Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αν σου έκανε καλή εντύπωση το klr τότε παρτο.Είναι απλουστατο στη συντήρηση,μια ηλεκτρονική και ενα μπουζί έχει ουτε ecu ουτε ψεκασμους ουτε τίποτα,το καρμπυρατέρ ειναι mikuni 40 και,αν τυχόν χρειαστεις,βρίσκεις παντου ανταλλακτικα,οι βαλβιδες ειναι με καπελοτα και δεν θα σε παρασκοτίσουν....
ένα KLR 650 '03 που είδα σήμερα είναι περιποιημένο,με λίγα χιλιόμετρα(41.000) και σοβαρό ιδιοκτήτη(αυτή την εντύπωση μου έδωσε δηλαδή,σε σχέση με κάτι κάγκουρες με XT)
είναι όμορφο αλλά δεν με τρελαίνει,οικονομικά είμαι τσίμα τσίμα καθότι αυτή την περίοδο είμαι άνεργος(και φοιτητής)
Ναι ρε συ,δε μιλάμε για Νορντκαπ!το μοτόρι τα έχει άνετα τα 130 πορεία , ο οδηγός;;;;![]()
είναι σχετικά ψόφιο, δεν είναι για μεγάλο ταξίδι λόγω έλλειψης ανεμοθώρακα, είναι βαρύ χωρίς λόγο (168kg άδειο το C, έλεος), η μαμά εξάτμιση παίζει να ζυγίζει ίσα με "σοβιετικό πυρηνικό υποβρύχιο".
Ζημιά χοντρή δεν έχει βγάλει πέρα από την κούραση που έχουν όλα τα μηχανάκια 15-20 ετών.
Εισαι μεγαλη μορφή!!!Για kle είσαι, τζάμπα το συζητάτε το θέμα χαχαχα
Για kle είσαι, τζάμπα το συζητάτε το θέμα χαχαχα
Για kle είσαι, τζάμπα το συζητάτε το θέμα χαχαχα

Δωσε αγορι μου κανα χιλιοδιακοσαρι να παρεις το ER-5 το καφασακι να εχεις και απ ολα, απο ανταλλακτικα,να μην σπαει ,να μην χαλαει,και να μην στο κοιτανε να στο κλεψουν οι συνομιληκοι σου καγκουρες,και να μην σου καιει την αδεια σου τσεπουλα.ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ που λεει κι ο αλεφαντος.
Προβολή συνημμένου 415591
Δωσε αγορι μου κανα χιλιοδιακοσαρι να παρεις το ER-5 το καφασακι να εχεις και απ ολα, απο ανταλλακτικα,να μην σπαει ,να μην χαλαει,και να μην στο κοιτανε να στο κλεψουν οι συνομιληκοι σου καγκουρες,και να μην σου καιει την αδεια σου τσεπουλα.ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ που λεει κι ο αλεφαντος.
Προβολή συνημμένου 415591
Αξίζουν τον κόπο ?