• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Λάστιχα για το CBF-250

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Στα πόσα χλμ αλλάξατε λάστιχα; Είμαι στα 12 χιλιάδες και σπινιάρει με το παραμικρό. Για φρενάρισμα δεν το συζητώ καν.... Για τα sport demon με βλέπω.... Michelin είναι αυτά;

Τα sport Deamon ειναι παρα πολυ καλα τα εχω πανω εδω και 3000χλμ φρεναρουν φανταστικα σε ολες τις συνθικες αναλογικα. Απο φθορες δεν εχουν παθει τπτ. Αν δεν κανετε καθολου σπιναριασματα και φρεναρετε αργα και προοδευτικα τα λαστιχα σας θα κρατησουν πολυ καιρο.

Α ειναι Pireli. To MT75 ειναι το φτηνο μοντελο που εχει η εταιρεια για το μηχανακι μας ενω το Sport Deamon το καλο! Εγω τα ΜΤ 75 τα αλλαξα στα 16.000 χλμ

Σήμερα έβαλα καινούρια ελαστικά, Bridgestone BT45.
Τα προηγούμενα με 18000χλμ στην πλάτη ήταν έτσι:

image(550).jpg

Τα BT45 θεωρουνται τα σπορ ή σπορ τουρινγκ. Αντιστοιχα των ΜΤ75 ή SportDemon?
Ποσο πηγε το μαλλι αν επιτρεπεται; Αυριο μεθαυριο αλλαζω τα ΜΤ75 της μαμας με 18000χμ μαζι με σερβις.

Πηγα Επιδαυρο προχτες και εφευγα πλαγια σε καθε στροφη! :eek:

1.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Σήμερα έβαλα καινούρια ελαστικά, Bridgestone BT45.
Τα προηγούμενα με 18000χλμ στην πλάτη ήταν έτσι:

:eyepop:

Αν δεν τρύπαγαν από το καρφί δεν θα τα άλλαζες ακόμη;

Ήταν πολύ επικίνδυνο τόσο λιωμένο το πίσω...

Ευτυχώς δεν είχες άσχημα ξεμπερδέματα...

Πές μας και πόσο τα πήρες!

:beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2:

To καρφί δεν το είχα πάρει χαμπάρι πανάθεμά το !!! Ο λαστιχάς μού το έδειξε...

190€ πλήρωσα στον Ακρίβο στην Αλεξάνδρας.

Ωραίος!

Να έχουμε υπόψην μας για το μέλλον!

:beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
:eyepop:

Αν δεν τρύπαγαν από το καρφί δεν θα τα άλλαζες ακόμη;

Ήταν πολύ επικίνδυνο τόσο λιωμένο το πίσω...

Ευτυχώς δεν είχες άσχημα ξεμπερδέματα...

Πές μας και πόσο τα πήρες!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Που να τον είχες δει in action.

Σήμερα πήγα στον Μπούκη καθότι έχω ήδη 15.000χλμ και τα λάστιχα δεν την παλεύουν.
Το περίεργο είναι ότι ενώ του ζήτησα Sport Demon ή BT-45 μου πρότεινε τα MT-75 της Pirelli (αυτά που φοράει και από το εργοστάσιο) γιατί τα Sport Demon είναι υπερβολικά για τις ταχύτητες που πιάνει το 250άρι μας :confused:
Δε νομίζω ότι έχει κάτι να κερδίσει (έτσι κι αλλιώς εγώ πήγα και του ζήτησα κάτι που κάνει ~200? και ο άνθρωπος θέλει να μου πουλήσει κάτι γύρω στα 150? :rolleyes: )... τι λέτε :confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σήμερα πήγα στον Μπούκη καθότι έχω ήδη 15.000χλμ και τα λάστιχα δεν την παλεύουν.
Το περίεργο είναι ότι ενώ του ζήτησα Sport Demon ή BT-45 μου πρότεινε τα MT-75 της Pirelli (αυτά που φοράει και από το εργοστάσιο) γιατί τα Sport Demon είναι υπερβολικά για τις ταχύτητες που πιάνει το 250άρι μας :confused:
Δε νομίζω ότι έχει κάτι να κερδίσει (έτσι κι αλλιώς εγώ πήγα και του ζήτησα κάτι που κάνει ~200? και ο άνθρωπος θέλει να μου πουλήσει κάτι γύρω στα 150? :rolleyes: )... τι λέτε :confused:

Εξήγησέ του ότι το μηχανάκι το κατεβάζεις πίστα και θες να στρίβεις να δεις τι θα σου προτείνει...:beer:

Ρε μια χαρά είναι τα λάστιχα της μάνας του.
Εγώ ή αυτά θα έβαζα ή τα Bridgestone.
Έβαλα τα 2α γιατί μου αρέσει η μάρκα και ήθελα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εξήγησέ του ότι το μηχανάκι το κατεβάζεις πίστα και θες να στρίβεις να δεις τι θα σου προτείνει...:beer:
πίστα εγώ :confused:
:lol: :lol: :lol:

άσε που δεν έχω μάθει ακόμα να στρίβω :look:

Μετά απο 24000 χλμ αλλαξα και εγώ επιτέλους λάστιχα.
Έβαλα LAZERTEC M45 της metzeler .
155 ?

Μέγαλη η διαφορά με τα μαμά (που είχα γίνει σχεδόν τετράγωνα) που είχα πάνω.

Ρε παιδιά τα λάστιχα είναι απίστευτα σημαντικά για τη μηχανή.... 24.000χλμ με το ίδιο λάστιχο είναι τρομακτικό....

Ρε παιδιά τα λάστιχα είναι απίστευτα σημαντικά για τη μηχανή.... 24.000χλμ με το ίδιο λάστιχο είναι τρομακτικό....
Εγώ στα 15000 και νιώθω ότι δεν πατάει .. και δε μιλάμε για στροφές :alien:

Όντως είναι πολλά τα χλμ αλλα δεν είχα και ιδιαίτερο πρόβλημα με γλιστρήματα.

Πάντως στην εκδρομή τα χάρηκα τα χάρηκα τα λάστιχα.

εγώ άλλαξα στις 19.000 και είχαν ακόμα ψωμί και πολύ καλό κράτημα...

ο μόνος λόγος που τα άλλαξα ήταν (αφενός η πολυκαιρία τους... ~2 ετών) κυρίως ότι πήγαινα για τρίτο κορδόνι και άρχισα να μη τα εμπιστεύομαι (λόγω προκών)....

εγώ είμαι στα 23.000 αλλά δεν αλλάζω γιατί τον Αυγουστο πάω στρατό.... :bigcry:

Ενας φίλος όμως θέλει να τα αλλάξει τώρα, ποια να του πω να βάλει με τον καλύτερο συνδιασμό κόστους και κρατηματων? Για βρεγμένο δε τον ενδιαφέρει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Μετά απο 24000 χλμ αλλαξα και εγώ επιτέλους λάστιχα.
Έβαλα LAZERTEC M45 της metzeler .
155 ?
Και 'γω τα ίδια χθες μετά από (μόλις :rolleyes: ) 15500χλμ
165? Μπούκης Δημήτρης :wave2:

Πίσω
Μπλουζα