• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μπατσοι με ρουχα αναρχικων..

• Συντάκτης Συντάκτης DUKASII
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εντελως τυχαια σε επαγγελματικη μου δραστηριοτητα, γνωρισα εναν φιλο του Μαριου Ζερβα. Ισχυριζεται οτι ο Ζερβας προφυλακιστηκε αδικα, λογω βεντετας των μπατσων μαζι του, γιατι κατεβαινε στις πορειες με φωτογραφικη μηχανη, και ειχε βοηθησει ανθρωπους να ξεμπλεξουν φωτογραφιζοντας την συλληψη τους, ετσι ωστε οταν κατηγορηθηκαν ως ταραχοπειοι, και τους χρεωθηκαν τσαντες με μολοτωφ, οι φωτογραφιες του Ζερβα τους αθωωσαν. Φιλε Gandalf πιστευω οτι εχεις μια πολυ ρομαντικη εικονα για την Ελληνικη αστυνομια. Μηπως εισαι και ο ιδιος αστυνομικος;

η φωτο ειναι απο τον δεκ του 2008-οχι αλλο βαγγελη μερσιωτη- στην φωτο ειναι οντως αστυνομικοι οι οποιοι τσιμπανε τον πιτσιρικα το αν εγινε προσαγωγη 'η συλληψη δεν το γνωριζω...ειχε κυκλοφορησει 2-3 μερες μετα απο τις αλλες κ το βιντεο με τους αστυνομικους με τα παλουκια, και ειναι την μερα που οι μαθητες των σχολειων εκαναν καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο την βουλη...

ξεπερασμενη κολλεξιον παντως τωρα βγαινει η φθινοπωρο -χειμωνας 2011 και αναμενεται πολυ το λιλα κ το μωβ του υδραυλικου

μα ειναι φως φαναρι πως η ομαδα περιφρουρησης των αναρχικων συλλαμβάνει στο όνομα του Μπακούνιν, νεαρό παρείσακτο φιλησυχο πολιτη-προβοκάτορα....

η δημοκρατια μας ποτε θα βγαλει τη κουκουλα....; Καληνυχτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια μικρή απορία και δε θα ασχοληθώ άλλο. Το οτι ειναι μπάτσοι το ξέρουμε σίγουρα απο κάπου; Δε λέω οτι δεν ειναι - μπορεί και να ειναι, να δεχτώ οτι ειναι, απλα ρωτάω εαν το ξέρουμε σιγουρα απο κάπου ή το εικάζουμε βάσει της φωτογραφίας.

Καλό σας απογεμα

:wave2:

Ε, δεν είδες τι έγινε με το τρυφερό ενσταντανέ Ιμπραίμοβιτς - Πικέ;

Μην δουν κάποιον άνδα να κρατα τρυφερα το χέρι ενός άλλου ανδρα, κατευθείαν να τον πουν πούστη...

:rolleyes:

ρε παιδιά έλεος...λες και χρειαζόταν η φωτογραφία για να το καταλάβουμε...

στα γεγονότα του Δεκεμβρίου οι κουκουλοφόροι με τα λοστάρια που μίλαγαν και παρευρίκονταν σε πηγαδάκια με τους αστυνομικούς ήταν απο την υπηρεσία καθαρίοτητας του δήμου να υποθέσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
+1.

Εδώ έχουμε βάσανα.. ενοχλούνε τον σταρ μας.

Ενταξει χρωσταει το "παλληκαρι" αλλα εχει και γυναικα υπουργο.Τζεφρυ τι γινεται?:evil: :evil: :evil:

Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Φιλε Gandalf πιστευω οτι εχεις μια πολυ ρομαντικη εικονα για την Ελληνικη αστυνομια.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι η αστυνομία κάνει ΚΑΙ μαλακίες ή όπως θες πες τα.

Οι "εχθροί" τους όμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι πάντοτε σωστοί;;;

μπατσοι???εγω γιατι βλεπω εναν ninja...τον Αλκαιο ντυμενος σαν κολυμβητης με ασθμα...και τον Karim Abdoul Jabbar σε πιο κοντη version (α ναι και λευκη)...στην μεση ειναι ενας ηθοποιος που πρεπει να παιζει τον ''κιλτοσκουφιτσο''...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι λεμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

σορρυ...αλλα ρε φιλε...αν οι ''εχθροι'' ηταν παντα σωστοι γιατι να ειναι και να λεγονται ''εχθροι''...???

:lol: :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μπατσοι???εγω γιατι βλεπω εναν ninja...τον Αλκαιο ντυμενος σαν κολυμβητης με ασθμα...και τον Karim Abdoul Jabbar σε πιο κοντη version (α ναι και λευκη)...στην μεση ειναι ενας ηθοποιος που πρεπει να παιζει τον ''κιλτοσκουφιτσο''...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι λεμε...

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ψιτ... παλουκάρια... σας είπαν και τον λόγο που κάνουν προσαγωγή;... αν όντως είναι προσαγωγή μιας και μόνο μια φωτό μπορεί να δείχνει και UFO να σπάνε βιτρίνες.

Τι είναι αυτό εδώ μέσα ρε γμτ;... όλοι πλέον παντογνώστες και κριτές των πάντων.

Ξέρει κανείς αν είναι κλέφτης, βαποράκι, ...ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ;

Έτσι στο αβίαστο κρίσεις...

Ε λοιπόν ... είστε όλοι ... ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ... και χωρίς φωτό μάλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

:sad: :sad: :sad:
α ρε Μαγε ποσο δικιο εχεις...γκανετμια το παλλικαρι τελικα...αλλα καλα να παθει...αφου πηγε να πουλησει οπλα/κοκα/πορνες/γλυφιτζουρια γιορτινες μερες....που πας ρε καραμητρο τις αποκριες???και τι πας και κανεις...τωρα θα φταινε τα παιδια που αντι να πανε στο παρτυ του τριωδιου σου κανουν εσενα τα τρια δυο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

σορρυ...αλλα ρε φιλε...αν οι ''εχθροι'' ηταν παντα σωστοι γιατι να ειναι και να λεγονται ''εχθροι''...???

καλά εσύ τώρα γιατί απαντάς σε ... ρητωρικά ερωτήματα;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...

Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...
Εγω απλα θα σου πω οτι στο εν λογω φορουμ που αναφερεις υπαρχουν πολλα παιδακια τα οποια γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι και γραφουν οτι καφριλα τους ερχεται στο κεφαλι.2ον διαβασε τι αναφερει ο gandalf σωστα και μετα χαρακτηρισε το εν λογω υφος του.Δεν χρειαζεται ειρωνεια:beer:

γιατί ρωτάς εμένα για τον ... Gandalf;

Μπατσι
Μπατσι

Μπατσινιλας.Εθνικαρααααααααααααααααααααααααααα (εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 μερες κι εχω λαλησει λεμε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
(εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 μερες κι εχω λαλησει λεμε)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σιγα τα ωα....9 ΜΕΡΕΣ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εγω απλα θα σου πω οτι στο εν λογω φορουμ που αναφερεις υπαρχουν πολλα παιδακια τα οποια γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι και γραφουν οτι καφριλα τους ερχεται στο κεφαλι.2ον διαβασε τι αναφερει ο gandalf σωστα και μετα χαρακτηρισε το εν λογω υφος του.Δεν χρειαζεται ειρωνεια:beer:
Το κακο ειναι οτι πολλα απ' αυτα τα ανεγκεφαλα παιδακια εγιναν ειδικοι φρουροι, κι ετσι μας προεκυψε και ο Κορκονεας. Δεν εχω απολυτως τιποτα με τους νομιμοφρονες ενστολους. Τους λυπαμε κιολας που αναγκαζονται να υπερασπιστουν ενα σαπιο καθεστως, ενω εχουν απεναντι τους τους γονεις τους, τα αδελφια τους, ισως τα παιδια τους, και ολη την κοινωνια. Αλλα το καθηκον προσταζει...
Απ' την αλλη και τους "αναρχικους" τους θεωρω ηλιθιους προβοκατορες χωρις πολιτικο υποβαθρο με κουλτουρα γηπεδου, που καμμια σχεση δεν εχουν με τους γνησιους ιδεολογους αναρχικους της γενιας της μεταπολιτευσης.

η φωτο ειναι απο τα γεγονοτα που ακολουθησαν,
την εν ψυχρω δολοφονια του αλεξη το δεκεμβρη του 08.
ειχε γινει μεγαλος ντορος για τον δεξι καραγκιοζη τον "κολυμβητη γιατρο"
και για τις μεθοδους της κατα τα αλλα καλης :yuck: ελ/ας :yuck: :yuck:

Πίσω
Μπλουζα