• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Σας ευχαριστώ μετά από κάτι λιγότερο από έναν χρόνο!

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Να πω κι ότι κάποιοι έχετε πολύ χιούμορ και γέλασα με αυτά που γράφετε... Ειδικά για το σχόλιο ότι "δε θα την καλέσουμε σε βόλτα;", και κάποιος που απάντησε ότι "αφού πάμε σα λαλάκες" κι ένας άλλος "να λέγονται κι αυτά"
Ο κύριος που έγραψε "εντωμεταξύ πληροφορία μηδέν", αν είναι τόσο περίεργος, μπορεί να με βρει στο παλιό φατσοβιβλίο νυν ΜΕΤΑ στη σελίδα bikersland. Είμαι εκεί συχνά και γράφω βλακείες για τη hondara μου όπως και άλλοι βεβαίως...

Κι ερώτηση σοβαρή εδώ μέσα καθότι και άσχετη φουλ με το φόρουμ! Γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το κινητό μου; Δηλαδή, ούτε να σας ανεβάσω φωτογραφίες αλλά ούτε και να βάλω φωτό προφίλ μπορώ απλά χρησιμοποιώντας το κινητό μου όταν γράφω στο φόρουμ. Ε;;;

Κι ερώτηση σοβαρή εδώ μέσα καθότι και άσχετη φουλ με το φόρουμ! Γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το κινητό μου; Δηλαδή, ούτε να σας ανεβάσω φωτογραφίες αλλά ούτε και να βάλω φωτό προφίλ μπορώ απλά χρησιμοποιώντας το κινητό μου όταν γράφω στο φόρουμ. Ε;;;

Στείλε μου το κινητό σου για να δω τι πρόβλημα υπάρχει.

Ο κύριος που έγραψε "endo με taxi πληροφορία μηδέν"

Διορθώθηκε με αυτό που οντως έγραψα.

H περιέργειά μου δεν είναι τι μηχανή πήρες, η περιέργειά μου, είναι γιατί ένας άνθρωπος, μπαίνει να γράψει κάτι, και δεν γράφει την κρίσιμη πληροφορία, που στην τελική ο ΙΔΙΟΣ ξεκίνησε να γράψει με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ, δεν του το ζήτησε κανείς άλλος να πεις ότι δεν ήθελε να πει.

Κάποιος όρος θα υπάρχει στην ψυχολογία για αυτό το φαινόμενο.

Δε βαριέσαι, θα αποκτήσει συνείδηση ο Skynet κάποια στιγμή και όλα αυτά θα λυθούν.

Πήγαινε στο κινητό σου και στις 3 τελίτσες πανω δεξιά....πάτα και κατεβα κατω χαμηλά....εκει τικαρεις την επιλογή "για υπολογιστη" και ετσι μπορεις να ανεβάσεις φωτο απο κινητόScreenshot_20251110_004056_Chrome.jpg

Πήγαινε στο κινητό σου και στις 3 τελίτσες πανω δεξιά....πάτα και κατεβα κατω χαμηλά....εκει τικαρεις την επιλογή "για υπολογιστη" και ετσι μπορεις να ανεβάσεις φωτο απο κινητόΠροβολή συνημμένου 466546

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε αν δουλέψει!

Παιδιά, πραγματικά αν κάποιος καταλαβαίνει τη σημασία του να λες ευχαριστώ για μια έστω χαζή μικρή πληροφορία (η οποία εσένα μπορεί να σου έχει αλλάξει τη ζωή εντωμεταξύ), αυτό δε χρήζει περαιτέρω ανάλυσης...
Ας μας φωτίσει ο Θεός αντίστοιχα τον καθένα και με το μυαλό που τον έχει προικίσει η φύση.
Σας ευχαριστώ λοιπόν και για την πληροφορία με τις ρυθμίσεις για το φόρουμ εδώ. Το δοκίμασα και όντως λειτουργεί! Δε θέλω όμως να βάλω φωτογραφίες απόψε γιατί με καλεί ο Μορφέας για ύπνο.
Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Να πω κι ότι κάποιοι έχετε πολύ χιούμορ και γέλασα με αυτά που γράφετε... Ειδικά για το σχόλιο ότι "δε θα την καλέσουμε σε βόλτα;", και κάποιος που απάντησε ότι "αφού πάμε σα λαλάκες" κι ένας άλλος "να λέγονται κι αυτά"
Ο κύριος που έγραψε "εντωμεταξύ πληροφορία μηδέν", αν είναι τόσο περίεργος, μπορεί να με βρει στο παλιό φατσοβιβλίο νυν ΜΕΤΑ στη σελίδα bikersland. Είμαι εκεί συχνά και γράφω βλακείες για τη hondara μου όπως και άλλοι βεβαίως...

Μην κουράζεσαι, απλώς είμαι κι εγώ (όπως και αρκετοί άλλοι δω μέσα) στο bikersland και επειδή δεν είστε και τόσες πολλές που έχετε rebel 500 δεν ήταν και τόσο δύσκολο:D

Πήγαινε στο κινητό σου και στις 3 τελίτσες πανω δεξιά....πάτα και κατεβα κατω χαμηλά....εκει τικαρεις την επιλογή "για υπολογιστη" και ετσι μπορεις να ανεβάσεις φωτο απο κινητόΠροβολή συνημμένου 466546
Σωστός.

Ή πας κάτω κάτω στη σελίδα του moto ,πατάς "Πλήρες Site" και φανερώνεται το interface του pc.

11d3055a-9fd3-4d26-8ef3-25444c927395.jpg

Παιδιά αλήθεια τώρα, η καταστασιόν ητανέ τρεζ απελπιζτίκ... Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλα περνάνε ακόμα και τα χειρότερα!

Λοιπόν, σας ευχαριστώ γιατί η ουσία είναι αυτή που είπατε οι περισσότεροι:

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί όντως βοηθήσατε και δεύτερον, πάτησα ξανά στα πόδια μου! Τρίτον, οι μηχανές είναι η καλύτερη λύση για θεραπεία κάθε είδους! Να είστε πάντα καλά σας εύχομαι, από καρδιάς!!!

Αστικός μύθος, κάποτε ανέβηκα με πονόδοντο, δεν πέρασε

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: katsar
Διορθώθηκε με αυτό που οντως έγραψα.

H περιέργειά μου δεν είναι τι μηχανή πήρες, η περιέργειά μου, είναι γιατί ένας άνθρωπος, μπαίνει να γράψει κάτι, και δεν γράφει την κρίσιμη πληροφορία, που στην τελική ο ΙΔΙΟΣ ξεκίνησε να γράψει με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ, δεν του το ζήτησε κανείς άλλος να πεις ότι δεν ήθελε να πει.

Κάποιος όρος θα υπάρχει στην ψυχολογία για αυτό το φαινόμενο.

Δε βαριέσαι, θα αποκτήσει συνείδηση ο Skynet κάποια στιγμή και όλα αυτά θα λυθούν.
Ρε τελέγονε ήμαρτον. Η κοπέλα είχε την καλοσύνη να ευχαριστήσει την κοινότητα. Ποια κρίσιμη πληροφορία και κολοκύθια; Ένα ευχαριστώ μπήκε να γράψει. Ώρες, ώρες όμως!

Κανονικά είναι bikers slang. :smokin:

Αυτο που η διαχείρηση του forum επιτρέπει την εγγραφή σε γυναικες χωρις προαπαιτουμενα ολα τα social links στην υπογραφη,
θα πρέπει να το ξανακοιταξετε.

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα