- Εντάχθηκαν
- 24 Μαΐου 2010
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1.081
- Πόντοι
- 113
Ακούγετε όταν βάζεις μπρος ; Όταν είναι κρύο ;
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Παιδιά σήμερα ακούγεται ένας θόρυβος από την περιοχή του κινητήρα θα τον χαρακτήριζα υψηλής συχνότητας σφύριγμα σαν να λειτουργεί το βεντιλατερ. Ακούγεται ανεξάρτητα από το πόσο πάω η πόσες στροφές έχω. Καμία ιδέα? Έχει τύχει σε κανέναν?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια
Ακούγεται είτε κινουμαι είτε όχι νομίζω από μπροστά εκεί που είναι το ψυγείο. Άμα σκυψω μέσα στη ζελατίνα το ακούω πολύ πιο καθαρά. Σφύριγμα που θυμίζει χυτρα η ένα βεντιλατερ τενορο![]()
Το βεντιλατερ δεν είναι καθώς δεν το νιώθω να φυσάει. Παίζει να έχει χωθει κανένα σκουπίδακι εκεί στον ανεμιστήρα και να ακούγεται?
Επίσης σκέφτηκα μήπως χάνει κανένα κόλαρο αλλά δεν είδα διαρροή. Άλλη σκέψη είναι καμία αντλία νερού πχ.
αυριο πρωι πρωι θα τα τσεκαρω αν δεν βρω κατι θα κανω μια βολτα απο το συνεργειο για μια ερωτηση (50ευρω)
για να φτασω την ταπα του ψυγειου πρεπει να ξεβιδωσω τεποζιτο αν δεν κανω λαθος?
@grafton αν το εχεις πετυχει στειλε βιογραφικο να το δωσω σε ενα συνεργειο εδω που ακουσαν ψαχνουν αρχιμαστορακαι καφε μπουγατσα οταν ερθεις!!
Κάπου το έχω το μανουαλι θα το ρίξω μια ματιά!
31.000
Το εγραψα,το εσβησα το ξαναεγραψα...Σου ειπε φιλος φιλου κτλ..αφου τσεκαρα τα παραπανω και σας ευχαριστω δεν βρηκα κατι μεχρι που ανοιξα την ταπα και εβαλα το αφτι μου σχεδον μεσα. ειναι κατι απο την αντλια.
επομενη κινηση να παερασω απο συνεργειο. πρωτα πηγα απο εναν φιλο που ειχε δικο του μου λεει ειναι απο την αντλια απο το μοτερακι της δεν χρειαζεται να την αλλαξεις ολοκληρη νινινι τηλεφωνο εναν φιλο φιλου κτλ 110 ευρω οχι honda μιας και δεν βγαινει μονο του.
μετα πηγα απο τον εξουσιοδοτημενο που κανω κ τα σερβις μου λεει το εχω ξαναδει σε αλλα 2. στο ενα εφταιγε το φιλτρο π εχει μεσα η αντλια (160) και στο αλλο η ταπα (!!) και τελευταιο η αντλια (φοβαμαι να γραψω ποσο μου ειπε).
τιμες χωρις περαστικα.. αυτα να μου τα ευχεστε![]()
επομενη κινηση να παερασω απο συνεργειο. πρωτα πηγα απο εναν φιλο που ειχε δικο του μου μπλα μπλα μπλα
Λάθος μου δεν το διατύπωσα σωστά. Πρώτα απόλα ενοώ αντλία βενζίνης και ο ήχος ήρθε μέσα απο την τάπα του ρεζερβουάρ. Ο γνωστός μου ειπε για αντλία βενζίνης στα 110ευρω καινουρια οχι Honda. Και στον εξουσιοδοτημενο υπήρχε μια διάσταση απόψεων μεταξύ του "αφεντικού" και του "παιδιού" που πιάνει τα μηχανάκια. Το παιδί μου είπε στην αρχή έλα μια μέρα να το ανοίξω να το δω να τσεκάρω σωληνάκια να καθαρίσω φίλτρο κτλ γιατί κατα τη γνώμη του εφόσον το μηχανάκι δεν κομπιάζει στο γκάζι και δεν κάνει κενά η αντλία βενζίνης έχει την παροχή που πρέπει. Σύμφωνα με το "αφεντικό" δεν παίζει ρόλο και θέλω 99% φίλτρο το οποίο είναι μάταιο να καθαριστεί. 160 το φίλτρο.
@alexis_d φαντάζομαι μιλάς για το κύκλωμα του ψυγείου ?
φιλε Αλέξη δεν είσαι ο πρώτος!
λοιπόν, με τον κινητήρα σε λειτουργία ακούγεται το σφύριγμα, με το που το σβήσω κατευθείαν σταματάει. Το κύκλωμα του ψυγείου το έλεγξα λεπτομερώς δεν βρήκα κάτι. Ενώ ήταν σε λειτουργία ο κινητήρας άνοιξα την τάπα της βενζίνης και έβαλα το αφτι μέσα στο ρεζερβουάρ (3/4 γεμάτο). Κατάλαβα οτι ο ήχος προεχρόταν απο εκεί. Έπειτα φύσηξα με αέρα εκείνο το "νεροχύτη-υπερχείλιση" που έχει κάτω απο την τάπα της βενζίνης μήπως είχε κάτι εκεί παγιδευμένο. Δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Οπότε και οι δυο που επισκέφτηκα επιβεβαιώσαν την υποψία μου οτι είναι κάτι απο την αντλία βενζίνης.
Ο πρώτος (ο γνωστός) μου είπε για αλλαγή αντλίας βενζίνης, ο δεύτερος (εξουσιοδοτημένος) μου ανέφερε στην αρχή να βγάλουμε φερινκ να σηκώσουμε ρεζερβουάρ να δούμε τα σωληνάκια, το φίλτρο της αντλίας βενζίνης μήπως θέλει καθάρισμα (μιάς και στο άνοιγμα του γκαζιού συμεριφέρεται φυσιολογικά χωρίς κομπιάσματα) και έπειτα το "αφεντικό" του εξουσιοδοτημένου συνεργίου οτι το φίλτρο της αντλίας βενζίνης θέλει αλλαγή μιάς και κατα την γνώμη του το καθάρισμα του είναι μάταιο. Διαρροή δεν έχω απο πουθενά. Ακόμα δεν έκανα κάτι..