• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕΛΑ

ΜOTO K το έχει κάνει επιστήμη βέβαια και τσιμπάει στις τιμές αλλά η δουλειά κ η ποιότητα είναι φοβερή. Είναι κ ένα τύπος στην Χαροκόπου που φτιάχνει ταπετσαρίες για αμάξια. Είναι κοντά στο stelpet στην Καλλιθέα. 30 Ευρώ έπαιρνε ότι ύφασμα και να έβαζε.

car-dressing στο Περιστερι! Πολυ καλος στην δουλεια του κ φτηνος! 70 ευρω μου πηγε στο Βαραντερακι ανατομικη! Κ δεν μενεις χωρις μηχανακι.. σου δινει αλλη σελα για να κινείσαι!

Aπλά έχει υπ' όψιν σου, ότι αν πας στο ΜΟΤΟ-Κ θα σου κοτσάρει και ταμπελάκι στη σέλα σου με την επωνυμία του, με το "έτσι θέλω".

Εμένα αυτό έγινε την τελευταία φορά και έγινε ο λόγος να μην ξαναπατήσω σε αυτό το μαγαζί.

Aπλά έχει υπ' όψιν σου, ότι αν πας στο ΜΟΤΟ-Κ θα σου κοτσάρει και ταμπελάκι στη σέλα σου με την επωνυμία του, με το "έτσι θέλω".

Εμένα αυτό έγινε την τελευταία φορά και έγινε ο λόγος να μην ξαναπατήσω σε αυτό το μαγαζί.

Ουτε εγω θελω...
:nono:

Ουτε εγω θελω...
:nono:

Στειλτη μου στη κρητη με ελτα με μεταφορικα δικα σου.10 ευρω μου περνει ενας ταπετσερης και μου τη φτιαχνει αντιολισθητικη.Δε κανω πλακα.Πιστευω με κανα 17αρι καθαρισες.Δε κανω πλακα.

Δεν ισχύει αυτό, δυο σέλες έχω φτιάξει εκεί εγώ προσωπικά, και αρκετές το συνεργείο που συνεργάζομαι, ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε καν τεθηκε θέμα.

Επίσης, εσείς που λέτε είναι ακριβός, είναι στις πολύπλοκες δουλειές και μετατροπές, ανατομικές κ.ο.κ.

Στο να πας και να αλλάξει το δέρμα, χωρίς άλλες μετατροπές, οι τιμές είναι λογικές.

Έτσι είναι. Το ταμπελάκι της επωνυμίας τους μπαίνει πάντα. Μάλιστα ρώτησα πριν φτιάξω τη σέλα, επειδή ήξερα, και μου είπαν ξεκάθαρα ότι δε γίνεται να μην μπει. Πλαστικό σήμα, ραμμένο στο πλαϊνό της σέλας. Βέβαια δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο σε μια απλή επισκευή, καθώς εγώ έφτιαξα ολόκληρη τη σέλα.

Δεν ισχύει το ''ΠΑΝΤΑ'' που έγραψες. Τι συννενοήθηκες εσύ, δεν είναι το ''ΠΑΝΤΑ'', είναι ΜΙΑ περίπτωση.

Μην ξαναγράφω τα ίδια πάλι.

Δεν ισχύει το ''ΠΑΝΤΑ'' που έγραψες.

Κατά πρώτον, δεν έγραψα πουθενά τη λέξη ΠΑΝΤΑ ή πάντα ή panda. Εσύ το έγραψες.

Και κατά δεύτερον, έκανα μια εκτίμηση, βασιζόμενος στην εμπειρία μου από το μαγαζί και του έντονου διαλόγου που είχα τότε με το παλικάρι του ΜΟΤΟ-Κ σχετικά με το ταμπελάκι, ο οποίος τότε υποστήριζε ένθερμα ότι δεν γίνεται να μην βάλει το ταμπελάκι ΤΟΥ στη μοτοσυκλέτα ΜΟΥ, γιατί το βάζει ΠΑΝΤΑ.

Από τότε για μένα έφαγε Χ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι σελάδες που κάνουν μια χαρά δουλεια χωρίς να σε υποχρεώνουν να γίνεσαι κινητή διαφήμιση του μαγαζιού τους.

Η αλήθεια είναι ότι το ταμπελάκι είναι ψιλόυποχρεωτικό γτ και φίλος που έφτιαξε και ζήτησε να μην του το βάλουν του είπαν κτ περίεργα κ τλκ δεν ασχολήθηκε πολύ και το έβαλε.
Βέβαια όχι ότι είναι τπτ το τρομερό. Στην δεξιά πίσω μεριά ένα σηματάκι 4-5 εκατοστά είναι. Πιο διακριτικό από του μπάτζιο κ του dimi στην συμπρωτεύουσα.

Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζεις κάποιον στην συμπρωτεύουσα που να μην βάζει ταμπελάκι;

Δεν ισχύει το ''ΠΑΝΤΑ'' που έγραψες. Τι συννενοήθηκες εσύ, δεν είναι το ''ΠΑΝΤΑ'', είναι ΜΙΑ περίπτωση.

Μην ξαναγράφω τα ίδια πάλι.

Εγώ έγραψα "πάντα" γιατί ρώτησα τον υπάλληλο και μου ξεκαθάρισε ότι μπαίνει "πάντα". Τώρα αν εσύ και το κατάστημά σου έχετε άλλου είδους συνεργασία και δεν το βάζει, σίγουρα δεν αφορά τον υπόλοιπο κόσμο.

Παρεμπιπτόντως, μήπως γνωρίζεις κάποιον στην συμπρωτεύουσα που να μην βάζει ταμπελάκι;

Νομίζω ότι και οι 2 που ανέφερα αν τους ζητήσεις δεν θα το βάλουν.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: sek
Η αλήθεια είναι ότι το ταμπελάκι είναι ψιλόυποχρεωτικό γτ και φίλος που έφτιαξε και ζήτησε να μην του το βάλουν του είπαν κτ περίεργα κ τλκ δεν ασχολήθηκε πολύ και το έβαλε.
Βέβαια όχι ότι είναι τπτ το τρομερό. Στην δεξιά πίσω μεριά ένα σηματάκι 4-5 εκατοστά είναι. Πιο διακριτικό από του μπάτζιο κ του dimi στην συμπρωτεύουσα.

Οχι και υποχρεωτικό! Θέμα πολιτικής και τακτικής της επιχείρησης που προσφέρουν ΚΑΙ έτοιμες σελές είναι απολύτως κατανοήτο. Θε έπρεπε όμως να είναι στην ευχέρεια και στην διακτριτικότητα της επιχείρησης για το αν ο αλλος θέλει το οποιοδήποτε (ραφτό παρακαλώ στο πλάι!) διαφημιστικό ταμπελάκι πάνω στη σέλα του.
Πόσο καλό είναι αυτό δλδ?? :yuck: Μπορεί να είναι και οι καλύτεροι στην δουλειά τους αλλά το αισθητικό αποτελέσμα είναι μάλλον αποτρεπτικό με αυτή την "μικρή πρόσθετη λεπτομέρεια".Ας βρουν έναν τρόπο να το κολλήσουν από μέσα τουλάχιστον :p

Αυτό εννοώ υποχρεωτικό. Αν το ζητάς να μην το βάλει κ αυτός το βάζει με το έτσι θέλω τι είναι?

Μην κολλάτε με τον συγκεκριμένο.
Υπάρχουν και καλύτεροι ταπετσέρηδες απ αυτόν ετσι κι αλλιώς.

@Sapila racing για πες...Επειδή θέλω να φτιάξω 3 σέλες για αρχή και έχω και αλλη μια σε αναμονή (για Αθήνα πάντα)

Αν και το ταμπελάκι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα μπορώ κάλλιστα να ζητήσω να μπει σε ΜΗ εμφανές σημείο Η μείωση τιμής λόγω παθητικής διαφήμησης.Αλλιως...αλλού.

Πίσω
Μπλουζα