• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Βαλίτσες και tankbag για CBF-250

• Συντάκτης Συντάκτης ThM
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μαλλον η GIVI είναι και είναι Ιταλικής προέλευσης

Τσίμπησα ένα tankbag χθες της Givi... Πολύ γαμάτο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα στους ταξιδιάρηδες. Σύντομα photos :P

Tankbag για CBF 250

επειδή μου ζήτησαν κάποια παιδιά φώτο του tankbag μου... here u are...

givibag.jpg

Μεγαλο ειναι ε;;; Δες σε εμποδιζει οταν οδηγας;

Είναι "κανονικό" σε μέγεθος.. Χωράει αυτά που χρειάζομαι καθημερινά, όπως κλειδιά/λεφτά/πραματάκια, πολλα βιβλία, το λουκέτο δισκοφρένου, κλπ
Επίσης, σε μικρά ταξιδάκια που έκανα μέσα στο καλοκαίρι χώρεσε πολύ άνετα ρούχα για 3ήμερο (έχει φερμουάρ από πίσω που αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο κατά 40% εύκολα!).

Όχι δεν εμποδίζει.. Δεν το έχω αγγίξει ποτέ την ώρα που οδηγώ (εκτός αν ξαπλώσω πάνω του για κανα τελίκιασμα). Οι μαγνήτες είναι άριστοι, δεν έχει κουνηθεί ποτέ απ την αρχική του θέση, σε όσες λακούβες και να πέσω!

Είχα βρει κ ένα πιο μικρό... Σίγουρα πιο ωραίο εμφανισιακά, κ πιο ελαφρύ (το δικό μου είναι αρκετά βαρύ, ακόμα και άδειο, λόγω των 6 μεγάλων μαγνητών). Αλλά το πιο μικρό είχε 82 ευρώ κ δεν θα χώραγε τίποτα :p

Εγω εχω βαλει μπακαζιερα 42λτ, περνει 2 κρανοι, αλυσιδα, η ενα κρανος και αλλα πολλα πραγματα. Θα παρω tank bag, για ταξιδια ομως, για παραπανω χωρο. ποσα lty χωρο ειναι το δικο σου;

Δεν έχω ιδέα πόσα λίτρα χώρου είναι... Ένα κράνος το χωράει σίγουρα... Δεύτερο με τίποτα. Μπαγκαζιέρα σε naked; Μπααα...

tankbag2.jpg

Απο οσα CBF250 χω δει σε ολη την Αθηνα, μονο το δικο μου εχει μπακαζιερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Μπαγκαζιέρα σε naked; Μπααα...

γιατι δηλαδη τανκ πατ σε νεικεντ ειναι καλυτερο?

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Απο οσα CBF250 χω δει σε ολη την Αθηνα, μονο το δικο μου εχει μπακαζιερα!

εμ ναι και τι συμπερασμα βγαζουμε απο αυτο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σημ: οι ερωτησεις ειναι καθαρα ρητορικες μην τις απαντησετε
:rotflmao: :rotflmao:

εμ ναι και τι συμπερασμα βγαζουμε απο αυτο?

Οχι μικρε μου ειρωνα θα απαντησω. Βγαζουμε συμπερασμα οτι υπαρχουν ελαχιστα λογικοι ανθρωποι, που δεν χρειαζετε να κουβαλανε παντου το κρανος τους, λες και ειναι το σκυλακι τους, κουβαλανε μια αλυσιδαρα 1.70ψμ 11 χιλιοστα παχος και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.

Τι διαφορα εχει ρε φιλε αν ειναι γυμνο, η αν ειναι κανα on off; Αν βαλεις ενα κλουβι σε οποιοδηποτε μηχανακι ασχημο θα φενεται.

Εμενα ομωε με εξθπηρετει πολυ, και βαζω ολα τα πραγματα μου εκει ανετα. Εσυ και πολυ αλλοι εισαι εγκαβλος, και σε νοιαζει πως θα βλεπουν οι αλλοι την μηχανη σου με την μπακαζιερα, και τετοιες πιπες...

Βαλτε και θα σας αρεσει....:wave2:

Εγώ πάντως εαν τελικά το πάρω, θα βάλω και μπαγαζιέρα 42λτ και tankbag και θα τα χρησιμοποιώ ανάλογα με το που πάω και πόσες μέρες θα λείψω. Πάνω από την άνεση και την πρακτικότητα βάζω μόνο την ασφάλεια. Το καλοκαίρι είναι ωραίο το tankbag γιατί όπου και να πας τη μηχανή την βλέπεις εκεί που κάθεσαι(πχ καφετέριες - εστιατόρια κτλ) ενώ το χειμώνα έχεις τη μπαγαζιέρα που κλειδώνει :p

Εγω την ειχα παρει απο Βυνιο, 40 μαζι με την αγορα την μηχανης (βάση και σχάρα). Βαλιτσα περνει οτι θελεις! Εγω εχω Givi 42lt.

H 28 λτ ειναι πολυ μικρη. Ισα που χωραει ενα κρανος και τπτ αλλο!

Απο την συναντηση μας στα Μεγαρα

dscn0740.jpg

Φωτο απο κοντα τη σχαρη, και τη βαση της μπακαζιερας έχω βάλει στην προηγούμενη σελίδα

ΚΑι ενα απο το ιντερνερτ, με βαση που δεν ειναι σιγουρα ουτε απο kappa, ουτε απο givi.!:wave2:

honda-cbx250-03-bikepics-157201.jpg

βαλίτσα για cbf250

Ξέρει κανείς πόσο μπορεί να κοστίσει μια βαλίτσα αξιόλογης ποιότητας κομπλέ (βαση- σχάρα - βαλίτσα) ?

:beer: Καλησπέρα είμαι καινούργιος CBFσκιάς και αγόρασα μια GIVI FLOW 35lit με βάση και σκάρα 140Є στον Δημητρόπουλο στην Μηχαλακοπούλου

Καλώς ήρθες φίλε panoss25 :beer:

Μια ερώτηση για το tank cover. Είναι Bagster ή είναι Bagster like; Γιατί ούτε στο site της το έχει, ούτε σε μαγαζιά που φέρνουν Bagster το βρήκα, και ο αντιπρόσωπος της Bagster μου είπε ότι έχει μόνο για το CBF500. Στον (ένα δυστυχώς) αντιπρόσωπο της Honda στην Πάτρα δε θέλω να πάω, αλλά το βλέπω δύσκολο να τα έχει μόνο ο Σαρακάκης. Έχει κανείς γνώμη γι αυτό;

φίλε jasper πήγαινε σε κάποιον αντιπρόσωπο και θα το βρεις. εκεί το βρήκα και εγώ (από ΑθήνΑ). Είναι αυθεντικότατο. Απλά πες στον αντιπρόσωπό σου αν δε το έχει να το παραγγείλει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
φίλε jasper πήγαινε σε κάποιον αντιπρόσωπο και θα το βρεις. εκεί το βρήκα και εγώ (από ΑθήνΑ). Είναι αυθεντικότατο. Απλά πες στον αντιπρόσωπό σου αν δε το έχει να το παραγγείλει.

Ευχαριστώ Billy Filth. Στον αντιπρόσωπο μου δεν πρόκειται να πάω παρά μόνο για το ένα ετήσιο Service που μένει μέχρι να βγω από την εγγύηση αλλά θα την βρω την άκρη. Μια εκδρομούλα στους γύρω νομούς είναι ότι πρέπει για το CBF. Να ξεμουδιάσει και λίγο από τις σφήνες και τα μποτιλιαρίσματα. Πάντως να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί Αθήνα - Θεσσαλονίκη που κάθε εταιρεία έχει πολλούς αντιπροσώπους. Εδώ μας γδέρνουν γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πάμε αλλού.

Πίσω
Μπλουζα