάποιος ξέρει να πουλιέται κάποιο καλό NX λευκό ή CB500Χ μαύρο με εξοπλισμό και χωρίς πολλά χλμ, ας ενημερώσει. Έτσι μπορεί να το σκεφτώ πιο πολύ για μτχ, αν το προτείνει κάποιος.

Λοιπόν μίλησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι του 26' θα έρθει προς καλοκαίρι και επίσης με το e clutch μπορεί να βγει 1000-1500 ευρω πανω
(γιατι η τιμή 7190Ε ειναι προσφορά ουσιαστικά).

Οπότε θα πάρω κατά 99% του 2025 σε λευκό.

Σκέφτομαι για τετραγωνη μπαγκαζιέρα μαύρη γιατί μου φαίνονται όμορφες.
Να παω σε αλουμινίου ή να ψαξω για πλαστικό (σκεφτομαι και το βαρος και την ομορφια, αλουμινιου προσφέρει τίποτα παραπανω; φαινεται ομορφοτερο?)
(Κοιταώ τα γύρω γύρω τώρα)

Ευχαριστώ και πάλι για όλες τις απαντήσεις και να ξαναθυμίσω αν πουλάει κανείς καμιά 500cc, ενημερώστε να γλιτώσω το 10χίλιαρο χαχα. Τέλος το spam, ciao!

edit: Κάποιος που έχει Α2 δίπλωμα, αντί να παει για το ΝΧ 500 ας πούμε, αξίζει μήπως να δώσει 1000 παραπάνω (8000) να πάει σε Vstrom 650 με restriction kit?
Έχει βλεπω και σχάρα ετοιμη πίσω και κεντρικο σταντ αν δεν κάνω λάθος

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα. Σημαντικό.

Έχω σχεδόν κλείσει με όλα τα έξτρας που θα βάλω.

Μια ερώτηση σχετικά με τα crash bars.
Υπάρχουν αυτά της Honda (βλεπε πανω φωτογραφίες) (στα 395Ε) που είναι πιο έντονα, βγαίνουν πιο έξω στο μπροστινό σημείο, και είναι μέρος της αισθητικής στο μηχανάκι ας πούμε.
Και υπάρχουν και αυτά από άλλες εταιρίες (170-230Ε) (βλέπε κάτω φωτογραφίες) τα οποία στο μπροστινό σημείο κρύβονται μέσα κάτω από το μούτρο της μηχανής. (για ιστορικους λογους εβαλα και μια φωτο απο ενα cb500x)

Το ερώτημα είναι: Ποιο είναι πιο ωραίο; Επίσης μήπως της Honda είναι πιο safe, παρέχουν καλύτερη κάλυψη;
Το μηχανακι δεν θελω να το βαλω χωμα, ισως ενα περασμα απο μια χωματινη διαδρομη. υποθετω αν πεσει θα ειναι κατα λαθος στην ασφαλτο. ιδανικα θελω να προστατευει τα πλαστικά του, αλλα δεν ξερω κατα ποσο τα crash bars μπορούν να το κανουν αυτό 100%.
Της honda είναι πιο ακριβά αλλά δεν με απασχολεί τόσο η τιμή, όσο το να είναι όμορφα τα crash bars σε σχεση με το μηχανακι και να το προστατευουν όσο γίνεται. Επισης δεν ξερω αν χρειαζονται καν για την χρηση που θελω να του κανω. (χρηση μεσα στη πολη και κοντινα ασφαλτινα ταξιδια)

2026-01-16_7-59-42.jpg

Νομίζω τα μαμά Honda είναι πιο όμορφα

Τα κάγκελα καλέ μου φίλε τα βάζουμε για να προστατεύσουμε την μηχανή από μια στατική πτώση και γενικά από μια μαλακιά με λίγα χλμ, αν πέσεις με πολλά (μακριά από εδώ για όλους) δεν θα σου κάνουν μεγάλη διαφορά τα κάγκελα, και στο ερώτημα της καλαισθησίας μου αρέσουν τα μαμά

Τα κάγκελα καλέ μου φίλε τα βάζουμε για να προστατεύσουμε την μηχανή από μια στατική πτώση και γενικά από μια μαλακιά με λίγα χλμ, αν πέσεις με πολλά (μακριά από εδώ για όλους) δεν θα σου κάνουν μεγάλη διαφορά τα κάγκελα, και στο ερώτημα της καλαισθησίας μου αρέσουν τα μαμά

Έτσι είναι. Το ίδιο ισχύει και για τα μανιτάρια.

Θα βαλω της Honda.

Ένα παλικάρι μου είχε προχτές που είχε πέσει με το NX στο δρόμο και το μηχανάκι σύρθηκε στην άσφαλτο, ότι τα κάγκελα του προστάτεψαν τα πλαστικά πάντως εντελώς.

Να κάνω λίγες άλλες ερωτήσεις αν μου επιτρέπετε;
1. Να βάλω και προστατευτικά κινητήρα - engine guard (γυρω στα 200Ε) ή είναι υπερβολή, δεν χρειάζεται γιατί δεν είναι τόσο βαρύ μηχανάκι κλπ; (σκέφτομαι βεβαια ότι μπορει να προστατεψουν το ποδι - να μην το πλακώσει η μηχανή αν πεσει απο εκεινη τη μερια και υπαρχουν τα καγκελα εκει).

2. Να βάλω κάλυμμα - radiator guard ή δεν χρειαζεται;

3. Θα βάλω μάλλον βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες - έχω δει σε ένα μηχανάκι,τις givi PLX side carriers ότι είναι ωραίες και διακριτικές, δεν προεξέχουν - φαίνονται πολύ. Παίρνουν βαλίτσες 37lt. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη διακριτική επιλογή για αυτά τα μηχανάκια που συνηθίζεται και δεν γνωρίζω - που ισως παιρνουν μεγαλυτερες βαλιτσες;

4. Αξίζει gps tracker για παραπάνω ασφάλεια και αν ναι ποιο (θα κανω ασφαλεια κλοπης σιγουρα τον 1ο χρονο); Πρεπει απαραιτητα να πληρωνεις μηναίο ποσό σε εταιρια έξω ή υπάρχει και κάποια άλλη επιλογη;

Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μην κουράζω και οι ερωτήσεις μου να βοηθάνε κι άλλους με παρόμοιες απορίες.

1.Ισως σου σωσουν και σε.καμια ακραία περίπτωση και κάνα μαρσπιε ,κάνα μοχλό ταχυτήτων κτλπ,ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα (μην ξεχνάς φασούλι το.φασουλι βαραίνει το nxουλι)
2. Ναι ,αν δεν το πας off-road πίσω από άλλους μην το στουμπωσεις στα fins.κατι αραιό..Στο 525 (παρόμοιο μηχανάκι ) δεν έχω παρατηρήσει στραβωμενα fins με αραιη πλαστική πλέξη.
4. Ότι σε κάνει να νιώθεις εσένα καλύτερα,υπάρχουν GPS trackers όπου το έξτρα έξοδο είναι μόνο τα SIM δεδομενα-παγια κτλπ.
(Έχε υπόψιν ότι τα κάγκελα έχουν κάποιο κόστος , και ότι η δουλειά τους είναι να προστατέψουν και το πλαίσιο, που σημαίνει ότι θα στραβωσουν σε ενδεχόμενη πτώση το οποίο αν σε ενοχλεί μπορεί να σημαίνει για εσένα μέχρι και αντικατάσταση αυτών.) Όλα προσθέτουν βάρος επαναλαμβάνω ,βάλε.τοσα όσα χρειάζεται η πραγματικοτητα σου είναι η γνώμη μου.
Καλές βόλτες !

Λοιπόν. Στο μηχανάκι θα προστεθούν:
Προστατευτικά κάγκελα μπροστά.
Σχάρα. Βαλίτσα για 2 κράνη.
Κεντρικό stand.
Χούφτες. Σίτα ψυγείου.
Βάση κινητού.
Συναγερμός.
(με τα παραπανω ειναι κομπλε νομιζω).
Επίσης βάσεις για πλαινές βαλίτσες, και για αρχή θα αγοράσω υφασμάτινες βαλίτσες (λογω οικονομιας και οχι συχνης χρησης).

Ερώτηση: Προτείνεται - είναι καλή ιδέα - συνηθίζεται να γίνεται κάποια κεραμική επίστρωση στο χρώμα ή κάποια άλλη διαδικασία για καλύτερη προστασία - αντοχή του χρώματος;

Τελευταία επεξεργασία:
Μπαγκαζιέρα για 2 κράνη είναι τεράστια, δεν το λέω για αισθητικούς λόγους αλλά για πρακτικούς.
Να την φορτώσεις όσα χωρά δεν μπορείς έχει όριο κιλών η σχάρα της αλλά και να μην έχει, υπάρχει όριο κιλών που σε αποτρέπουν να φορτώσεις για να μην γίνει ατύχημα.

Αν βάλεις μέσα δύο κράνη, το πιθανότερο είναι να χάσεις και τα τρία. Ανοίγει εύκολα και ο μόνος λόγος ύπαρξης της εντός πόλης είναι το ότι χωράει 2 κράνη..

Βαλίτσα για 2 κράνη.

Μεγειά το awacs. θα στέλνεις και αναφορές στόχων στα rafale.

:lol:

Τώρα δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα από αυτό που θα σου γράψω στο τελευταίο τμήμα αυτής της πρότασης και θα πεις τι ανοησίες μου λέει αυτός, αλλά ΙΣΩΣ σε μερικά χρόνια, στα 40-50 σου, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ, καταλάβεις, πόσο θύματα μας έχουν κάνει για καταναλωτισμό και πως μας βάζουνε να αγοράζουμε ΑΧΡΗΣΤΑ πράγματα.

Λοιπόν. Στο μηχανάκι θα προστεθούν:
Προστατευτικά κάγκελα μπροστά.
Σχάρα. Βαλίτσα για 2 κράνη.
Κεντρικό stand.
Χούφτες. Σίτα ψυγείου.
Βάση κινητού.
Συναγερμός.
(με τα παραπανω ειναι κομπλε νομιζω).
Επίσης βάσεις για πλαινές βαλίτσες, και για αρχή θα αγοράσω υφασμάτινες βαλίτσες (λογω οικονομιας και οχι συχνης χρησης).

Ερώτηση: Προτείνεται - είναι καλή ιδέα - συνηθίζεται να γίνεται κάποια κεραμική επίστρωση στο χρώμα ή κάποια άλλη διαδικασία για καλύτερη προστασία - αντοχή του χρώματος;

Κεραμεική και σιτα ψυγείου ίσως τα πιο περιττά.

Κεραμεική πολλά τα λεφτά για ένα μηχανακι της σειράς. Πιο πολύ ψυχολογικό είναι παρά ουσίας. Ναι θα προστατεύει το χρώμα, αλλά γιατί;
Σίτα, άχρηστη.

Χουφτες, για μέσα στην πόλη μικρό το όφελος. Εκτός πόλης κανουν διαφορά κυρίως σε γερό κρύο. Αν το κόστος είναι αστείο τοτε οκ.

Για τη βαλίτσα λέω ναι. Μια 46αρα με καλό σχήμα χωράει 2 κανονικά κράνη. Για να θες να χωράνε 2 κράνη τότε τη χρειάζεσαι. Βέβαια με 2 κράνη δεν χωράει τίποτα άλλο ή σχεδόν τιποτα, οτιδήποτε επιπλέον το στριμώχνεις με τεχνικες τετρις.
Περισσότερα λίτρα δε νομίζω να χρειάζονται, ειδικά αν βοηθάει και το σχήμα. Δεν εχουν όλες οι βαλίτσες το ίδιο σχήμα.
Για τις πλαινές άμα δεν τις χρειάζεσαι δεν υπάρχει λόγος να τις πάρεις. Τις παίρνεις αν και όταν τις χρειαστείς.

Για τα κάγκελα επίσης ναι, αλλά προσωπικά δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα χρήματα στη χόντα. Μάλλον θα προτιμουσα κατι εξισου επώνυμο με τα μισά λεφτά.

Συναγερμός οκ, τον βάζεις, καλό ειναι να υπάρχει. Όπως και το σταντ (αν και λιγότερο σημαντικό από τον συναγερμό) βολεύει καμιά φορά.

Γενικά ότι δεν χρειάζεσαι άμεσα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις χρήματα τώρα. Αλλά υποψιάζομαι ότι είναι ο ενθουσιασμός της αγοράς που σε σπρώχνει να ξοδέψεις ακόμα περισσότερα.

Αν το μηχανάκι το πήρες για καθημερινό εργάτη και καμιά δικάβαλη απόδραση, καλά κάνεις και παίρνεις την μπαγκαζιέρα. Θα σε βολέψει τέρμα. Γι αυτό είναι αυτά τα μηχανάκια, δεν είναι βολταδικα. Μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να έχουμε 4-5 στο γκαράζ για κάθε γούστο. Όταν έχεις τη δυνατότητα μόνο για ένα και δεν έχεις κι αμάξι, τότε θα βάλεις και μπαγκαζιερα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Οκ, δεν θα βάλω σίτα και κεραμική. (για αυτο τα εγραψα, να μου πειτε τη γνωμη σας μην κανω ο,τι ναναι)

Ο λόγος για τα crash bars είναι ότι πάω από μηχανάκι 100 κιλά (cbf) σε 200 κιλά, και φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο το να γλιτώσω μη μου πέσει. Και μου φαίνεται μλκια να πρωτοπαρω μηχανάκι και απ τον 1ο καιρο να κυκλοφορώ με σπασμένα πλαστικά. Και δυστυχώς τα πιο ακριβά καγκελα της honda είναι και τα πιο ωραία.

Για την μπαγκαζιερα για 2 κρανη, η σκέψη είναι ότι πχ πας μια βόλτα με εναν φιλο/μια φιλη κεντρο αθηνα ας πουμε. Θες 2 κρανη γιατι προχτες που ο συνεπιβατης στο συνταγμα δεν φορουσε παραλιγο να με γραψουν. Οπότε τι κανω, παω για καφε με το 2ο κρανος στο χερι; Η givi B45+ της givi πχ είναι ωραιο σχέδιο και ταιριαζει με το μηχανάκι.
Αν έπαιρνα μονή μπαγκαζιέρα θα πήγαινα σε αλουμινίου μια πανεμορφη που εχω βρει αλλα βαζω ως προτεταιοτητα την ανεση σε αυτη τη φαση.

Για τις χουφτες, σκεφτομαι ότι πχ μάρκας barkbuster θα βοηθήσουν σε περίπτωση πτώσης και το υπολοιπο μηχανακι, μην στραβώσουν μανετες κλπ. Έχει βάση αυτό;

Επίσης σκεφτομαι για μια ακριβη αλυσίδα abus και ένα καλό Ulock, litelok x3 ή hiplok dx1000

Γενικά ότι δεν χρειάζεσαι άμεσα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις χρήματα τώρα. Αλλά υποψιάζομαι ότι είναι ο ενθουσιασμός της αγοράς που σε σπρώχνει να ξοδέψεις ακόμα περισσότερα.

Κοίταξε, είναι η ευκολία του ότι παίρνεις το μηχανάκι έτοιμο με αυτά που θες πάνω, δεν είσαι μετά να τρέχεις στα μαγαζιά να παίρνεις πχ χούφτες σε συσκευασία ή κάγκελα και να ταλαιπωρείσαι ή να ψάχνεις συνεργείο να στα βάζουν κλπ.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα