• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Γενικό chat για CBF-250

Γεια στην παρεα!
Εχω και εγω το cbf το 250 κανα χρονο τωρα,επιδη ομως θα χρειαστει να το αφησω οπου να ναι λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων,μηπως ξερει να μου πει καποιος ποσο χρονο μπορει να μινει ακινητο χωρις να δημιουργισει προβλημα στην μπαταρια η καπου αλλου?Επισης οσον αφορα το λαδι ποτε πανω κατω θελει αλαγη σε περιπτωση που δε γινουν τα χιλιομετρα?
Ευχαριστω

καλως τον!!

λοιπον για να μην μου τα χωσει ο Jimskeet2002 παλι :p κανε οτι ακριβως λεει το manual
και θα εισαι οκ
αποσυνδεουμε δηλαδη μπαταρια και αδειαζουμε βενζινη
για τα λαδια αλλαγη στους 6 μηνες αν δεν φτασουμε τα χιλιομετρα.αυτα:beer:

Ευχαριστω paschalis!
Θα κοιταξω στο manual...

Μια απορια ακομα...
Το τσεκ που κανει πριν παρει μπρος,ελενγχει τιποτα?
π.χ αν δεν εχει λαδι θα φανει πουθενα?

μπα τιποτε δε τσεκαρει.ουτε λαδια θα σου δειξει αεροψυκτο ειναι:wave2: για τα λαδια ο παραδοσιακος τροπος

Καταλαβα
Ευχαριστω και παλι pascalis.

Στον πρωτο ελεγχο των βαλβιδων η φλαντζα του καπακιου θελει αλαγη η παραμενει η ιδια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από C-LF
Στον πρωτο ελεγχο των βαλβιδων η φλαντζα του καπακιου θελει αλαγη η παραμενει η ιδια?

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μου φαινεται οτι παραμενει η ιδια (η λαστιχενια που φαινεται απ το πλαϊ). Αυτο που θα ηθελα να σου επισημανω ειναι: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ στον ελεγχο/ρυθμιση και αν δε ξερεις πως γινεται ο ελεγχος, φερε μαζι σου καποιον που ξερει (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΑ :alien: ). Καλυτερα να κερασεις ενα φιλο σου μπυρες, παρα να αγοραζεις καινουριες βαλβιδες, επειδη ο "μηχανικος τις ελεγξε" - και σου καηκαν αργοτερα μυστηριοδως.

Κι αν το αντεχει η τσεπη σου θα προτεινα να το πηγαινεις καθε 6000 χμ για ελεγχο (λογω μονοκυλινδρου)...

edit: στην αριστερη βαλβιδα εξαγωγης δεν ειναι σκουρο το σημειο λογω σκιας...

kefalh cbf2.jpg

μαλλον παραμενει η ιδια εφοσον ειναι σε καλη κατασταση

πραγματι τι κακο αυτο με τα συνεργεια ρε παιδια πρεπει να φυλας σκοπια να βλεπεις τι σου αλλαζουν κ να χιλιοεπιμενεις για κατι που εσυ ξερεις οτι πρεπει να γινει κ αυτοι να σου λενε βλακειες γιατι βαριουνται και απαντησεις του στυλ η honda αυτο προτεινει (λες κ η honda οδηγει την μηχανη) κ μπλα μπλα....αν εκαναν τοση δουλεια οσο μιλουσαν δεν θα ειχαμε προβληματα:mad:

Δε πειραζει, ας τσαντιστει ο μαστορας. Να απαιτησεις να κατσεις παρων και οχι σε καμμια "αιθουσα αναμονης". Εχουν παρει πολυ θαρρος μερικοι απατεωνες και καιρος ειναι να τους κοπει! :mad:

Geia vre magkes!!!Pws pane ta cbfakia sas?to diko mou oxi kai toso kala.to psilotrakara kai mou zhtane polla kata thn apopsh mou.Thelw omws kai th dikh sas gnwmh gia na kserw kati parapanw....

πολλά σου ζητάνε :smokin:

geia sou johnpan..eimai neo melos cbfakias....eixa ena atyxhma me th mhxanh,den exei pollh zhmia alla pistevw oti mou zhtane polla...an mporouses na mou proteineis kati h estw na mou peis ean einai eksopragmatikes oi times pou mou zhtane... euxaristw ek twn prwterwn!

Γενικο chat CBF 250

Παρακαλω αν γνωριζει κανεις εξουσιοδοτημενο συνεργειο ΧΟΝΤΑ για το πρωτο service των 6000 χλμ και για περιοχες Κορυδαλλου,Μοσχατου,Αλιμου η κοντα σε αυτες.Εκει που πηγα για τα πρωτα 1500 χλμ δεν εμεινα ευχαριστημενος,γιατι ενω εδω και αρκετα χλμ εχει μια δυσκολια με τις ταχυτητες [μπερδεμα στις επιλογες και ιδιως στην νεκρα],οταν περασα και το ειπα,πηρα απαντηση οτι θα φταινε τα λαδια του σασμαν και θα βαλουμε πιο ψιλα στο επομενο service.Ευχαριστω.

Re: Γενικο chat CBF 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Εκει που πηγα για τα πρωτα 1500 χλμ δεν εμεινα ευχαριστημενος,γιατι ενω εδω και αρκετα χλμ εχει μια δυσκολια με τις ταχυτητες [μπερδεμα στις επιλογες και ιδιως στην νεκρα],οταν περασα και το ειπα,πηρα απαντηση οτι θα φταινε τα λαδια του σασμαν και θα βαλουμε πιο ψιλα στο επομενο service.Ευχαριστω.

Δεν είναι το ιξώδες, είναι η μάρκα. Με τα μοτούλ το σασμάν σκληραίνει υπερβολικά στο cbf αλλα και γενικά σε όλα τα Χόντα από όσο ξέρω. Δοκίμασε aral. Εμένα με έσωσε. Στα εξουσ. θα σου βάλουν agip γιατί έχουν "συμφωνία" μην το ψάχνεις, βάλε aral ή __*__ που τα βρίσκεις σε πράκτικερ και καρφούρ αντίστοιχα, δουλεύουν καλά στα χόντα.

*όταν το θυμηθώ θα το γράψω:beer:

Re: Re: Γενικο chat CBF 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
βάλε aral ή __*__ που τα βρίσκεις σε πράκτικερ και καρφούρ αντίστοιχα, δουλεύουν καλά στα χόντα.

Bel Ray :winka:

Πίσω
Μπλουζα