• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Βαλίτσες και tankbag για CBF-250

• Συντάκτης Συντάκτης ThM
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πήρα σαμάρια της Colori 50 eyro για το τριήμερο θα βάλω και φωτό πολυ καλη συμπεριφορά πανω στο cbfaki... το συνιστώ

(Συνεχίζω στο ίδιο thread αν και 8 χρόνια μετά για να μην ανοίγω καινούριο) Καλησπέρα και από εμένα! Σκοπεύω να κάνω μια τετραήμερη εκδρομή με το cbf μου και καθότι θα έχω και συνεπιβάτιδα μόνο το bagster δεν αρκεί για όλα τα πράγματα που θέλω να πάρω μαζί. Σκέφτομαι για σαμάρια λόγω του μεγαλύτερου χώρου που προσφέρουν σε σχέση με μια μπαγκαζιέρα, ή βαλίτσα/ες για να κλειδώνει κιόλας. Τι λέτε? Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει? Πρόταση για συγκεκριμένο μοντέλο/κατάστημα!

@Alchimistis είχες κανένα πρόβλημα στην οδική συμπεριφορά?

το πλεονεκτημα με τα σαμαρια σε σχεση με την μπαγκαζιερα ειναι οτι και να πουλησεις το μηχανακι τα κρατας,πανε σε ολα τα μηχανακια και οποτε θες τα βαζεις(σε ταξιδι κλπ).
αντιστοιχα και τα μειονεκτηματα μπορεις να τα καταλαβεις.πχ θελουν καλο δεσιμο,αν κανεις μια διανυκτερευση και συνεχιζεις πρεπει να εισαι λυσε δεσε,δεν κλειδωνουν.....
νομιζω με 70-80 ευρω βρισκεις καινουργια,ισως να βρεις και σε μεταχειρισμενο κατι αξιολογο στο 50αρι πχ.

Σε ευχαριστώ @akis_trevor !

τιποτα φιλος..:beer:

(Συνεχίζω στο ίδιο thread αν και 8 χρόνια μετά για να μην ανοίγω καινούριο) Καλησπέρα και από εμένα! Σκοπεύω να κάνω μια τετραήμερη εκδρομή με το cbf μου και καθότι θα έχω και συνεπιβάτιδα μόνο το bagster δεν αρκεί για όλα τα πράγματα που θέλω να πάρω μαζί. Σκέφτομαι για σαμάρια λόγω του μεγαλύτερου χώρου που προσφέρουν σε σχέση με μια μπαγκαζιέρα, ή βαλίτσα/ες για να κλειδώνει κιόλας. Τι λέτε? Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει? Πρόταση για συγκεκριμένο μοντέλο/κατάστημα!

@Alchimistis είχες κανένα πρόβλημα στην οδική συμπεριφορά?

Υπάρχουν και σαμάρια μεταβλητού όγκου αλλα καλό ειναι να μη τα πολυ φορτώσεις γιατί θα πρέπει να έχες συνέχεια τον νου
σου μη και τυχόν πέσουν πάνω σε καμιά εξάτμιση και σου πάρει φωτιά κανα σώβρακο (όπως συνέβει σε εναν φίλο μου :lol:).
Σίγουρα θα υπάρχει μια μικρή διαφορά στη συμπεριφορά της μηχανής καθώς θα έχεις και δεύτερο άτομο αλλα μη φανταστείς οτι
θα ειναι και πολύ δύσκολο να πας το ταξιδάκι σου αρκεί να ρυθμίσεις το πίσω αμορτισέρ σου (αν παίρνει ρύθμιση).

Πίσω
Μπλουζα