• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Γενικό chat για CBF-250

και μενα στο αρχικο των 1000 agip μου βαλανε κ ηταν πολυ οκ!:sick: βεβαια δεν ειχα ποτε προβληματα με τις ταχυτητες ουτε με νεκρα.στο τελευταιο εβαλα repsol λιγο ακριβα αλλα
αξιζουν

Παιδια την πλαγιαζετε/πλαγιαζατε καθόλου? Πόσο πάει? Φοβάμαι μην είναι αρκετά λεπτά τα λάστιχα και μαζέψω τίποτα... :D

Εγω προσωπικα εχω γυρω στα 2-3 εκατοστα στο πελμα των ελαστικων που δεν εχουν πατιθει στις ακρες.Αλλα πιστευω πως με λιγη εξασκηση πατιεται ολο.Ορεξη να εχεις....

Μη φοβάστε, διαβάστε το άρθρο του bladerunner "απόλυτος έλεγχος γκαζιού" και αρχίστε να δοκιμάζετε / μαθαίνετε το γυροσκοπικό σε καλούς δρόμους που να ξέρετε. Το μηχανάκι στρίβει πολύ γλυκά και πλαγιάζει πολύ. Τα λάστιχα του δεν είναι λεπτά είναι όσο πρέπει για αυτό το μηχανάκι. Αλλοι τα έχουν πατήσει όλα, εγώ όχι, είχε μείνει 2-3 εκατοστά. Καλύτερα ακόμα αν βάλετε καινούρια λάστιχα με καλύτερη πρόσφυση. Δείτε ένα μικρό δικό μου δείγμα του τι μπορεί να κάνει το cbf 250. http://www.youtube.com/watch?v=fL21vXsp0BY :beer:

Περι πλαγιασματος....

Στο τελος του Κηφισσου τη στροφη προς Παραλιακη - Γλυφαδα,ανετα με 65-70 Κμ.Σε αυτα το μηχανακι δεν εχει προβληματα οπως και στην καταναλωση αλλου ειναι κουδουνιστρα.

πλαγιαστε το δεν καταλαβαινει τιποτα οντως στριβει πολυ καλα αλλα προσοχη γιατι τα λαστιχα ειναι ψιλομαπα

Με τα μαμά λάστιχα μην το λιώσετε στο πλάγιασμα... Είναι όντως πολύ μάπα! Όταν αλλάξετε θα είναι τα πάντα πιο εύκολα :)

Εννοειται πως τα μαμα λαστιχα ειναι μαπα.Εγω με το που το πηρα τα αλλαξα στα 3000χμ.Δεν την παλευα αλλο....
Με το που στρωθηκε το μηχανακι κ το πιεζα λιγο παραπανω τα λαστιχα παντα μλ@$#%νταν...
τα battlax με αφησαν αφωνο.Αψογα...
Τα sport demon οχι κ τοσο....

Ta mama lastixa ine gia na vgaloun polla xiliometra me kanonikes sinthikes odigisis.
Exalou to mixani den ine kana street figther. An thelete ali xrisi, epivalode alla elastika. Ego pou ixa vali Sport deamon, itan ena click kalitera.

οντως αντεχουν πολλα χλμ απλα κανουν 30 λεπτα να ζεσταθουν:p (λεμε τωρα)!!!
οχι αληθεια κανουν αρκετη ωρα να ζεσταθουν.
απλα με αλλαγη ελαστικων το μηχανακι ψιλομεταμορφωνεται σαφως καλυτερα φρενα στριψιμο το τιμονι το νιωθεις καλυτερα κτλπ...

Τώρα με το νιντζάκι και αφού σταμάτησε και η κυκλοφορία των cbf250, άντε να το πουλήσεις.. έχει ρωτήσει κανείς να δει τί παίζει από τιμές για να το πουλήσει σε μαγαζί? Ενδεικτικά, χιλιόμετρα/τιμή, να ξέρουμε πόσο τα παίρνουν.

εγω το εδωσα 2300 ,9500χλμ ειχε:( και δεν ειχε ουτε γρατζουνια
σε μαγαζια το επαιρναν απο 1800-2000 το πολυ αλλα περισσοτερο για ανταλλαγη εννοειται!!!
το νιτζακι τα σαρωσε ολα ,αλλα αλλο στυλ μηχανης ρε συ το kawa και αλλο το cbf.
το ενα πιο ανετο κατα την αποψη μου πιο all around ,το νιτζα βεβαια σε επιδοσεις δεν το συζηταμε και ψεκαστο και πολλα αλλα +

Το δικό μου με 23.000χλμ και 3 ετών επειδή βιαζόμουν να το δώσω, έφυγε σε αντιπροσωπεία για 1600 ευρώ :cry: Αλλά γενικά είχα ακούσει και για χιλιάρικο σκέτο... Με ανταλλαγή φυσικά :p

Σε ιδιώτη υπολογίζεις με λίγο υπομονή κανά 500άρικο πάνω από αυτό που θα σου πουν στην αντιπροσωπεία.

Γεια σας παιδιά μπορώ να πω με χαρά ότι ανήκω στο club εδώ και μερικές μέρες. Το κουφό είναι ότι δεν την έχω καβαλήσει ακόμα για βόλτα γτ όταν ήρθε στην αντιπροσωπεία η μηχανή ενώ μου λέει ο αντιπρόσωπος "έτοιμη είναι πάρε την φύγε" ο αφέντης μου ( father ή αλλιώς ο sponsor )είπε "ΤΣΟΥ" αν δεν βγουν οι πινακίδες ktl και έπρεπε μετά να φύγω για Ηράκλειο (σχολή) και ενώ η μηχανή είναι έτοιμη εγώ έκατσα σα ΖΩΟ στο Ηράκλειο γτ έγραφα java αλλά Παρασκευή πρωί είμαι Ρέθυμνο ο κόσμος να χαλάσει!!!!! Τί πρέπει να προσέξω στα πρώτα χιλιόμετρα γτ είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος με το στρώσιμο της μηχανής;;;

Να μην κανεις γρηγορες εκκινισης, οι στροφες να αναιβενουν αργα, οταν ο δεικτης παει στις 4000 με 5500 στροφες να αλαζεις ταχυτητα. Μην φρεναρεις αποτομα, μαλακα να στωσουν τα φρενα. Μην αφηνεις το μηχανακι για ζεσταμα ακινιτο. Το βαζεις μπροστα και μετα απο 10 δευτερα ξεκινας, και πας με τον τροπο που ειπαμε. Ετσι ζεστενετε καλυτερα.

Αυτα για 1000 με 2000 χλμ.

να αποφεύγεις τις μεγάλες ανηφόρες και να μην αφήνεις κρεμασμένο το μοτέρ υπό φορτίο, δηλαδή αν ανέβεις ανηφόρα μην το κάνεις με 2000 σαλ, καλύτερα με 5000. Το σκορτάρισμα σκοτώνει το άστρωτο μοτέρ. Και σιγά σιγά να το ανοίγεις, πλέον είναι σχεδόν στρωμένα τα μηχανάκια. Σταδιακά, αλλά υπολόγισε στα 1000 χλμ να το φτάσεις 100 χαω. Καλη αρχή. Πρόσεχε τα καινούρια λάστιχα γλυστράνε φριχτά. :beer:

hello εδω και 2 πρπ μερες οδηγαω κ γω 1 cbfακι( η 1η μου μηχανη :D )

Μάγκες κι εγώ είμαι στον 5ο μήνα με τη μηχανή.
Προσοχή γιατί τις τελευταίες μέρες γίνεται χαμός με θανατηφόρα, τα μάτια σας 1000!

Πίσω
Μπλουζα