Αρχικά ευχαριστώ για τα hints.:a012:
Δεν κοιτάω τα πλαστικά, ούτε τη μούρη, έκανα μια λίστα πιο πριν με το τι θεωρώ, αρνητικό και θετικό στα μηχανάκια που είδα.
Στην τελική τα πλαστικά κάνουν 100€,δεν είναι αμάν το έξοδο.(Βέβαια για το WR τα πλαστικά είναι πολύ σπάνια και σε κακή κατάσταση όταν βρεθούνε, οπότε ότι τα έχει όλα και σε καλή κατάσταση είναι ένα συν).
1. Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι τα
μπερδέματα και στα δύο.
2. Το
επιδιορθωμένο υποπλαίσιο στο GG.
3. To
στραβωμένο κάτω μέρος του πλαισίου. Ειδικά αυτό! (Είναι ανεκτό η μακριά).
Και όλα τα παραπάνω υπό το πρίσμα που έχω θέσει από την αρχή του ποστ και σε σχέση με το budget μου.
Αρχάριος, εισαγωγικό μηχανάκι στο χώμα, με budget ταβάνι στα 1500€.
Γρανάζια, αλυσίδες, δισκόπλακες, ελαστικά, αναρτήσεις, ρουλεμάν τιμονιού, ψυγεία (όσο φαίνονταν) ελέγχθηκαν (στο βαθμό που μπορούν να ελεγχθούν από εμένα) και όπου είδα θέματα τα αναφέρω στα αρνητικά.
Φίλτρο δεν είδα, γιατί έπρεπε να ανοίγουμε πλαστικά και έπρεπε να προλάβω να δω και τα δύο (τρία βασικά, αλλά το τρίτο δεν το προλάβαινα), σε διαφορετικές πόλεις και να είμαι πριν το απόγευμα ξανά στην πόλη.
Κολάρα, ντίζες, καρμπιρατέρ εξωτερικά φαίνονταν ΟΚ. (Πήρα και μερικές φωτό).
Οδηγικά με την ανύπαρκτη εμπειρία που έχω τόσο σε δίχρονα όσο και σε enduro δεν θεωρώ τα συμπεράσματα ασφαλή.
Άντε ανέβηκα, το πήγα και 200 μέτρα, έκανα και δυο γύρες, άλλαξα όλες τις ταχύτητες, έριξα και δυο γκαζιές, το έσβησα το άναψα, το άκουσα, αυτά

.
Τι να καταλάβω, πέρα από το ότι τα μηχανάκι μου φαίνονταν σαν ψεύτικο (λόγω βάρους), ο υδραυλικός συμπλέκτης του GG ήταν τόσο μαλακός που νόμιζα ότι χάλασε, η φασαρία του δίχρονου (εγώ νόμιζα πως με αυτό που έχω τώρα έκανα θόρυβο

), οι μαλακές αναρτήσεις (σε σχέση με τις "stiff" που έχω τώρα, τάχα μου motard).
Κοίτα το GG θα μπορούσα να το πάρω, απλά μου φαίνονται πολλά τα 1500+ για μηχανάκι 15ετίας, με λυγισμένο πλαίσιο, επιδιορθωμένο υποπλαίσιο (Στραβό βέβαια δεν φαίνονταν να είναι), πλαστικά με tire-wraps και κάνα δυό-τρία μαζέματα ακόμα.
Για το WR τα 1500- μου φαίνονται πάλι πολλά για μηχανάκι 20+ χρόνων, με δύσκολα ανταλλακτικά, τεχνολογία παλιά, που με το καλημέρα θέλει επί πλέον φράγκα σε ψιλομαζέματα.