- Εντάχθηκαν
- 3 Φεβρουαρίου 2017
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1.617
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει και το KLR 650, που πρέπει να είναι επίσης εξαιρετικό all-rounder.
Πολυ σωστα.Επισης στην ιδια κατηγορια παιζει και το dr 650...
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Υπάρχει και το KLR 650, που πρέπει να είναι επίσης εξαιρετικό all-rounder.

Ως πολύ παλαιός κάτοχος και των δύο....δαγκωτό ΤΑ!
Τωρα το ειδα.. κλε ουτε για πλακα στεφανε. Επρεπε να το παρεις βολτα οταν το ειχα να πατησεις μπροστινο. στην θεση σου θα πηγαινα για 660 r ξεχνα τις παλιατζουρες τα πληρωνεις διπλα μετα. Επισης νομιζω το τρανσαλπ εχει 5 ταχυτητες με οτι συνεπάγεται αυτο.
Επισης νομιζω το τρανσαλπ εχει 5 ταχυτητες με οτι συνεπάγεται αυτο.
Και 3 να είχε, οι 2 χαμένες θα πήγαιναν.![]()
BMW F650 GS.... 1600-2000 παίζουν οι τιμές για κομπλέ μηχανάκια και είναι γενικά σκυλιά, το δικό μου το πήρα 1000€ και με 300€ ακόμα το έχω φέρει σε ικανοποιητική κατάσταση, πριν δυο μήνες πήγα Ιταλία χωρίς κανένα πρόβλημα, Αθήνα-Ηγουμενίτσα με μία στάση, ρυθμός σταθερά 140-160 και καθόλου κουραστικό για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον. Αρκετά σύγχρονο με ABS και Injection, κατανάλωση πραγματικά χαμηλή με 120-140 km/h εθνική σταθερά έχω δει 4,5 l/100km και καρυδωμένο δεν έχω δει πάνω από 6. Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι και αυτός ο χαρακτήρας της κατηγορίας. Κραδασμοί ικανοποιητικοί για μονοκύλινδρο. Προσοχή στα νερά του ψυγείου γιατί αν δεν έχει υπάρχει ευαισθησία στην φλάντζα κεφαλής.
Γνωστά προβλήματα: αντλία νερού, κόμπλερ μίζας, φλάντζα κεφαλής αν μείνει από νερά, ψυγείο αρκετά ευαίσθητο στο σημείο του θερμοστάτη όπως επίσης και στο σημείο του βεντιλατέρ που τρίβεται από το καπάκι του και τρυπάει, ρουλεμάν λαιμού και η πλεξούδα στο ύψος του λαιμού.
Πριν την αγορά οπωσδήποτε βόλτα και έλεγχος τα λάδια αν έχουν σημάδια ανάμιξης με νερό καθώς το τρύπιο ψυγείο αν δεν επισκευαστεί λόγο έλλειψης αντιψυκτικού οδηγεί σε κάψιμο της φλάντζας κεφαλής.
Τα kle είναι παλιατζουρες που δεν σαφηνουν στον δρόμο, τα κτμ τι παίζει???