• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Suzuki GSX-8T & GSX-8TT (2025)

Το ΤΤ και ιδιαιτέρως οι χρωματικές αποχρώσεις είναι χάρμα οφθαλμών
Οι big 4 έχουν τεράστια παρακαταθήκη προς αναβίωση μοντέλων, βέβαια η σουζουκι δεν το κάνει ακόμη αλλά η προσπάθεια αυτή είναι στη σωστή κατεύθυνση

Καμία σχέση με τι ac500 :hmm:

Για το θέμα τιμής κάπου διάβασα από έναν στο Βέλγιο ότι το 8Τ θα είναι στα 11000€ και το 8ΤΤ 500€ παραπάνω.

Εντρυφώντας στα του μοντέλου, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα......κάποια στιγμή (όταν βρεθούν τα μπικικίνια)

Εντρυφώντας στα του μοντέλου, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα......κάποια στιγμή (όταν βρεθούν τα μπικικίνια)

Εσύ για σουτιενακι δεν πήγαινες; Που κολάει ο κεφτές; :p

Από σέλα συνεπιβάτη τι λεει το 8αρι;

Εσύ για σουτιενακι δεν πήγαινες; Που κολάει ο κεφτές; :p

Από σέλα συνεπιβάτη τι λεει το 8αρι;

Όντως, απλώς τα 11,5 χιλιάρικα που απαιτεί, δεν μου κάθονται και τόσο καλά.
Το Suzuki, από την άλλη, το συγκεκριμένο έχει ακριβώς ότι θα ήθελα, (δικύλινδρο, 75-80 ίππους, νεορετρό) και αν η τιμή κρατηθεί από τα 9.5 χιλιάρικα και κάτω, θα σκίσω την γάτα (a.k.a σύζυγος) για να το πάρω...:D

Για τον συνεπιβάτη, ουδόλως με απασχολεί, ο Bowleno αλητεύει ΠΑΝΤΑ μόνος.....

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: katsar
Σε παράτησε τ' αγόρι σου;;;;;;;;;:bawl::bawl::bawl:

:moutza::moutza::moutza: είσαι βλάκας :lol:

Πέρα από την πλάκα, δεν ανεβάζω κανέναν στην μηχανή για βόλτα, παρά μόνο εάν χρειαστεί να πάω κάποιον από το σημείο Α στο Β και αυτό για μικρή σχετικά απόσταση.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: STF
Το μαύρο/κόκκινες ζάντες με το μάσκακι ειναι το πιο ωραίο.
Το γυμνό πορτοκαλί ειναι αυτο που κινεζοφέρνει περισσότερο σε εμφάνιση, δεν θυμίζει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλα απο μια μικρή φωτό στο κινητό το λες και κινέζικο.

Όμορφα είναι αλλά τους λείπει η "υπεραξία" της αναβίωσης. Μοιάζουν σαν να είναι αυτό που φαίνεται και μόνο.
Απο την άλλη, δείχνουν να προσπάθησαν να μην μοιάζει με γυμνό 80ς.
Είχαν δύο περίεργες ουρες, δεν ασχολήθηκε κανείς να αναδείξει κάποιο χαρακτηριστικό τους;

Δεν ξέρω, το katana δείχνει πολύ πιο εστιασμένο, σχεδόν πρωτότυπο..

Μακάρι να οουλησουν,αλλά αν ισχυσουν οι τιμές Αγγλίας σε αντιστοιχιση,είναι πολύ ακριβά γι' αυτά που προσφέρουν.ΓΝΩΜΗ μου.Απ την άλλη βέβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

Η σουζουκι πουλαει ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια. Τιμες αναλογες του προϊόντος εχει και πλεον με αυτο εχει και σχέδιο, κατι που ελειπε απο τη γκαμα της εικοσι χρονια.

Το θέμα μας είναι: Suzuki GSX-8T & GSX-8TT (2025)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα νέο-ρετρό, έρχονται τέλη Αυγούστου :)

GSX-8T: Από 9.695 ευρώ για μια retro sport εμπειρία γεμάτη τεχνολογία

GSX-8TT: Από 10.295 ευρώ με café racer στυλ και αγωνιστικό χαρακτήρα

https://www.mototriti.gr/data/news/...nakoinwthhkan-oi-times-sthn-Ellada_160502.asp

Bowleno βουρ :D

Ακριβώς στο άνω όριο του budget του το βγάλαν οι άτιμοι!!!

Τις είδα από κοντά στο Σφακιανάκη σο Μαρούσι. Η ΤΤ πανέμορφη από κοντά! Είναι πολύ πιο ωραία απ' ότι δείχνει σε φωτογραφίες και βίντεο. Εν αναμονή για διαθεσιμότητα για test ride (αυτή και η GSX-8R).

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Tsber
Πίσω
Μπλουζα