petros1479
Hey satan, payed my dues.
- Εντάχθηκαν
- 10 Αυγούστου 2015
- Πόντοι αντιδράσεων
- 389
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω!!! :beer:
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Ευχαριστω!!! :beer:
Aπλά έχει υπ' όψιν σου, ότι αν πας στο ΜΟΤΟ-Κ θα σου κοτσάρει και ταμπελάκι στη σέλα σου με την επωνυμία του, με το "έτσι θέλω".
Εμένα αυτό έγινε την τελευταία φορά και έγινε ο λόγος να μην ξαναπατήσω σε αυτό το μαγαζί.
Ουτε εγω θελω...
:nono:
Aπλά έχει υπ' όψιν σου, ότι αν πας στο ΜΟΤΟ-Κ θα σου κοτσάρει και ταμπελάκι στη σέλα σου με την επωνυμία του, με το "έτσι θέλω".
Εμένα αυτό έγινε την τελευταία φορά και έγινε ο λόγος να μην ξαναπατήσω σε αυτό το μαγαζί.
Δεν ισχύει αυτό
Δεν ισχύει το ''ΠΑΝΤΑ'' που έγραψες.
Δεν ισχύει το ''ΠΑΝΤΑ'' που έγραψες. Τι συννενοήθηκες εσύ, δεν είναι το ''ΠΑΝΤΑ'', είναι ΜΙΑ περίπτωση.
Μην ξαναγράφω τα ίδια πάλι.
Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζεις κάποιον στην συμπρωτεύουσα που να μην βάζει ταμπελάκι;
Η αλήθεια είναι ότι το ταμπελάκι είναι ψιλόυποχρεωτικό γτ και φίλος που έφτιαξε και ζήτησε να μην του το βάλουν του είπαν κτ περίεργα κ τλκ δεν ασχολήθηκε πολύ και το έβαλε.
Βέβαια όχι ότι είναι τπτ το τρομερό. Στην δεξιά πίσω μεριά ένα σηματάκι 4-5 εκατοστά είναι. Πιο διακριτικό από του μπάτζιο κ του dimi στην συμπρωτεύουσα.