• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

BMW R1300 GS/Adventure, M1300 GS (2023)

:lol:

και φτάνει το τιμόνι με λυγισμένους αγκώνες.. δεν ξέρεις τι να ζηλέψεις με την κωλόφαρα..

Τεπόζιτο-πλαστικά-φανάρι μεχρι και κυλινδροκεφαλές,όλα κρυμμένα.

Διαρροή φωτογραφιών

IMG_20230921_204457.jpg

Ήθελε προσπάθεια να το κάνουν τόσο άσχημο... !
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πουλήσει τρελά....

Το χειρότερο είναι ότι θα πουληθούν πολλά και θα βλέπουμε αυτό το έκτρωμα συχνά...

Τελευταία επεξεργασία:
Συμμετρικό φανάρι, έπεσε και το τελευταίο κάστρο! Από αυτές τις φωτογραφίες σε σχέση με την απερχόμενη φαίνεται πιο στενή, αθλητική, βέβαια μπορεί να είναι θέμα έκδοσης, λογικά θα μπορεί να γίνει θωρηκτό και αυτή. Επίσης σέλα μόνο ίσια χωρίς εμφανές σκαλοπάτι αλλά ίσως αλλάξει αυτό.

Η απλή μου αρέσει. Η adventure, κλασσικά, αγελαδοφέρνει.

Sad .
Τι φάση έχουν πάθει όλοι και κάνουν τα μηχανάκια τρανσφορμερς?

Τι γκρινιάζετε αφού πάλι μπεστ σέλλερ θα γίνει.Και σκατα να βγάλει η προπέλα,για μαρμελάδα γκουρμέ θα τα πουλήσει.

Εμένα μου αρέσει. Eίναι μαζεμένο και συμπαγές όπως τα κοστούμια που βγάζει η touratech για τα gs.
Πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.

Πως τους ήρθε να σχεδιάσουν το φανάρι ("μάτια") με το διεθνές σύμβολο του πεθαμένου είναι λίγο περίεργο
αλλά οκ, στην θέση που το έχουν αλλάζει εύκολα με πολλά άλλα σύγχρονα φωτιστικά.

PPAnCp7GeY-1.png

Πως τους ήρθε να σχεδιάσουν το φανάρι ("μάτια") με το διεθνές σύμβολο του πεθαμένου είναι λίγο περίεργο
αλλά οκ, στην θέση που το έχουν αλλάζει εύκολα με πολλά άλλα σύγχρονα φωτιστικά.

Προβολή συνημμένου 446347

Είναι γιατί μόλις το πάρουν οι περισσότεροι είναι πλέον (οικονομικά) πεθαμένοι,και μετά κλαίγονται στα φόρουμ για τις τιμές ανταλλακτικών συνεργείων,βενζίνης,αναλώσιμων,κλπ.

Πίσω
Μπλουζα