• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Κορωνοϊός...

Εγώ πιστεύω πως σε κάνα χρόνο και κορωνοιο να έχουμε θα ερχόμαστε στη δουλειά κανονικά.

Δεν νοιάζονται ρε Πάνο.. είχαν όλο το χρόνο να οργανώσουν οτιδήποτε και το μόνο που έκαναν πετυχημένα είναι επιχειρήσεις βιτρίνες
για προϊόντα κορωνοϊου.

Και ο ξανθούλης δεν το αποφάσισε μόνος, έχει προηγηθεί κατάθεση συγκεκριμένης μηνυτήριας επιστολής στα ατσυνομικά τμήματα μια - δυο εβδομάδες πριν.

Την συνέταξε κάποια φίρμα IC.. δεν το θυμάμαι και την κατέβαζαν από αυτήν.

Τελείωσε το προϊόν αυτό, παρακάτω στα ψυγεία τώρα, το μακράς διαρκείας "κλιματική αλλαγή" από το 1800 το παλεύουν.
Εδώ ονόμασαν το υπουργείο "κλιματικής κρίσης" χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και δεν άνοιξε μύτη..

Πληροφοριακά μόνο, έτσι κουβέντα να γίνεται, μια τελευταία εξέλιξη στη Γερμανία (Βαυαρια συγκεκριμένα).

Σύντομα όσοι εμβολιασμένοι δεν έκαναν την 3η δόση θα θεωρουνται ανεμβολίαστοι. Από Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς αν δεν προχώρησε στην 3η δόση.

Επίσης όποιος έκανε J&J και πρόσφατα έκανε και την επόμενη booster δόση θεωρείται πάλι ανεμβολίαστος! Δηλ δεν παίζει ρόλο πόσο πρόσφατα έκανες το εμβόλιο αλλά πόσες δόσεις έχεις κανει συνολικά!
Σε πολλές περιοχές επίσης ισχύει πως όποιος για τους δικούς του λόγους έκανε το εμβόλιο πιο αργά, δηλ έχει τη δευτερη δόση πρόσφατη, πάλι θεωρείται ανεμβολίαστος σε σχέση με κάποιον που έληξε η δευτερη δόση και προχώρησε στην τρίτη!

Δηλαδη τι φάση; Πλέον δεν εχει σημασία αν έκανες εμβόλιο αλλά πόσες δόσεις έκανες. Ότι ναναι.

Οι ψέκες δικαιώνονται. Δεν είναι καθόλου περίεργο που οι διαδηλώσεις κατά του εμβολιου είναι σχεδόν καθημερινες.

Είναι προϊόν, έχουν επενδύσει, έχουν κέρδη και διαμορφώνουν επικερδείς συνθήκες για μελλοντικά προϊόντα.

Τελευταία επεξεργασία:
Ήδη στρώνουν το έδαφος για 4η δόση σε όλους... άρχισαν οι προκαταρκτικές "δηλώσεις" από κάτι "επίσημα ευρωπαϊκά χείλη"...

Εσύ συνέχισε να ειρωνεύεσαι με αστεία πουκάμισα και θα μείνεις μια ζωή με το ίδιο nickname. Όταν όλοι θα έχουμε γίνει 5g και δε θα πιάνεις σήμα πουθενά θα παρακαλάς για δόση και θα έχουν τελειώσει...

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: sam4g
λέτε το skynet να είναι το εμβόλιο?? τιμαςκρυβουν??

Σκανάρω την ταυτοπροσωπία και μου βγάζει "Σφάλμα μορφοποίησης". Απ ό,τι διάβασα στα σχόλια έχουν κι άλλοι αυτό ή άλλα προβλήματα πχ δεν βρίσκει την φωτογραφία τους ή φορτώνει λάθος φωτογραφίες. Θέλει δουλίτσα ακόμα η εφαρμογή.

Έχει δίκιο ο αποπάνος. Η εφαρμογή έχει ακόμα ασυμβατότητες και δυσλειτουργίες. Σε πολλούς δουλεύει καλά, σε άλλους όχι. Χρειάζεται λίγη υπομονή να βγει αναβάθμιση ή να διορθωθούν τα προβλήματα με τους server. Δεν έχει νόημα να το ψάξει κάποιος πολύ στην παρούσα φάση, αν δει και δεν του δουλεύει μετά από μερικές προσπάθειες, ιδίως σε ώρες μη αιχμής.

Το έκανα και με κωδικούς ταξισνετ και με κωδικούς εθνικής και την φώτο την φορτώνει μια χαρά αλλά όταν σκανάρω την ταυτοπροσωπία μου βγάζει "Σφάλμα μορφοποίησης".

Κι εμένα δε βρίσκει φωτο να ανεβάσει. Σκέφτηκα μήπως με είδε και τρόμαξε αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Ανέβηκε νέα έκδοση 2.2.1 του Covid Free GR Wallet στο Play Store, με διόρθωση των παραπάνω σφαλμάτων. Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή και να ξαναδοκιμάσετε.

Τελευταία επεξεργασία:
Σωστός, ανέβασα και την ταυτότητα μου ενώ πριν δεν μπορούσε να ανεβάσει τη φωτογραφία.

Το να ζηταει στα δικαιολογητικα προσληψης μια εταιρεια πιστοποιητικο εμβολιασμου ειναι νομιμο?Καλα τι ρωταω τωρα προφανως θα ειναι.Απλα το λεω γιατι σε 2 προηγουμενες δουλειες που ημουν δεν ζητησαν πιστοποιητικο(αρκει να κανεις τα 2 ραπιντ)ν...Ενω σε μια τριτη δουλεια που εκανα αιτηση ζηταγαν(αλλιως προσληψη γιοκ)

Το να ζηταει στα δικαιολογητικα προσληψης μια εταιρεια πιστοποιητικο εμβολιασμου ειναι νομιμο?Καλα τι ρωταω τωρα προφανως θα ειναι.Απλα το λεω γιατι σε 2 προηγουμενες δουλειες που ημουν δεν ζητησαν πιστοποιητικο(αρκει να κανεις τα 2 ραπιντ)ν...Ενω σε μια τριτη δουλεια που εκανα αιτηση ζηταγαν(αλλιως προσληψη γιοκ)

Το να ζητάει ακούγεται λογικό γιατί αν δεν έχεις πρέπει να ελέγχει ότι κάνεις τα ραπιντ τεστ όπως προβλέπεται αλλιώς υπάρχουν σοβαρά πρόστιμα και στην εταιρεία πέρα από τα δικά σου. Σε περίπτωση όμως που είναι προϋπόθεση το πιστοποιητικο για να εργαστεις δεν ξερω να σου απαντησω.

Δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλλει να είσαι εμβολιασμένος για covid-19 για να προσληφθείς σε μία εταιρεία, εξαιρούνται (αυτή τη στιγμή) οι υγειονομικοί.

Δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλλει να είσαι εμβολιασμένος για covid-19 για να προσληφθείς σε μία εταιρεία, εξαιρούνται (αυτή τη στιγμή) οι υγειονομικοί.

Αλλα ουτε υπαρχει και νομος να απαγορευει σε μια εταιρια να ζηταει πιστοποιητικο εμβολιασμου.Καποια στιγμη νομιζω ειχα διαβασει οτι στη Γερμανια θελαν να περασουν τετοιο νομο,δηλαδη να απαγορευει στις εταιριες να ζητανε/ρωτανε για πιστοποιητικο εμβολιασμου στην αιτηση προσληψης.

Το χρειάζονται για όλους προκειμένου να γνωρίζουν αν απαιτούνται Rapid Tests ή όχι.
Αυτό για να πάει ο εργαζόμενος στο γραφείο.
Ως προϋπόθεση πρόσληψης υποθέτω (χωρίς σιγουριά) ότι είναι ψιλο-χοντρο παράνομο, ίσως μια "ερώτηση" στην επιθεώρηση εργασίας ή στο σχετικό σωματείο σε κατατοπίσει πλήρως.

Επειδή έκανα πρόσφατα πρόσληψη στην Ελλάδα, μου ζητήθηκε αλλά για να γνωρίζουν αν θα πρέπει να κάνω τεστ η όχι για να είμαι στα γραφεία. Μου είπαν ότι δεν είναι προϋπόθεση για πρόσληψη η όχι. Αλλά δεν θα με ξάφνιαζε να μην χρησιμοποιείται καταχρηστικά με τέτοιο τρόπο.

Κάτι σαν συνέντευξη με έντονα κατηγορώ κ.λπ. για το redemsivir που προσπαθούν να επιβάλουν για τα παιδιά.
Παίρνουν έντονα θέση και γίνονται δεικτικοί αν ενοχλεί κάποιον.

https://preview.vidalytics.com/video/vE5dqkr8UI8ZGZPW

Κάτι σαν συνέντευξη με έντονα κατηγορώ κ.λπ. για το redemsivir που προσπαθούν να επιβάλουν για τα παιδιά.
Παίρνουν έντονα θέση και γίνονται δεικτικοί αν ενοχλεί κάποιον.

https://preview.vidalytics.com/video/vE5dqkr8UI8ZGZPW

Ο Νίκος Αντωνιάδης και ο Δημήτρης Πόντικας των ΗΠΑ;

Πίσω
Μπλουζα