• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Γενικό chat για CBF-250

Re: service cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από DISEASER82
Ξερεις κανεις ποσο περιπου κοστιζει το service στα 6000 και 12000 για το cbfaki mas γιατι κοντευω για τα 6000 σε κανενα μηνα και αναρωτιεμαι!!??............
Την πέμπτη έκανα το service στα 6000 και μου πήρανε 37? μόνο. Στο περιστερι στην Agio motors. Α ρώτησα και για την καμπάνα και μου έλεγε οτι δεν έχουν καμμία οδηγία απο τον Σαρακάκη για αλλαγή. Έκανε τον Κινέζο γενικότερα. Πάντως μου είπε οτι κάτι έσφιξε στην καμπάνα μέσα και μπαίνει καλύτερα η νεκρά. Πάντως με βλέπω να πηγαίνω σε άλλο να την αλλάξω.

Γιατί δεν κάνετε μόνοι σας τα service και δίνετε τζάμπα λευτά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PCMan
Γιατί δεν κάνετε μόνοι σας τα service και δίνετε τζάμπα λευτά?

Γιατί θα χάσεις την εγγύηση και δε λέει :winka: .

Αν μετά σου παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, την πάτησες!

:wave2:

Ναι γιατί με την εγγύηση σώθηκες!! Εδώ ανάκληση έχουμε και δε μας τα αλλάζουν!!!

Το τελευταίο σέρβις λάδια + φίλτρο το έκανα μόνος μου. :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Γιατί θα χάσεις την εγγύηση και δε λέει :winka: .

Αν μετά σου παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, την πάτησες!

:wave2:

Ναι μωρέ. δηλαδή αν αλλάξεις λάδια και ένα μπουζί μόνος σου θα το καταλάβει ο άλλος, θα μυρίσει τα νύχια του.

15-20€ να πληρώσεις το πολύ για λάδια και μπουζί. Τι άλλο θέλει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PCMan
Ναι μωρέ. δηλαδή αν αλλάξεις λάδια και ένα μπουζί μόνος σου θα το καταλάβει ο άλλος, θα μυρίσει τα νύχια του.

15-20€ να πληρώσεις το πολύ για λάδια και μπουζί. Τι άλλο θέλει?

Δεν είπα ότι είναι δύσκολο, ούτε αν θα το καταλάβει ή όχι! Όμως για να ισχύει η εγγύηση από την αντιπροσωπεία θα πρέπει το βιβλιαράκι του Service να συμπληρώνεται στα προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Κι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Είναι τυπικό το θέμα.

Αργότερα φυσικά θα κανω τα περισσότερα μόνος μου, όπως τα έκανα και με το παπί μου :winka:

Εγώ την τρίτη το πάω για Service στα 6000χλμ, στο Παπαγεωργίου. Ήδη το είδε ο μηχανικός όταν έκλεισα το ραντεβού το πήγε βόλτα και μου είπε ότι είναι οκ. Είχα αμφιβολία για την καδένα και τις ταχύτητες αλλά μου είπε ότι το δικό μου είναι μια χαρά και ότι έχει τραβήξει τα χίλια μύρια με πολλά άλλα CBF250.

Δεν είχα ποτέ προβλήματα ούτε με την μπαταρία, ούτε με το ρελαντί και πολύ σπάνια συντονίζεται. Εγώ πίστευα ότι αν σταματήσεις στο φανάρι με 4η, 5η ταχύτητα χωρίς να κατεβάζεις πιο πρίν, θα μπορείς να κατεβάσεις σταματημένος μέχρι πρώτη. Μου είπε όμως ότι αυτό δεν γίνεται γιατί ο κινητήρας δεν έχει μεγάλη δύναμη να γυρίζει τους δίσκους στο ρελαντί, και ότι είναι συνηθισμένο αυτό και σε πολύ μεγαλύτερες μηχανές. :confused:

Πάντως είναι αλήθεια ότι την νεκρά την βρίσκω εύκολα και οι ταχύτητες μπαίνουν και βγαίνουν μια χαρά (αρκεί να κινούμαι έστω και ελάχιστα). Είναι και θέμα συνήθειας νομίζω.

Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς...

Εγω δεν έχω κανένα προβλημα εκτος του οτι ο συμπλέκτης μου απομονώνει πολύ ψηλά παρόλο που τον έχω κατεβάσει αρκετά..ώρες ώρες είναι σπαστικό

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ναι και εγώ όταν το είδα μου άρεσε πολύ. Γι' αυτό τελικά το αποφάσισα, αντί για το μαύρο που σκεφτόμουν αρχικά. Σωστός και ο oulas για τις ζάντες! Δεν το είχα σκεφτεί

kai ego skeftomoun na paro xroma mauro tora pou eida to mple skeftomai poio na paro
eseis ti lete re paidia

Μπλε, οταν το αγορασα δεν εβγαινε στην ελλαδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Μπλε, οταν το αγορασα δεν εβγαινε στην ελλαδα.

apo pote einai diathesimo to mple stin ellada
kai pou mporo na to do ??
se dio magazia pou piga stin kalirois sto mpaxtzevani eixe mauro xroma kai sto faliro eixe to asimi

ξερετε μηπως που μπορο να το δω το συγκεκριμενο αυτο το χρωμα

καλημερα.τι εξατμιση(τελικο) να βαλω στο cbfακι?για πειτε?:rotflmao: :a08:

o kenai πρεπει να ξέρει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από beniamin
καλημερα.τι εξατμιση(τελικο) να βαλω στο cbfακι?για πειτε?:rotflmao: :a08:

Απ'ότι έχω δει στις μεγάλες και γνωστές μάρκες (akrapovich, arrow, leo vince, κλπ, κλπ) δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ :sad:

Το μόνο που ξέρω είναι για χειροποίητες εδώ.

Θέλω κι εγώ να βάλω πιο ελεύθερη αλλά δεν το αποφασίζω ακόμη... Δεν μου αρκεί η αλλαγή του ήχου, θέλω και μικρή βελτίωση σε ιπποδύναμη, που δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

:wave2: :wave2: :wave2:

endiaferome k ego gia mikro-ftiaksimo tou cbf250...

exo psaksei gia filtro, alla den exo vrei tpt.... tora an mou pei kapoios akrivos tis diastaseis mporoume na to psaksoume alliws.... me tpt handmade fasi....
eksatmisoni, 8elo kati na min exei poli vavoura....
karmpirater posa fragka paei?

afta skeftome mono vasika...

Δεν ξέρω πώς είναι η σωστή σειρά βελτίωσης. Τη φαντάζομαι κάπως έτσι:

Εξάτμιση - Φίλτρο

Καρμπυρατέρ

Εκκεντροφόρος - Ελαφρύτερο πιστόνι (εκτός αν παίρνει ρεκτιφιέ οπότε πρώτα ρεκτιφιέ, νέο πιστόνι και μετά πιο άγριος εκκεντροφόρος)

Σε πιο χοντρή φάση αλλάζει κανείς όλο το σετ πιστόνι - μπιέλα - στρόφαλος με ελαφρύτερα, και πολύ ακριβότερα! Ετσι το μοτέρ θα έχει μικρότερες αδράνειες μάζας και θα στροφάρει πιο γρήγορα, α και λογικά θα ανεβάσει και στροφές, οπότε νέο κοντέρ.

Ξαναλέω τα γράφω εδώ και όχι στα τεχνικά γιατί εδώ μπορούμε να λέμε μ@λ@κίες ελεύθερα!
:beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
50 σελιδες:eek:

:a27: :a26: :a11: :a015: :a016: :a52: :a27: :lol: :rotflmao:

Βάλε να εμφανίζονται 40 post / σελίδα και ως δια μαγείας θα γίνουν 19 οι σελίδες :eek: :eek: :eek: :winka:

Τα πιο απλά που μπορούμε να κάνουμε είναι αλλαγή φίλτρου και εξάτμισης!

:cry: Δυστυχώς δεν έχω βρεί τίποτα από τα δύο :cry:.

Σε πρώτη φάση αυτά θα ήθελα να αλλάξω.

Όσον αφορά τις εξατμήσεις έχω βρεί φοβερές για το μηχανάκι μας, δυστυχώς είναι στη βραζιλία και δεν ξέρω Βραζιλιάνικα :cry:

Εδώ είναι το site. Roncar λέγεται η εταιρία και Coyote οι εξατμήσεις. Δυστυχώς κάποια link δεν δουλεύουν. Πριν λίγο καιρό δούλευαν.

(Το CBF 250 κυκλοφορεί στη Βραζιλία πολλά χρόνια με το όνομα CBX 250 Twister)

Έχει φοβερά βίντεο να κατεβάσετε για να ακούσετε ήχο! Είναι πανέμορφες!

Πολλά βίντεο έχει και στο www.youtube.com

Εδώ μπορείτε να βρείτε και τιμές σε Real Βραζιλίας (1 Ευρό=2,87 Real Br.)

Εμένα μου αρέσει αυτή :eek:

Πρίν απο μερικές μέρες αποχωρίστηκα το γκρινιάρικο Cbfaki μου...
το μηχανάκι μπορεί να ειχε τα στραβά του αλλα με εβγαλε παλικάρι όπου κι αν πήγα σε οτι κι αν έκανα...
Καλη συνέχεια στους κατόχους και καλές βόλτες
δεν το περίμενα οτι θα μου λείψει

Πίσω
Μπλουζα