Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το λογικό θα ήταν να μαζεύουν κόσμο με ρούχα μπάτσων...![]()
re oxi emeis me toys mpatsoys eimaste ti nomizes..kala toys kanoyneΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ψιτ... παλουκάρια... σας είπαν και τον λόγο που κάνουν προσαγωγή;... αν όντως είναι προσαγωγή μιας και μόνο μια φωτό μπορεί να δείχνει και UFO να σπάνε βιτρίνες.
Τι είναι αυτό εδώ μέσα ρε γμτ;... όλοι πλέον παντογνώστες και κριτές των πάντων.
Ξέρει κανείς αν είναι κλέφτης, βαποράκι, ...ΒΟΥΤΑΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ;
Έτσι στο αβίαστο κρίσεις...
Ε λοιπόν ... είστε όλοι ... ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ... και χωρίς φωτό μάλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
προσωπικά είμαι με την θέση που κοιτά χωρίς παρωπίδες...
Το οτι μια φωτό δείχνει κάποιον για προσαγωγή (δεν ξέρεις αν είναι και σύλληψη) δεν σημαίνει απαραίτητα οτι γίνεται για αυτό που αναφέρεστε. Εκτός και αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω που δεν το ξέρουμε εμείς.
Αλλά βλέπεις έμαθα να κρίνω απο τα δεδομένα και οχι απο την εμφάνιση των πραγμάτων απο μια φωτό, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο παρά ίσως την προκατάληψη του όποιου μυαλού.
Μπορεί όντως να είναι λόγω εμφάνισης... .μπορεί να είναι για κάτι άλλο... πως είστε τόσο σίγουροι;
Μου αρέσει που μετά λέμε οτι μας θεωρούν ώς μοτοσυκλετιστές περιθωρειακούς και δεν ξέρω τι άλλο και κατακρίνουμε οτι κοιτάνε επιφανειακά... όταν στραβωνόμαστε στον δικό μας καθρέφτη και κάνουμε ακριβώς το ίδιο.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Από πότε το τζίν, η φόρμα και το μπουφάν μηχανής είναι "ρούχα αναρχικών";;;
Και μιας και το έφερε η κουβέντα: τί θα πεί "ρούχα αναρχικών";;;;;;;;;;;;;;