notakos600
Banned
- Εντάχθηκαν
- 23 Μαΐου 2007
- Πόντοι αντιδράσεων
- 983
- Πόντοι
- 0
Σίγουρα περνάς τη ντίζα από τα σωστά σημεία πέριξ του λαιμού;
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Ενημερωση.
1)Λοιπον η βιδα της φωτογραφιας που ειχα μαρκαρει με κοκκινο ηταν όντως για αδειασμα των καρμπυρατερ. πρεπει να εχει γινει λαθος στο description του parts manual.
2) Αφου αδειασα ολη τη βενζινη απο το ντεποζιτο και τα καρμπυρατερ και την εβαλά σε ενα μπετονι βενζινης με τη λογικη να βρω καπου να τη πεταξω. Κοιταξα μεσα στο αδειο ντεποζιτο με φακο και τι να δω;;;; Το ψηλο καλαμακι του ρουμπινετου ειχε κοπει και ειχε κατσει με τετοιο τροπο που ουσιαστικα μειωνε το ροη της βενζινης. Οποτε γυρισα το ρουμπινετο στη θεση Res για να τραβαει απο το χαμηλο καλαμακι και ξανα εβαλα τη βενζινη μεσα και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Βεβαια τωρα πρεπει να παω για ρουμπινετο και παλι ζηταω τη γνωμη σας.
Απο οτι βλεπω δεν επισκευαζεται και πρεπει να παω για αλλαγη. Παιρνω καινουριο YAMAHA με κοστος κατι πανω απο 50€, ή aftermarket με 10€; Το μεταχειρισμενο δε συμφερει γιατι πρεπει να αγορασεις και τη φλατζουλα και φτανει να ειναι οριακα πιο φθηνα απο καινουριο.
Το καλο ειναι οτι μαθαμε πως αδειαζουν τα carbs του ΧΤ και οτι δεν μπαινουν νερα στο ντεποζιτο οσο και να βρεχει.
ΥΓ. Χθες γυρισε με γερανο το ΧΤ σπιτι γιατι κοπηκε παλι η ντιζα του συμπλεκτη. Καθε 2 χρονια θελει και μια.![]()
Δεν νομίζω να έχει κοπεί, μαλλον απλά έχει βγεί απο την θέση του. Ετσι γίνεται συνήθως.
Κόπηκε η ντίζα και φώναξες γερανό?![]()
O γερανος μου εβγαινε πιο φθηνος απο το να παρω ταξι να παω σπιτι και ξανα ταξι για να παω να αλλαξω τη ντιζα.
O γερανος μου εβγαινε πιο φθηνος απο το να παρω ταξι να παω σπιτι και ξανα ταξι για να παω να αλλαξω τη ντιζα. Τη προηγουμενη φορα που με ειχε αφησει απο ντιζα ειχα παρει 2 για να εχω τη δευτερη αναμονη οπως στη φωτο του Στελιου αλλα δεν αξιωθηκα ποτε να τη βαλω.
Οσο για το ρουμπινετο να ξεκινησω με ενα σετ επισκευης και βλεπουμε δηλαδη?
Προσπαθησα να οδηγησω 2-3 χιλιομετρα χωρις συμπλεκτη και σε μπορω να πω οτι το εκανα με μεγαλη επιτυχια.
Οταν λες ασπρο σωληνακι, εννοει ακαμπτο απλο σωληνακι?
Καλησπέρα!
1. Bel ray 15-50 ημισυνθετικό.
2. Pirelli Diablo Rosso II ή III. Αν βάλεις 160 πρέπει να κόψεις το κάλυμμα της αλυσίδας από μέσα και να προσέχεις μην βρήσκει στο ψαλίδι.
3.ΔΓ/ΔΑ. Λογικά δεν πρέπει να έχουν και καμιά τρελή διαφορά.
4.?
5.Η rs3 κοστίζει όσο το μισό μηχανάκι σου. Δεν συμφέρει. Πάνε σε χειροποίητη. Βάλε και φιλτράκι μια χαρά θα είσαι. Αν το δεις να κόβει σήκωσε μια θέση τις βελόνες σου.