• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Tracer, XR900, Tiger 800 ή V-Strom 800 - Τελικά πήρα TRK!

Εντάχθηκαν
18 Αυγούστου 2021
Πόντοι αντιδράσεων
682
Πόντοι
93
Έχουμε εξελίξεις στο θέμα
Η σύζυγος και αρχηγός του σπιτιού είπε θέλει να έρχεται στις βόλτες που πάω,
Λέει να το δώσεις το κόκκινο και να πάρουμε ένα που θα μας βολεύει να κάνουμε και ένα μεγάλο ταξίδι που θέλει στον αδερφό της στο Μόναχο το καλοκαίρι (όλα αυτά προέκυψαν αφού την πήρα μαζί μου στο gp στο missano που κολλήσε το μικρόβιο)
Σαν επιλογή σκέφτηκα το καινούριο tracer μιας και δεν θα χάσω πολλά χρήματα αντε να δώσω 3 Χιλ διαφορά, άλλες επιλογες ειναι το xr 900 που μου φαίνεται όμως άβολο για δικαβαλο ταξίδι και το tiger 800 και το v strom το 800
Οπότε ξεκινάμε το ψάξιμο πάλι

Κάποιος στην ετήσια μου έλεγε πως «όλα πουλιούνται» Μάλλον κάτι ήξερε ήδη :rolleyes:

Όπου κάθεται καλύτερα η γυναίκα.Παρε την μαζί στις δοκιμές.Αλλιως.......................

Το v strom λίγο άκυρο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Η λογική λέει tracer ή εναλλακτικά το Tiger.

Κάποιος στην ετήσια μου έλεγε πως «όλα πουλιούνται» Μάλλον κάτι ήξερε ήδη :rolleyes:

Τόσα χρόνια μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά δεν μου έχει χαλάσει χατήρι, οπότε ακόμα και να το μετανιώσει μετά θα της κάνω το χατήρι

Τελευταία επεξεργασία:
Επειδη μια αγαπη την εχω στην Suzuki, και το μοτερ του vstrom μου αρεσε παρα πολυ, θα πω αυτο...

Όπου κάθεται καλύτερα η γυναίκα.Παρε την μαζί στις δοκιμές.Αλλιως.......................

Στο tracer κάτσαμε και βολευόμαστε μια χαρά και βρίσκω και μτχ τις γνήσιες βαλίτσες στην μισή τιμή και μου κρατάν και το xsr σε πολύ καλή τιμή, αλλά λίγο αυτά τα φώτα μπροστά με κάνουν να αισθάνομαι όπως όταν τρώει φακές η μικρή μου κορη:cry:

Tracer,το μοτέρ σου είναι γνωστό,οταν το οδηγείς δεν βλέπεις τα φώτα!:)

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Nomand
αυτά ακριβώς τα φώτα είναι που κάνουν τη διαφορά σε ταξίδι και ειδικά το βράδυ, όσοι έχουν δοκιμάσει ξέρουν.

Δεν υπάρχει σύγκριση , είναι πολύ μπροστά το Tracer 9 πλέον.

Τόσα χρόνια μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά δεν μου έχει χαλάσει χατήρι, οπότε ακόμα και να το μετανιώσει μετά θα της κάνω το χατήρι
:)

Για το Tracer το 9 λες Δημήτρη; Και το 7 πολύ ωραίο πάντως, εκτός αν θες να παραμείνεις στον τρικύλινδρο.

:)

Για το Tracer το 9 λες Δημήτρη; Και το 7 πολύ ωραίο πάντως, εκτός αν θες να παραμείνεις στον τρικύλινδρο.

Το 9 το 7 αν και είναι ιδανικό από άποψη απόδοσης έχει περιορισμένος χώρους για δύο άτομα

Και εγώ για Tracer 9 θα σου έλεγα. Ολοκληρωμένο πακέτο με βαλίτσες , αν πάρεις και το GT!

XR900 όχι είναι κακό για δικάβαλο.
Από όσα αναφέρεις το Tracer είναι ξεκάθαρα η επιλογή σου. (το Tiger μαρέσει περισσότερο αλλά δεν έχει καλή σέλα για δικάβαλο)

Πίσω
Μπλουζα