• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Λάστιχα για το CBF-250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1986
Se poion ta allakses???? H timh tous auti einai genika pano kato?

timi katalogou prepei na einai kapou 165. 2 alloi toso mou eixan pei.

den kserw pws legetai to magazi. Einai sxedon apenanti apo to Lidl tis Agias, konta sto gipedo tis Panaxaikis.

O typos einai polu kalos, den prospa8ise na mou poulisei o,ti akrivotero eixe. Episis ekopse kanonika apodeiksi. Exoume ksexasei ta aytonoita pleon.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
timi katalogou prepei na einai kapou 165. 2 alloi toso mou eixan pei.

den kserw pws legetai to magazi. Einai sxedon apenanti apo to Lidl tis Agias, konta sto gipedo tis Panaxaikis.

O typos einai polu kalos, den prospa8ise na mou poulisei o,ti akrivotero eixe. Episis ekopse kanonika apodeiksi. Exoume ksexasei ta aytonoita pleon.

+599

Το καταστημα λεγεται All Terrain - Νοταρα 4 (2610 434 306).

Ισως το καλυτερο παραδειγμα προς μιμηση για καθε επιχειρηση. Ο Σακης (αν θυμαμαι καλα Σακης λεγεται) ειναι ο τελειος επαγγελματιας: ειναι εξυπηρετικοτατος και γνωστης του αντικειμενου μιας και απ'οτι εχω δει στο μαγαζι του ειναι τιγκα στις φωτογραφιες απο εντουραδες. Επισης περα απο λαστιχα εγω παιρνω και τα τακακια μου απο εκει (φερνει galfer). Υπαρχει και ενα ιδιο καταστημα All terrain απεναντι απο το νοσοκομειο του Αγ. Αντρεα, δεν ειμαι ομως σιγουρος αν συσχετιζονται.

Λάστιχα για cbf 250

Πάντως τα metzeler lazertec που έβαλα τα βρίσκω καλά.Ειδικα στις στροφές.Πάντως για κάτι καλύτερο θα μπορούσε να μπεί ένα νούμερο πέλματος μεγαλύτερο.

Re: Λάστιχα για cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF 250
Πάντως τα metzeler lazertec που έβαλα τα βρίσκω καλά.Ειδικα στις στροφές.Πάντως για κάτι καλύτερο θα μπορούσε να μπεί ένα νούμερο πέλματος μεγαλύτερο.

Posa lefta sou pigan ta metzeler?

Λάστιχα για cbf 250

Τα λάστιχα μου πήγαν 160 ευρώ με την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση.

Παιδια βρηκα μαγαζι στο Περιστερι και θα βαλω τα Michelen Pilot sport 150ευρω με τοποθετηση με ολα!!! Την Τριτη θα παω να μου τα βαλει γιατι εχει ελειψη το πισω λαστιχο!!!

Δώσε στοιχεία γιατί κι εγώ χρειάζομαι λάστιχα!

lastixa gia cbf 250

PAIDIA HELP.THELO NA BALO LASTIXA GIA CBF 250.POIO MOY PROTEINETE ANAMESA METZELER LASERTEC M45 , PIRELLI SPORT DEMON 2, MICHELIN PILOT SPORTY H OPOIO EXETE PEITE MOY EMPEIRIES:ninja:

Re: lastixa gia cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από brazileiros
PAIDIA HELP.THELO NA BALO LASTIXA GIA CBF 250.POIO MOY PROTEINETE ANAMESA METZELER LASERTEC M45 , PIRELLI SPORT DEMON 2, MICHELIN PILOT SPORTY H OPOIO EXETE PEITE MOY EMPEIRIES:ninja:

Δες πανω φωτογραφιες απο τα MICHELIN PILOT SPORTY εγω τα εβαλα την Τριτη ειναι πολυ καλα!!!!!
(Και εγω CBF 250 εχω)

Re: Re: lastixa gia cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1986
Δες πανω φωτογραφιες απο τα MICHELIN PILOT SPORTY εγω τα εβαλα την Τριτη ειναι πολυ καλα!!!!!
(Και εγω CBF 250 εχω)
ego pagageila telika ta michelin pilot sporty ston bouki sti vouliagmenis meta plateia kalogiron 140e.ayto poy paratirisa se tria magazia pou phga kai rothsa einai oti oloi proteinane kai eixan diathesima metzeler lazertec poy exo tora.mhpos vgazoyn kerdos apo ayta!!!.oso afora ta pirelli sport demon kai bridgestone bt einai moy eipe se katigoria s diladi gia megaliteres taxitites kai h goma toys argei perissotero na piasei stin asfalto.efxaristo gia plirofories kala xiliometra.

Re: Re: Re: lastixa gia cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από brazileiros
ego pagageila telika ta michelin pilot sporty ston bouki sti vouliagmenis meta plateia kalogiron 140e.ayto poy paratirisa se tria magazia pou phga kai rothsa einai oti oloi proteinane kai eixan diathesima metzeler lazertec poy exo tora.mhpos vgazoyn kerdos apo ayta!!!.oso afora ta pirelli sport demon kai bridgestone bt einai moy eipe se katigoria s diladi gia megaliteres taxitites kai h goma toys argei perissotero na piasei stin asfalto.efxaristo gia plirofories kala xiliometra.

Τι να σου πω ισως να βγαζουν περισσοτερο κερδος ισως τους εχουν ξεμεινει και θελουν να τα δωσουν ισως ξερανε οτι επειδη δεν τα ειχαν θα πηγαινες αλλου και θελαν να βαλεις τα λαστιχα στον εκαστοτε..... δεν το εχω ψαξει!! Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα Pilot Sporty και πιστευω θα μεινεις και εσυ!!!! Καλα χιλιομετρα και σε σενα και οταν τα βαλεις γραψε πως σου φανηκαν.....

αλλαγή λάστιχου

Σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα (18.000 χλμ σε τρία χρόνια) αλλά μόνο το πίσω που είναι φαγωμένο. Το μπροστινό είναι καλό και σκέφτομαι να το κρατήσω. Νομίζεται πως θα έχω πρόβλημα;

Re: αλλαγή λάστιχου

Αρχικά δημιουργήθηκε από basdel
Σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα (18.000 χλμ σε τρία χρόνια) αλλά μόνο το πίσω που είναι φαγωμένο. Το μπροστινό είναι καλό και σκέφτομαι να το κρατήσω. Νομίζεται πως θα έχω πρόβλημα;
3 χρονών λάστιχο; καλύτερα να τα αλλάξεις και τα 2

Kανε ενα κοπο και ψαξε πανω στο λαστιχο εχει καπου γραμμενο

DOT και μετα 4 νουμερα πχ 2606

Τα 2 πρωτα ειναι η εβδομαδα και μετα το ετος κατασκευης (πχ 26 εβδομαδα του 2006)

Παντως αν τα εχεις φορεμενα 3 χρονια εσυ τα λαστιχα σιγουρα ειναι μεγαλυτερα σε ηλικια και θα εχουν ξεραθει.

Κανε αλλαγη και τα 2

Ειναι τα μονα πραγματα που σε κρατουν πανω στο δρομο δεν ειναι για τσιγκουνιες

:beer:

και το πισω 3 χρονια το εχεις?

Re: Re: αλλαγή λάστιχου

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και το πισω 3 χρονια το εχεις?
Όσο είναι και η μηχανή (αγορά 5/2007). Το λάστιχο έχει τακούνι (το μπροστινό), οπότε δεν βλέπω λόγω αλλαγής.

Re: Re: Re: αλλαγή λάστιχου

Όσο είναι και η μηχανή (αγορά 5/2007). Το λάστιχο έχει τακούνι (το μπροστινό), οπότε δεν βλέπω λόγω αλλαγής.

Φιλαράκι μου και εγώ είμαι της γνώμης να τα αλλάξεις και τα δύο.
Τρία χρόνια πιστεύω οτι όσο τακούνι και αν έχουν θα έχουν ξεραθεί.
Τα λάστιχα είναι αυτά που μας κρατάν όρθιους δεν είναι να κάνεις οικονομία σε αυτά.
Αυτή είναι η αποψή μου.

Πίσω
Μπλουζα