• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Tracer, XR900, Tiger 800 ή V-Strom 800 - Τελικά πήρα TRK!

Τώρα για το XSR αν την κάνει χαρούμενη χαλάλι της μου έχει δώσει πολλές χαρές τα χρόνια που είμαστε μαζί το μηχανάκι οχι

αν και αυτά μεταξύ "ανδρών" σηκώνουν πείραγμα, με άγγιξες με αυτό που περιγράφεις, ευχομαι πάντα να είστε έτσι !

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Nomand
Πας για κούτα.
Καλά το προηγούμενο με τα όργανα αλά DT ούτε καν. Μόνο και μόνο για αυτό!! :lol:
Βάζεις τα 3 και είσαι οκ. Πότε κάνεις σε αγοραπωλησίες δεν γλιτώνει το έξτρα ποσό.
(Άντε ο Blitzer αλλά με επιφύλαξη)

Πας για κούτα.
Καλά το προηγούμενο με τα όργανα αλά DT ούτε καν. Μόνο και μόνο για αυτό!! :lol:
Βάζεις τα 3 και είσαι οκ. Πότε κάνεις σε αγοραπωλησίες δεν γλιτώνει το έξτρα ποσό.
(Άντε ο Blitzer αλλά με επιφύλαξη)

Ναι αλλά το θέλει για γύρους της Ευρώπης κτλ. Πρέπει να το προικίσει οπότε θα ξεφύγει το πράγμα θα πιάσει την τιμή του GT γι' αυτό φαντάζομαι έβαλε και την αγγελία από το προηγούμενο μοντέλο.
Εκτός αν παίζει σενάριο αν πάρει ψηλό να το χρησιμοποιεί και ως καθημερινό και να πουλήσει και το TRK, αλλά κρίμα είναι τώρα το πήρε θα χάσει αρκετά.

Ναι αλλά το θέλει για γύρους της Ευρώπης κτλ. Πρέπει να το προικίσει οπότε θα ξεφύγει το πράγμα θα πιάσει την τιμή του GT γι' αυτό φαντάζομαι έβαλε και την αγγελία από το προηγούμενο μοντέλο.
Εκτός αν παίζει σενάριο αν πάρει ψηλό να το χρησιμοποιεί και ως καθημερινό και να πουλήσει και το TRK, αλλά κρίμα είναι τώρα το πήρε θα χάσει αρκετά.

Η Ιταλίδα δεν φεύγει!!
Πήγα σήμερα και είδα το λευκό το gt είναι πένα και έχει τα πάντα πάνω αλλά το σκέφτομαι και σας έχει τα όργανα του δύτη που λέει ο boss
Και εχει και ενα gt + στα 14 ομως πάει αυτό

Γιατί δεν πας κατευθείαν σε 1250 μτχ? Ωραίο το tracer ειδικά το καινούργιο (δεν θα πήγαινα σε μτχ προσωπικα γιατί οι γενιές έχουν μεγάλες διάφορες μεταξύ τους ειδικά στα ηλεκτρονικά).. Αμα μιλούσαμε για το Τ7GT κούτα που η διαφορά στην τιμή είναι τραγική (δεδομένα ελβετιας) θα έλεγα Τ7 δαγκωτό!

<<Γιατί δεν πας κατευθείαν σε 1250 μτχ>>

γιατί αυτά που μου αρέσουν έχουν 20κ :cry:
το 3 με το 4 δεν έχουν μεγάλες διαφορές πάντως, στα ηλεκτρονικά τους δεν έχουν σχεδόν καμία, απλά κάθε χρόνο γίνεται πιο άσχημο και παχαίνει!

Αν πας για test drive το GSX1000 πες μας και εντυπώσεις, έχω ένα φίλο από το κωριό που κάθεται και το χαζεύει στη βιτρίνα σα βλάκας που και πού:D

Αν πας για test drive το GSX1000 πες μας και εντυπώσεις, έχω ένα φίλο από το κωριό που κάθεται και το χαζεύει στη βιτρίνα σα βλάκας που και πού:D

πες του να το παρει

Αυριο έχουμε κλείσει και ενα τεστ το f900 gs adventure το f900 xr δεν βολεύει όπως το είδαμε σήμερα
Και την αλλη εβδομαδα το 1050 de, αν και πρώτη φορά σε 21 τροχό, ειδικά το προπέλεν πολύ μου αρεσε να πω την αλήθεια

Αυριο έχουμε κλείσει και ενα τεστ το f900 gs adventure το f900 xr δεν βολεύει όπως το είδαμε σήμερα
Και την αλλη εβδομαδα το 1050 de, αν και πρώτη φορά σε 21 τροχό, ειδικά το προπέλεν πολύ μου αρεσε να πω την αλήθεια

το απλο 1050 ειναι απιστευτα καλος τουριστας. υποτιμημενο μηχανακι.

το απλο 1050 ειναι απιστευτα καλος τουριστας. υποτιμημενο μηχανακι.

Απλα έχει μια προσφορά στο de που δίνει τριβαλιτσο προβολείς ζελατίνα ψηλή και καποια αλλα που δεν θυμάμαι στην τιμή του απλού σχεδόν και δεν λέει να την προσπεράσεις εύκολα

Απλα έχει μια προσφορά στο de που δίνει τριβαλιτσο προβολείς ζελατίνα ψηλή και καποια αλλα που δεν θυμάμαι στην τιμή του απλού σχεδόν και δεν λέει να την προσπεράσεις εύκολα

αν δεν ταξιδευεις με 150+ ναι, ειναι πολυ καλη περιπτωση. ποσα ζητανε?

αν δεν ταξιδευεις με 150+ ναι, ειναι πολυ καλη περιπτωση. ποσα ζητανε?

Screenshot_20251017_222246_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20251017_222341_com.android.chrome.jpg
To πρώτο το δινει 15.995
Το δεύτερο Το δίνει 15.895
Εγω πανω από 140 πολυ λίγες φορές θα πάω

και τα δύο αξίζουν,
αυτό με τα αξεσουαρ για την περιπτωση σου για τα δικάβαλα ταξίδια εκτός συνόρων, σου έρχεται κουτί
ισως να εμπαινε στον παρονομαστή και απλή αφρικα που ξεκινάει στα 16k

Έχω ένα γνωστό από το χωριό που πουλάει ένα F850GS σε καλή τιμή :tooth:

Σήμερα πήγαμε παρέα σε yamaha, honda, suzuki, bmw
To κοριτσι είπε 1050 και μετα tracer
Αν κάποιος ψάχνει ο Χαλκιάς έχει ακόμα 2 τελευταία transalp του 24 που είναι στα 10.750 κούτα
Βεβαια απογοητευτικη η ποιότητα στα πλαστικά τιμόνι, διακόπτες, μανετες στο honda εθναι η αλήθεια

Πίσω
Μπλουζα