• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Σας ευχαριστώ μετά από κάτι λιγότερο από έναν χρόνο!

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απέχω καιρό λόγω υποχρεώσεων. Να ευχηθώ με την σειρά μου να είναι μόνιμα περαστική η άσχημη κατάσταση που πέρασες, καλώς ήρθες στην παρέα μας, όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Και πολύ προσοχή εκεί έξω είναι γεμάτο *γίδια" που σε περιμένουν στην γωνία.

Απέχω καιρό λόγω υποχρεώσεων. Να ευχηθώ με την σειρά μου να είναι μόνιμα περαστική η άσχημη κατάσταση που πέρασες, καλώς ήρθες στην παρέα μας, όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Και πολύ προσοχή εκεί έξω είναι γεμάτο *γίδια" που σε περιμένουν στην γωνία.

τι σου καναν τα καημενα τα γίδια ΜΑΛΑΚΕΣ λεγονται :tooth:

Περαστικά και αγύριστα πάντα όρθιοι!:beer:

τι σου καναν τα καημενα τα γίδια ΜΑΛΑΚΕΣ λεγονται :tooth:

Περαστικά και αγύριστα πάντα όρθιοι!:beer:

Ένα δίκιο το έχεις... Τα γίδια έχουν έναν προορισμό, έναν σκοπό στην ζωή ρε παιδί μου, (βραστό, σούβλα, σχάρα....)
Ενώ οι μαλάκες.....:bawl:

Ένα δίκιο το έχεις... Τα γίδια έχουν έναν προορισμό, έναν σκοπό στην ζωή ρε παιδί μου, (βραστό, σούβλα, σχάρα....)
Ενώ οι μαλάκες.....:bawl:

Για τους μαλακες δεν εχω κατι, αλλα για τους βλακες υπαρχει το εξαιρετικον τουτο πονημα:

Εὐάγγελος Λεμπέσης - Ἡ Τεραστία Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ

http://users.uoa.gr/~nektar/arts/prose/evangelos_lempesis_idiots.htm

:bawl:

Για τους μαλακες δεν εχω κατι, αλλα για τους βλακες υπαρχει το εξαιρετικον τουτο πονημα:

Εὐάγγελος Λεμπέσης - Ἡ Τεραστία Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ

http://users.uoa.gr/~nektar/arts/prose/evangelos_lempesis_idiots.htm

:bawl:

αχαχαχα ενδιαφέρον θα έχει δε το χω διαβάσει

Καλή συνέχεια στη μοτοσυκλετιστική σου σταδιοδρομία Ντέμη και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. :wave2:

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα