• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Γενικο chat cbf600

Μια χαρά λογικές τιμές. Honda πήρες?? σκούζουν??

Ναι τα αυθεντικα απο εξουσιοδοτημενο. Καθολου θορυβος στα πρωτα 200χλμ, γενικα το παω μαλακα με το φρενο για την ωρα.

Τα ΟΕΜ έβαλα, όταν τα άλλαξα, και δεν σκούσανε ποτέ μέχρι τώρα.

Κανονικά δεν πρέπει να σκούζει κανένα, ότι πάστα και αν είναι. Απλά μερικά θέλουν ζέσταμα για να δουλέψουν.

εχει κατι χουφτες αν μπορω να τις πω ετσι η honda σαν προεκταση του fairing, τις εχει βαλει κανεις? κανουν δουλεια?

http://www.hondabikes.gr/προστατευτικεσ-χουφτεσ-cbf600s-p-340.html

Εγώ ! :lol:

Από αυτό το σάιτ τις πήρα και μπαίνουνε πανεύκολα.

Τώρα εάν κάνουνε δουλειά, είναι σχετικό. Εγώ δεν είδα τρελή διαφορά. Τις έβαλα για τον χειμώνα για να μην παγώνουνε τα χέρια μου αλλά σοβαρή βελτίωση δεν είδα.

Πάντως κάθονται καλά και δένουν με την εικόνα του φαίρινγκ.

σου ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτο? Γιατι για κλασσικες (που κανουν κ δουλεια) δεν του πανε νομιζω! :nono:

σου ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτο? Γιατι για κλασσικες (που κανουν κ δουλεια) δεν του πανε νομιζω! :nono:
και εγώ αυτής της άποψης είμαι ... μοιάζει πολύ με το vstrom που είχα ..

Συνημμένα

• Barkbusters S1 - 4.jpg
    Barkbusters S1 - 4.jpg
    70,6 KB · Προβολές: 273
  • Χούφτα - 05.jpg
    Χούφτα - 05.jpg
    102 KB · Προβολές: 272
Επισης, εχει βαλει κανεις θερμενομενα γκριπ?
Είδα της honda έχουνε 235 (!) ενω της puig 80-90.

Οι κλασσικές δεν του πάνε αλλά κάνουνε δουλειά, και είναι εύκολο να μπαινοβγαίνουν. Κάποια στιγμή θα τις βάλω γιατί δεν παλεύετε άλλο το κρύο.

DSC02975.JPG

DSC02971.jpg

DSC02973.JPG

Επισης, εχει βαλει κανεις θερμενομενα γκριπ?
Είδα της honda έχουνε 235 (!) ενω της puig 80-90.

Έχω βάλει της oxford (φαίνονται στην τρίτη φωτό ) με την ίδια τιμή σχεδόν με της puig και κάνουν πολύ καλή δουλειά.
http://www.whitedogbikes.com/ccp51/media/images/product_xlarge/oxford-hot-grips-x.jpg

Οι χούφτες με το "μούτρο" πέρα του ότι βιδώνονται στις βάσεις του καθρέπτη, η ταινία διπλή όψεως είναι δυνατή; πως το βλέπεις, στο μέλλον με τη ζέστη, τα πλυσίματα ή αν θες να βγάλεις το "μούτρο" θα έχεις πρόβλημα;
Επειδή θέλω να τις πάρω αλλά σε αυτό το σημείο σκαλώνω ...

Οι χούφτες με το "μούτρο" πέρα του ότι βιδώνονται στις βάσεις του καθρέπτη, η ταινία διπλή όψεως είναι δυνατή; πως το βλέπεις, στο μέλλον με τη ζέστη, τα πλυσίματα ή αν θες να βγάλεις το "μούτρο" θα έχεις πρόβλημα;
Επειδή θέλω να τις πάρω αλλά σε αυτό το σημείο σκαλώνω ...

Τις έχω 2 χρόνια και δεν έχουν κουνηθεί ρούπι. Η ταινία είναι πολύ δυνατή και τα κρατάει σταθερά. Δεν έχει πρόβλημα με ζέστη ή κρύο.
Την μηχανή την πλένω με πιεστικό και δεν τις προσέχω πολύ για να πω την αλήθεια.
Άν θες να τα βγάλεις, τα τραβάς και βγαίνουν και ότι υπολείμματα μείνουν από την ταινία βγαίνουν με ένα θερμοπίστολο ή σεσσουάρ.

Μαρεσουν πολυ οι εργοστασιακές χούφτες! Απαιτούνται καλα γάντια και οταν λεω καλα εννοώ sport touring γάντι με μήκος 10-15 εκατοστά απο το περικάρπιο έως τον πήχη
Τέτοιο και αντίστοιχο πράμα
http://www.compacc.com/images/product/300/43292_2.jpg

εμένα με αυτά: http://www.box46.pt/loja/en/gloves/10309-alpinestars-c-10-drystar-performance.html σε θερμοκρασίες κοντά στο 1-2oC μετά απο ένα 10λεπτο με 80-100χλμ τα ακροδάχτυλα παγώνουν. Δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, χουφτες (αυτές τις honda) ή ενα σετ θερμενόμενα γκριπ.

Χούφτες κανονικές που να μην αφήνουν τον αέρα να χτυπάει τα χέρια.

Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα δυστηχώς.

εμένα με αυτά: http://www.box46.pt/loja/en/gloves/10309-alpinestars-c-10-drystar-performance.html σε θερμοκρασίες κοντά στο 1-2oC μετά απο ένα 10λεπτο με 80-100χλμ τα ακροδάχτυλα παγώνουν. Δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, χουφτες (αυτές τις honda) ή ενα σετ θερμενόμενα γκριπ.

Γκριπ και ένα καλό ζευγάρι γάντια.Ο καλύτερος συνδιασμος.

Χούφτες κανονικές που να μην αφήνουν τον αέρα να χτυπάει τα χέρια.

Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα δυστηχώς.

Το κρύο είναι κρύο χτυπάει δεν χτυπάει ο αέρας.Αν το γάντι είναι "χάρτινο" και χούφτες να έχεις τα δάχτυλα κοκαλώνουν σε πέντε λεπτά.

παιδια εχει παρει κανεις κουκουλα? Θελω να παρω μια ιντερνετικα αλλα δεν ξερω τι μεγεθος να παρω.. Εχω βαλιτσα πισω ,θελω να φτανει μεχρι κατω χωρις να σερνεται πολυ..

παιδια εχει παρει κανεις κουκουλα? Θελω να παρω μια ιντερνετικα αλλα δεν ξερω τι μεγεθος να παρω.. Εχω βαλιτσα πισω ,θελω να φτανει μεχρι κατω χωρις να σερνεται πολυ..

No 3 αν δεν κάνω λάθος,διαφορετικά αυτή που είναι για μεγάλα on/off

Δες την pancar στο Γαλάτσι,χειροποίητες από άριστο υλικό στα 40 ευρώ περίπου
Μια φορά την πληρώνεις.
Πήρα 2,κανένα πρόβλημα με βροχή,ήλιο,χιόνι

Παιδιά σήμερα ακούγεται ένας θόρυβος από την περιοχή του κινητήρα θα τον χαρακτήριζα υψηλής συχνότητας σφύριγμα σαν να λειτουργεί το βεντιλατερ. Ακούγεται ανεξάρτητα από το πόσο πάω η πόσες στροφές έχω. Καμία ιδέα? Έχει τύχει σε κανέναν?

Πίσω
Μπλουζα