S705
Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ
- Εντάχθηκαν
- 23 Μαρτίου 2007
- Πόντοι αντιδράσεων
- 833
- Πόντοι
- 0
Το βασικοτερο δεν εγραψα...
Θα εκπλαγεις.... 25€ .
Δεν έχω δει ωραιότερη σέλα στην ζωή μου
Αλλά ζάχος δόγκανος.
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Θα εκπλαγεις.... 25€ .
Θα εκπλαγεις.... 25€ .
Εχω δοκιμασει ολα αυτα τα καταστηματα που μερικοι γραφουν και οχι μονο εμεινα ικανοποιημενος αλλα παλι καλα που δεν πηγα να τους δωσω και ενα χερακι ξυλο σε μερικους. Ο καλυτερος ολων ηταν ενας στου Ρεντη (γνωστο ονομα), στον συγκεκριμενο ζητησα να μου φτιαξει ανατομικη σελα για το crypton x 135, η τιμη αν θυμαμαι καλα ηταν στα 70€ η περισσοτερα δεν μπορω να θυμηθω ακριβως, ο "φιλος" πηρε τον σκελετο της σελας απο το crypton x 135 και εβαλε αφρο απο kawasaki kazer, απο μεσα εκανε μια "πατεντα" που εδεσε με καποιου ειδος σελοτειπ το εσωτερικο, το εκανε αυτο για να μεινει υποτιθετε η σελα αδιαβροχη (μονο αδιαβροχη δεν ηταν). Η σελα που εφτιαξε ο τυπος οχι μονο ανατομικη αλλα αβολη και σου προκαλουσε αφορητους πονους, ηταν πεταμενα λεφτα, στην πρωτη βροχη πηρε νερα και μεσα ο αφρος εγινε χαλια. Εκτος αυτου ειχε το αθλιο ταμπελακι!
Απο τοτε πηγαινω μονο στον Σακη που ειναι στο Μεταξουργειο (Star Sell - Leonidou 41, Athina 104 35), την σελα που κατεστρεψε ο αλητης που κοροιδεψε παραπανω την εφτιαξε ο Σακης εθελοντικα και δεν μου πηρε χρηματα, ετρεξε να βρει αφρο για crypton x 135 και τα εβαλε απο την τσεπη του, ο Σακης ειναι αρκετα φθηνος (απο τους υπολοιπους) και κανει ακριβως αυτο που θα του πεις, ξερει την δουλεια καλυτερα απο ολους, χωρις να σου βαζει την αθλια ταμπελα και να κανει οτι θελει αυτος και να κοιταει να σε κοροιδεψει μπας και βγαλει κατι. Οσοι απο τους γνωστους μου εχουν παει στο μαγαζι αυτο μειναν ευχαριστημενοι, οσο για τους υπολοιπους "επαγγελματιες" ντροπη και μονο εχω να πω τιποτα αλλο.
Εξεπλαγην αληθεια.Δε ξερω.Ισως και εγω αν πηγαινα σε καποιο αλλο ταπετσερη να μου επερνε τοσο.Ο ταπετσερης που παω για τη συγκεκριμενη δουλεια περνει 10.Αλλα ολα ο.κ.Αφου εκανες δουλεια και ειναι ενταξει στο γουστο σου εγω περισευω.
Σου εβαλε και αφροδες υλικο?

Καλημέρα,
Τι εννοείς ότι δεν διαπραγματεύεται?
Προσωπικά, έχω φτιάξει 3 σέλες εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είναι φθηνός αλλά επειδή έχω δοκιμάσει και άλλους παλιότερα θα σου πω ότι αξίζει την (μικρή κατά την γνώμη μου, σε 990 adv πλήρωσα 130€, σε tuono 70€, στο XR 150€ - σε άλλους επαγγελματίες έχω πληρώσει 50€+20 για αντίστοιχη σέλα Tuono και σε Beverly δεν θυμάμαι αν έδωσα 70 ή 90€) διαφορά σε χρήματα, ειδικα αν θες να την φτιάξεις "ανατομική".
Ποιοτικά είναι πολύ καλή αλλά εργονομικά είναι μακράν καλύτερος.
Αν μιλάτε για ετικέτα 7-9mm x 15-20mm δεν είναι διαφήμιση παιδιά, εγγύηση ποιότητας είναι και το ρίσκο που παίρνει
είναι πολύ μεγάλο.
Είναι κρίμα σε αυτή τη χώρα να παρεξηγούμε όλες τις κινήσεις ποιότητας που είναι δεδομένες και ολοκληρώνουν το προϊόν
όπως είναι ξεκάθαρη υποκρισία να τις δεχόμαστε από άλλους επαγγελματίες και να τις πολεμάμε σε κάποιον που απλά μας δίνει
πρόσβαση και τον θεωρούμε "δικό μας".
Αν η σέλλα σου βγάλει οποιαδήποτε κακοτεχνία, σφάλμα κ.λπ. η υπογραφή του είναι εκεί να πάρει την ευθύνη γι' αυτό.
Σε διασφαλίζει ότι σου δίνει ένα προϊόν στο οποίο εμπιστεύεται την φήμη της επιχείρησης του και του μέλλοντος του.
Το μέγεθος της ετικέτας ορίζει τον χαρακτήρα της επικοινωνίας που παρέχει.
Δεν υφίσταται "διαφήμιση" που είναι μη αναγνώσιμη σε απόσταση μεγαλύτερη απο 1μ και δεν φέρει στοιχεία επικοινωνίας
παρά μόνο υπογράφει.
Δεν είναι υποκρισία όταν δέχεσαι την ίδια ακριβώς διαχείριση από άλλους κατασκευαστές στο σύνολο των αγαθών που υπάρχουν προς πώληση
αλλά αρνείσαι την εγγύηση ποιότητας ενός;
Που στην ουσία δεν αλλοιώνει το προϊόν όπως το σύνολο των ετικετών που βλέπουμε και είναι δικαίωμα σου εφόσον δεν σου αρέσει
να την αφαιρέσεις με ένα ξυραφάκι σε δευτερόλεπτα.
Ποιον "bespoke", "tailor made", "custom", "χειροποίητο" κ.λπ. επαγγελματία γνωρίζεις σε οποιοδήποτε προϊόν που αρνείται την πατρότητα
του πονήματος του και παραδίδει χωρίς να εγγυάται;
Πάνο μη με παρεξηγείς και εγώ έχω σοβαρά θέματα με την υπερπροβολή, την χαμηλή ποιότητα σχεδιασμού ή οτιδήποτε άλλο θεωρώ ότι
προσβάλει και δεσπόζει το προϊόν που επιλέγω.
Τρανό παράδειγμα η επιλογή ονόματος και σχεδιασμού γνωστού κατασκευαστή εξατμίσεων στην ελλάδα.
Δεν επιλέγω το προϊόν του ή αν κρίνω ότι μου είναι απαραίτητο, θα αφαιρέσω ο ίδιος την ετικέτα.
Η εγγύηση για την καλή δουλειά δεν χρειάζεται ταμπελάκι. Οκ, ας το πούμε στα 2 δις κατασκευαστών να δούμε τι θα μας πουν.
Δεν είναι φθηνός για να χρειάζομαι ταμπελάκι για να διασφαλίσει την ποιότητα της δουλειά του. Δεν χρειάζεται να είναι φθηνός, ίσα ίσα που η επωνυμία εφαρμόζει και επιβάλλεται στα ακριβά προϊόντα.
Αν σώνει και καλα θέλει κάτι να βάλει, ας το βάλει κάτω από την σέλα. Δεκτό, μπορείς επίσης να ζητήσεις απο την Wrangler να βάζει τα δικά της στον καβάλο.
Την ίδια δουλειά θα κάνει. Όχι δυστυχώς γιατί εκεί είναι κρυφό, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε απουσία σου.
Θέλω να έχω την επιλογή, στην μηχανή μου, Βεβαίως και την έχεις, μπορείς να το αφαιρέσεις μόνος σου ή να μην καρπωθείς το προϊόν του.
αν θα έχω κάτι που μοιάζει με μπάλωμα σαμπρέλες πάνω στην σέλα μου,
με ένα όνομα γελοίο τελείως Μαζί σου ειλικρινέστατα, περιγράφω ένα απο τα χιλιάδες παραδείγματα που έχω παραπάνω.
Μου αφαιρεί την επιλογή κ κάτι λαμακιες δικαιολογίες
- γιατί στην ακραπιβιτς δεν διαμαρτυρεσαι για το ταμπελάκι κ εγώ είμαι ο John μαμαω των σελων
γιατι πουλάω στο εξωτερικό τα ακούω βερεσέ Επιλογή σου ξεκάθαρα, μην τον επιλέξεις.
Είναι επιλογή μου τι ταμπελάκι θα φοράει το μηχανάκι μου, όσο μικρό κ αν είναι Βέβαίως, ότι γράφω παραπάνω
Δηλαδή θα ζητήσω στον βαφεα να μου βάψει το μηχανάκι στο χρώμα που θέλω εγω κ θα μου βάλει ταμπελάκι η κάποιο watermark γιατί είναι ο μαμαω των βαφιαδων;
Ανάλογα αν θα χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις του στον σχεδιασμό της βαφής ή όχι και την τιμή που έχετε συμφωνήσει πριν οτιδήποτε που είναι υποχρεωμένος
να σου πει αν υπογράφει σε αυτήν και αν αλλάζει η τιμή χωρίς υπογραφή κ.λπ. Συνήθως δεν έχει νόημα αν δεν έχει κάποιο ρίσκο στην εφαρμογή αυτο που ζητάς και είναι
απλά μια αλλαγή χρώματος
Δηλαδη αν δεν εχει το ταμπελακι θες να πεις οτι δεν θα αναγνωρισει οτι αυτη ειναι η σελα του? Δεν μπορει να αναγνωρισει υλικα, ραφες, και την ιδια του την δουλεια? Αν αυτη ειναι η δικαιολογια που δινει αυτος, τοτε μιλαμε οτι ειναι εντελως για τον πεο, και περα για περα γελοια και αβασιμη.
Επισης οπως ειπα και πανω, εγω θα διαλεξω αν θα εχω αυτοκολλητα, οποιουδηποτε ειδους η οχι. Και ακομα και στην περιπτωση των επωνυμων φιρμων, δε μπορεις να συγκρινεις την ακραποβιτσ, την ohlins και λοιπες εταιρίες του χωρου με τεραστια rnd απο πισω, αγωνιστικη εμπλοκη και επενδυσεις και να χρησιμοποιει αυτο σαν προφαση ενα τοπικο εργαστηρι. Μεχρι και οι επωνυμοι ομως, αυτοκολλητα δινουν και οχι χαραγμενα λογοτυπα που δε μπορεις να αφαιρεσεις.
Θέλω να πώ ότι δεν θα ζημιωθεί από την κακή δουλειά ο ίδιος, όχι ότι δεν θα το αναγνωρίσει αν το πας για επισκευή - αντικατάσταση κ.λπ.
Οι επώνυμοι δίνουν αυτοκόλλητα γιατί κερδίζουν πολλά χρήματα απο την απουσία ενός αντικειμένου ή μιας χάραξης που μπορεί να πάει λάθος κ.λπ.
Έτσι όπως τα λες, δεν επιστεύεσαι το τοπικό εργαστήρι και τις όποιες προσπάθειες του να σου δώσει ένα καλύτερο προϊόν από το παραγωγής.
Γιατί λοιπόν να το επιλέξεις; πήγαινε κάπου αλλού.
Δηλαδή θα ζητήσω στον βαφεα να μου βάψει το μηχανάκι στο χρώμα που θέλω εγω κ θα μου βάλει ταμπελάκι η κάποιο watermark γιατί είναι ο μαμαω των βαφιαδων;