• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Πρόβλημα με xt660z tenere

Παιδιά γειά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία πάντα.. Κάτοχος xtz660tenere 2008 8έτη... πρόσφατα χτύπησε σασμάν .... είμαι ο πρώτος πού το έπαθε;

Στην ελλάδα μάλλον. Γρανάζι δευτερας ή δεν ξέρεις ακόμα?

Το σασμάν ειναι αλεξίσφαιρο μέχρι να χαλάσει το στοπερ του επιλογέα. Σου έκανε τίποτα κόλπα πριν χτυπήσει?

Παιδιά γειά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία πάντα.. Κάτοχος xtz660tenere 2008 8έτη... πρόσφατα χτύπησε σασμάν .... είμαι ο πρώτος πού το έπαθε;

Πόσα χιλιόμετρα έχει;

Παιδιά δεν ακουγόταν τίποτα πριν μου το κάνει .. ευτυχώς με μικρή ταχύτητα....Τα Χλμ. μου είναι 38000.Δεν δικαιολογούν τέτοια ζημιά...

Τον κινητήρα τον έχει βγάλει ο μάστορας... μαζί με 5 κούτες Πράγματα..τις επόμενες μέρες θά ξέρω πόσα και ποιά γρανάζια... Μέχρι τώρα βρήκα ένα δόντι στο πρώτο καπάκι τού κινητήρα..

Φίλε ρίξε μια ματιά σε αυτό να δεις σε τι κατάσταση είναι. Gear shift drum stopper λέγεται. Είναι το στόπερ πίσω απ' τον επιλογέα ταχυτήτων.

geardoh001.jpg

https://www.xt660.com/showthread.php?t=17351

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: osevax
Φίλε, ευχαριστώ πολύ...το είδα το κομμάτι αυτό καί είναι ανέπαφο...

Από Δευτέρα θα στείλω φωτογραφίες...

Φίλε, ευχαριστώ πολύ...το είδα το κομμάτι αυτό καί είναι ανέπαφο...

Το ρουλεμάν δουλεύει κανονικά δλδ? Μη περιμένεις να σπάσει το κομμάτι ολόκληρο.

Daz...το άνοιξε .... γρανάζι 1ης,4ης,κα 3ης λίγο αρπαγμένο.. φουρκέτα αρπαγμένη...

Περιμένουμε νέα.

Φωτό από το κινητό δεν στέλνει με τίποτα... τέλος πάντων...

Η ζημιά: από τον άξονα κίνησης: γρανάζι,1ης,4ης,3ης, και από το πρωτεύον άξονα:το ενσωματωμένο γρανάζι του άξονα, άρα αλλαγή όλου του άξονα... καί η φουρκέτα τής 1ης... μαζί με όλες τίς φλάντζες:580€... από Ολλανδία.

Το δέσιμο τού κινητήρα άρχισε καί ελπίζω να πάνε όλα καλά... μακάρι να μπορούσα να στείλω φωτογραφίες....

Η αλήθεια είναι ότι την 1η την στραγγιζα άσχημα...

Ανετα έβρισκες τρακαρισμένο με καλό κινητήρα ή σκέτο κινητήρα.

580 μόνο τα ανταλλακτικά?

Edit. Από κινητό δεν ανεβάζει φωτό, πρέπει να πατήσεις ενα απ' τα στανταρ στύλ για να έχεις πλήρες μενού.

Φίλε , το σκέφτηκα αλλα επρεπε να μπλέξω με το μηχανολογικο για να δηλωσω κινητηρα και υπηρχε παντα το θέμα να γεννήσει .....ασε που ο δικος του ειναι σε καλη κατασταση σε ολα τα αλλα και τον εχω εγω πρωτο χερι...

Πίσω
Μπλουζα