• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Κορωνοϊός...

καταρχήν ο ναζιστης δεν ενοχλεί κανέναν, δεν ειναι εγκλημα να εισαι ναζιστής όπως δεν ειναι εγκλημα να εισαι φιλοβασιλικός/φιλοχουντικος και έχουμε στην ελλάδα αρκετούς. Οι σκέψεις και οι απόψεις ειναι ευπρόσδεκτες στη δημοκρατία. Οι πράξεις ειναι άλλο πράγμα, το κινητρο μπορεί να ειναι ο ναζισμος αλλα αυτο δεν κανει ολους τους ναζιστες εγκληματίες. Οι βιαστες και λοιποι που αναφέρεις έχουν εγκληματίσει. Δεν βάζουμε φυλακή τους εν δυναμη ναζιστες επειδη έχουν τατουαζ με αγκυλωτους σταυρους η οσους σφυράνε στα κοριτσάκια επειδη μάλλον ειναι βιαστες.

Συγγνωμη ρε μαγκα αλλα αυτα να τα πεις - ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ - απεναντι σε καποιον γνωστο ψυχακια που στεκεται απεναντι σου με γεματο και απασφαλισμενο οπλο..;)

Ρε παιδιά ,εχουμε διχαστει με την κωλοκατάσταση,δεν εχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Εδω ολοι ειμαστε μελη γιατι αγαπάμε τα μοτόρια κάθε είδους, ακομα και τα σκουτερ:D
Να μαστε πάντα όρθιοι υγιεις και να καβαλάμε οσο μπορουμε.
Οι πιο θερμοαιμοι βγάλτε τις κουκλες σας και κάντε καμμια βόλτα να ξελαμπικάρετε .Γενικά να αποφευγουμε
τους προσωπικους χαρακτηρισμους και τα κοσμητικα γιατι θα του πεις τα σου πει και θα γινει μύλος η κατάσταση.
Τα φιλιά μου σε εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους:beer:

λαθραίοι άνθρωποι ΡΕ ΒΛΑΚΑ δεν ύπαρχουν.άνθρωπος που παραταέι το σπίτι του(θα το έκανες?)και θαλασσοπνίγεται για μια καλύτερη ζωή μόνο συμπόνοια και βοήθεια χρειαζεταί.βλάκα.

Οι βλακες δεν συνειδητοποιούν την βλακεια τους, οσο και να την επισημανεις, γιατι απλα ειναι ΑΝΙΚΗΤΟΙ..!!

Μη δινεις παραπανω βήμα στην εκδήλωση της..;)

Εσυ τι απο τα 2 εισαι ρε που φιλας αβερτα τον κοσμο..??:D

Δε με πιάνει τιποτα φιλαράκι εχω άδεια μεχρι τις 26 ,αυριο αλλάζω λάδια στο ντειτόνα και μην τον ειδάτε.
BTW εχω κάνει τεστ και ειμαι καθαρος:D

Δεν είναι παράδοξο πάντως που οι άνθρωποι που έχουν ΦΡΙΚΑΡΕΙ περισσότερο από όλους για την ελευθερία τους να μην εμβολιαστούν είναι ακριβώς οι ίδιοι που ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ περισσότερο από όλους όταν
1. Ομοφυλόφιλοι θέλουν να υιοθετήσουν/παντρευτούν/αναγνωριστούν βασικά τους δικαιώματα
2. Γυναίκες θέλουν να έχουν την επιλογή στο σώμα τους να κάνουν έκτρωση
3. Γυναίκες να έχουν την επιλογή να εκφράζονται και να φοράνε ότι θέλουν χωρίς να τις πουν ''πουτάνες'' ?

Δημοκρατία αλά καρτ φίλοι μου δεν υπάρχει.
ή όλοι ή κανείς.
Και σχετικά με το θέμα που προέκυψε παραπάνω και εκ των όσων κατάλαβα ο διαχειριστής δεν εξέφρασε την άποψη του.
Προφύλαξε το Forum από μέλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.
Ευχαριστούμε Γαύρε που δεν άφησες παράνομους να εισέλθουν σε αυτή την κοινότητα. ''κάποιος θα τους έλεγε και λαθραία μέλη''.

Εδω ολοι ειμαστε μελη γιατι αγαπάμε τα μοτόρια κάθε είδους, ακομα και τα σκουτερ:D

ΔΕΝ ΕΧΩ (πια) ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΙΠΑΜΕ (περίπου δηλαδή :D )

Ρε παιδιά ,εχουμε διχαστει με την κωλοκατάσταση,δεν εχουμε κάτι να χωρίσουμε.

Έχουμε, κι όμως.
Να σου πω την αλήθεια, όλο αυτό το πανηγύρι με την πολιτική ορθότητα το βαρέθηκα λίγο,
επειδή πρέπει να απαντάμε με πραότητα και κατανόηση σε κάθε σκουπίδι...

Δεν είναι παράδοξο πάντως που οι άνθρωποι που έχουν ΦΡΙΚΑΡΕΙ περισσότερο από όλους για την ελευθερία τους να μην εμβολιαστούν είναι ακριβώς οι ίδιοι που ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ περισσότερο από όλους όταν
1. Ομοφυλόφιλοι θέλουν να υιοθετήσουν/παντρευτούν/αναγνωριστούν βασικά τους δικαιώματα
3. Γυναίκες να έχουν την επιλογή να εκφράζονται και να φοράνε ότι θέλουν χωρίς να τις πουν ''πουτάνες'' ?

Δημοκρατία αλά καρτ φίλοι μου δεν υπάρχει.
ή όλοι ή κανείς.
Και σχετικά με το θέμα που προέκυψε παραπάνω και εκ των όσων κατάλαβα ο διαχειριστής δεν εξέφρασε την άποψη του.
Προφύλαξε το Forum από μέλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.
Ευχαριστούμε Γαύρε που δεν άφησες παράνομους να εισέλθουν σε αυτή την κοινότητα. ''κάποιος θα τους έλεγε και λαθραία μέλη''.

Ναι σε όλα!

(αν και όπως είπα, η πολιτική ορθότητα επιβάλει να έχουμε κατανόηση...)

Απο πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα ; Αρχίσαμε τις ταμπέλες πάλι;

Απο πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα ; Αρχίσαμε τις ταμπέλες πάλι;

Common. Μην στρουθοκαμηλίζεις. Δεν θα μπω καν στο τρυπάκι η διαδήλωση στο Σύνταγμα ήταν κατατοπιστικότατη.

Τώρα που το ποπιουλαροτι κοντεστ απέναντι μου , δείχνει να κοπάζει (Νομίζω έκανα σαφές που θέτω την κόκκινη γραμμή), τι θα λέγατε να προχωραγαμε παρακάτω;

οταν καποιος εκφραζει ενα επιχειρημα,ποιο ειναι σωστοτερο?
1)να δινουμε σημασια στο επιχειρημα
2)να δινουμε σημασια ποιός λεει το επιχειρημα
3)και στα δυο
4)σε κανενα απο τα δυο.σημασια εχει τι πιστευουμε εμεις,και για τα δυο.

Τώρα που το ποπιουλαροτι κοντεστ απέναντι μου , δείχνει να κοπάζει (Νομίζω έκανα σαφές που θέτω την κόκκινη γραμμή), τι θα λέγατε να προχωραγαμε παρακάτω;

ποπιουλαριτυ

φιξεντ

οταν καποιος εκφραζει ενα επιχειρημα,ποιο ειναι σωστοτερο?
1)να δινουμε σημασια στο επιχειρημα
2)να δινουμε σημασια ποιός λεει το επιχειρημα
3)και στα δυο
4)σε κανενα απο τα δυο.σημασια εχει τι πιστευουμε εμεις,και για τα δυο.

Θεωρητικά το σωστό είναι να δίνουμε βάση στο επιχείρημα και να αφήνουμε το Ad hominem .
Πρακτικά κάνουμε Ad hominem σε μόνιμη βάση γιατί ''κοινωνικά'' τα επιχειρήματα δεν είναι απόλυτα καθώς δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες και ειδικά για πολιτικά και κοινωνικά θέματα όλα είναι υποκειμενικά .
Επομένως το 3 αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή .
Το 4 είναι αυτό που ρεαλιστικά γίνεται όμως.

Τι λες ρε φίλε; είσαι σοβαρός;

Πίσω
Μπλουζα