• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μπατσοι με ρουχα αναρχικων..

• Συντάκτης Συντάκτης DUKASII
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DUKASII

rolling fredo king
Εντάχθηκαν
11 Ιουλίου 2002
Πόντοι αντιδράσεων
1
Πόντοι
0
μαζευουνε κοσμο με ρουχα αναρχικων...

αντε τωρα να ξεχωρισεις ποιος κ τι..

n707129020_1181953_3745.jpg

Το λογικό θα ήταν να μαζεύουν κόσμο με ρούχα μπάτσων...:winka:

τι ψαχνεις τωρα φιλε μου ...

τι ειναι τα ρουχα αναρχικων?

κυκλοφορησε νεα κολεξιον? :lol:

ψιτ... παλουκάρια... σας είπαν και τον λόγο που κάνουν προσαγωγή;... αν όντως είναι προσαγωγή μιας και μόνο μια φωτό μπορεί να δείχνει και UFO να σπάνε βιτρίνες.

Τι είναι αυτό εδώ μέσα ρε γμτ;... όλοι πλέον παντογνώστες και κριτές των πάντων.

Ξέρει κανείς αν είναι κλέφτης, βαποράκι, ...ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ;

Έτσι στο αβίαστο κρίσεις...

Ε λοιπόν ... είστε όλοι ... ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ... και χωρίς φωτό μάλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Εαν δεν το γνωριζετε υποτιθεται οτι υπαρχει και κατι που λεγεται κρατικη ασφαλεια εδω και χρονια.Λεω εγω τωρα!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ψιτ... παλουκάρια... σας είπαν και τον λόγο που κάνουν προσαγωγή;... αν όντως είναι προσαγωγή μιας και μόνο μια φωτό μπορεί να δείχνει και UFO να σπάνε βιτρίνες.

Τι είναι αυτό εδώ μέσα ρε γμτ;... όλοι πλέον παντογνώστες και κριτές των πάντων.

Ξέρει κανείς αν είναι κλέφτης, βαποράκι, ...ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ;

Έτσι στο αβίαστο κρίσεις...

Ε λοιπόν ... είστε όλοι ... ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ... και χωρίς φωτό μάλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
re oxi emeis me toys mpatsoys eimaste ti nomizes..kala toys kanoyne

protino de stoys anarxikoys na katebenoyme pleon stis poreies me stoles astinomikon na toys kanoyme nazia..na mi xeroyn poios k ti.

esy pantos to meros ton mpatseon peires amesos etsi?

γκανταλφ ειναι δεδομενο αυτο οτι συμβαινει,

ασχετα με την συγκεκριμενη φωτο

ειναι κατι που δεν χωρα αμφιβολια

oxi re gandalf einai dinaton na min einai kati apo ayta poy eipes kai na ton mazepsane???OXI PES MOY ..EINAI STHN ELLADA AYTO DYNATON???MA POY ZO..

:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

Το ζήτημα είναι αν οι μπάτσοι είναι μυστικοί και κατά συνέπεια μεταμφιεσμένοι ή τι κάνουν ως μυστικοί και κατά συνέπεια μεταμφιεσμένοι?

προσωπικά είμαι με την θέση που κοιτά χωρίς παρωπίδες...

Το οτι μια φωτό δείχνει κάποιον για προσαγωγή (δεν ξέρεις αν είναι και σύλληψη) δεν σημαίνει απαραίτητα οτι γίνεται για αυτό που αναφέρεστε. Εκτός και αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω που δεν το ξέρουμε εμείς.

Αλλά βλέπεις έμαθα να κρίνω απο τα δεδομένα και οχι απο την εμφάνιση των πραγμάτων απο μια φωτό, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο παρά ίσως την προκατάληψη του όποιου μυαλού.

Μπορεί όντως να είναι λόγω εμφάνισης... .μπορεί να είναι για κάτι άλλο... πως είστε τόσο σίγουροι;

Μου αρέσει που μετά λέμε οτι μας θεωρούν ώς μοτοσυκλετιστές περιθωρειακούς και δεν ξέρω τι άλλο και κατακρίνουμε οτι κοιτάνε επιφανειακά... όταν στραβωνόμαστε στον δικό μας καθρέφτη και κάνουμε ακριβώς το ίδιο.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
προσωπικά είμαι με την θέση που κοιτά χωρίς παρωπίδες...

Το οτι μια φωτό δείχνει κάποιον για προσαγωγή (δεν ξέρεις αν είναι και σύλληψη) δεν σημαίνει απαραίτητα οτι γίνεται για αυτό που αναφέρεστε. Εκτός και αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω που δεν το ξέρουμε εμείς.

Αλλά βλέπεις έμαθα να κρίνω απο τα δεδομένα και οχι απο την εμφάνιση των πραγμάτων απο μια φωτό, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο παρά ίσως την προκατάληψη του όποιου μυαλού.

Μπορεί όντως να είναι λόγω εμφάνισης... .μπορεί να είναι για κάτι άλλο... πως είστε τόσο σίγουροι;

Μου αρέσει που μετά λέμε οτι μας θεωρούν ώς μοτοσυκλετιστές περιθωρειακούς και δεν ξέρω τι άλλο και κατακρίνουμε οτι κοιτάνε επιφανειακά... όταν στραβωνόμαστε στον δικό μας καθρέφτη και κάνουμε ακριβώς το ίδιο.

Gandalf

γκανταλφ,

οταν η αστυνομια ειναι τοσο σαπια

που κατασκευαζει κατηγοριες επανηλειμενως (βλεπε το παιδι με την τσαντα με τις μολοτοφ που του φορτωσαν)

δεν μπορεις παρα να εισαι τοσο προκατειλημενως

και καλα κανεις για να σωσεις τον εαυτο σου, και τον ΕΣΤΩ 1 "συντροφο" σου

που θα πανε να τον χαντακωσουν χωρις λογο..

Μια μικρή απορία και δε θα ασχοληθώ άλλο. Το οτι ειναι μπάτσοι το ξέρουμε σίγουρα απο κάπου; Δε λέω οτι δεν ειναι - μπορεί και να ειναι, να δεχτώ οτι ειναι, απλα ρωτάω εαν το ξέρουμε σιγουρα απο κάπου ή το εικάζουμε βάσει της φωτογραφίας.

Καλό σας απογεμα

:wave2:

και το παραμυθάκι συνεχίζεται...

επαναλαμβάνω... κανένα άλλο στοιχείο εκτός απο την φωτό υπάρχει;... γιατί δεν δείχνει τίποτα σχεδόν η φωτό. Ακόμα και αν γίνεται προσαγωγή, δεν δείχνει που έγινε, πως έγινε, γιατί έγινε , ποιοί είναι οι τύποι , κοκ...

ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.

Ολοι κριτές χωρίς στοιχεία... συνεχίστε έτσι... αλλά μην ακούσω κανένα να γκρινιάζει μετά , γιατί βρίζουν τους μοτοσυκλετιστές... αφού έτσι φαινόμαστε.. τομάρια που αδιαφορούν για τους πάντες , κάνουν σφήνες, παρκάρουν όπου βρούν, κλέβουν τσάντες, παραβιάζουν τον ΚΟΚ..

στοιχεία για να έχεις προκατάληψη δεν είναι αυτά;

αλλά είπαμε... μιλώ στον αέρα εγώ γιατί είμαι στο πλευρό των αστυνομικών όπως λένε μερικοί. Επειδή είπα κάτι που δεν άρεσε είμαι στο μαύρο... αλλιώς πρέπει να είμαι στο άσπρο. ΄Ξέρετε τι λένε για το απόλυτο και την ευφυία έτσι;

Gandalf

Γινεται τοση συζητηση για κατι που συμβαινει σε ολο τον κοσμο και ειναι απολυτως φυσικο.+οτι μπορει η φωτο να μην ειναι αυτο που πραγματικα φαινεται

koulis19.... δεν είναι για αυτό η συζήτηση ρε φίλε... μακάρι να ήταν μόνο για αυτό.

Η συζήτηση ή μάλλον η διαφωνία μου αν θέλεις είναι οτι πραγματικά δεν μπορώ άλλο στενόμυαλους ανθρώπους που τους έχει σφηνωθεί μια ιδέα και νομίζουν οτι όλα γίνονται όπως είναι αυτή η ιδέα... δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

Μόνο έτσι όπως νομίζουν ή καθόλου.

Δεν είναι μόνο αστυνομία - μπάτσοι (που μεγάλο ποσοστό δυστυχώς είναι μπάτσοι σερίφηδες σε συμπεριφορά και νοοτροπία , και το λέω πρώτος)... είναι οτι σαν άνθρωποι δεν έχουμε κρίση... τα καταπίνουμε όλα αμάσητα και μας ενοχλεί όταν κάποιος εκφράζεται αντίθετα. Πρέπει να είναι εχθρός, ηλίθιος, φασίστας... δεν ξέρω τι άλλο.

Αυτό με χαλάει και απο το νήμα εδώ πιάστηκα μιας και είναι θέμα που επειδή ακριβώς ειναι ΑΣΧΕΤΟ με το moto.gr , μπαίνει με προφανή σκοπό... αλήθεια... με τι σκοπό;... οτι οι μπάτσοι είναι ο εχθρός;... οτι οι αναρχικοί είναι καλόπαιδα και τους αποπαίρνουν;

Gandalf

Από πότε το τζίν, η φόρμα και το μπουφάν μηχανής είναι "ρούχα αναρχικών";;;

Και μιας και το έφερε η κουβέντα: τί θα πεί "ρούχα αναρχικών";;;;;;;;;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Από πότε το τζίν, η φόρμα και το μπουφάν μηχανής είναι "ρούχα αναρχικών";;;

Και μιας και το έφερε η κουβέντα: τί θα πεί "ρούχα αναρχικών";;;;;;;;;;;;;;

o Ενας φοραει COLORI και ο αλλος Balaclava....

Μου μυριζει ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ των μοτοForum.... :rolleyes:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Πίσω
Μπλουζα