• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΧΤ 660 Ζ Part II

Εκεί κάτω έχει μια δυο τρυπούλες. Είναι για να αναπνέει το πιρούνι?

Προσοχή που και πως θα το βιδώσεις. Δεν τρώει λίγους τσαμπουκάδες εκεί και σε περίπτωση που φύγει ξέρεις τι θα γίνει.

Υπομονή ρε Γιώργο.

Εκεί κάτω έχει μια δυο τρυπούλες. Είναι για να αναπνέει το πιρούνι?

Προσοχή που και πως θα το βιδώσεις. Δεν τρώει λίγους τσαμπουκάδες εκεί και σε περίπτωση που φύγει ξέρεις τι θα γίνει.

Υπομονή ρε Γιώργο.

Το ψαλιδι αναπνεει και απο αλλου.
Ενας Ισπανος που το εχει φτιαξει ετσι,το σπαει πολλα χρονια στο χωμα και κανενα προβλημα
Θα γινει πολυ προσεκτικη δουλεια ;)

Το ψαλιδι αναπνεει και απο αλλου.
Ενας Ισπανος που το εχει φτιαξει ετσι,το σπαει πολλα χρονια στο χωμα και κανενα προβλημα
Θα γινει πολυ προσεκτικη δουλεια ;)

Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνεις για να το κάνουμε και εμείς. :D
:beer:

Καλημέρα στα παιδιά μετά απο καιρό!

Δικαιολογείται να τρυπήσει η εξάτμιση στις 100.000 χλμ;;
Ανοιξε μια τρύπα πριν μια εβδομάδα και δεν το κινούσα,αλλά χθές πήγα μέχρι τα Βίλια και στο δρόμο διαλυόταν :uplate:
Το βράδυ που το πήρα για να γυρίσω Λαμία έμεινα χωρίς φώτα και φλας,μάλλον έλιωσαν τα καλώδια πίσω
στην ουρά από την εξάτμιση και εκανε βραχυκυκλωμα.
Σήμερα είναι έτσι
15032135_1227134564020104_446245584337059786_n.jpg
Ρώτησα στη yamaha πόσο έχει το τελικό γιατί δεν θέλω να βάλω after και έχει 759 ευρω(:lol:).
Μάλλον πάμε για after,ρίξτε καμμιά ιδέα τι να βάλω σε οικονομικές εξατμίσεις.
Αν μπουν τελικά χρειάζεται ρύθμιση στην yamaha??

:rolleyes:

γραψε ακριβος το μοντελο. καπου υπαρχει παρεα μα καυλογκαζους, που βαζουν αρον τζουλινι ακραπιβικ κλπ. τις (
παλιες) τις δινουν ξεφτιλα.

Μία είναι η λύση και την ξέρεις
Οποιοδήποτε επώνυμο τελικό και χειτοποίητο link pipe. Εάν έχει και σιγαστήρα θα εισαι μια χαρά από άποψη θορύβου.
Θα γινει πιο γρηγορο, θα ειναι απείρως ομορφότερο και θα χάσει και ένα - ενάμιση τόνο βάρος.

HeroesLegend2009259.jpg

Θα έβαζα μονό τελικό αλλά με χαλάει γιατί θα δείχνει άδειο από την άλλη πλευρά,και θα είναι άσχημη η ουρά.
Για το βάρος συμφωνώ.

Αν θες κάτι οικονομικό ρίξε μία ματιά για dominator,gpr,racetech.
Στα δικά μου αυτια,η dominator έχει τον πιο ωραίο ήχο απτις φθηνές.
Ψάξε στο carκαι θα βρεις πράγματα..

Δικαιολογείται να τρυπήσει η εξάτμιση στις 100.000 χλμ;;
Ανοιξε μια τρύπα πριν μια εβδομάδα και δεν το κινούσα,αλλά χθές πήγα μέχρι τα Βίλια και στο δρόμο διαλυόταν :uplate:
E ναι ρε φίλε...πλακέ λαμαρίνα είναι...σάπισε απο το νερό που κάθεται στον πάτο...κι ο καταλύτης είχε πεθάνει εδώ κ 40Κ.

Το βράδυ που το πήρα για να γυρίσω Λαμία έμεινα χωρίς φώτα και φλας,μάλλον έλιωσαν τα καλώδια πίσω
στην ουρά από την εξάτμιση και εκανε βραχυκυκλωμα.
Σήμερα είναι έτσι
Αφού δεν πήρες φώκο....πάλι καλά

Ρώτησα στη yamaha πόσο έχει το τελικό γιατί δεν θέλω να βάλω after και έχει 759 ευρω(:lol:).
Υπάρχουν μαμά μεταχ/νες στο καρ

Μάλλον πάμε για after,ρίξτε καμμιά ιδέα τι να βάλω σε οικονομικές εξατμίσεις.
Οτι οικονομικότερο αλλά κ ποιοτικό ταυτόχρονα είναι τα 2πλά της leovince.
Oτιδήποτε άλλο μην το κοιτάς κάν (συμπεριλαμβανομένων και των φημισμένων Ελληνικών....δεν κάνουν για το μηχανάκι>>προσωπική μου άποψη)

Αν μπουν after τελικά χρειάζεται ρύθμιση στην yamaha??
OXI >>>προσωπική μου άποψη ,την οποία έχω αναλύσει στο thread με τα "μίγματα".

Θα έβαζα μονό τελικό αλλά με χαλάει γιατί θα δείχνει άδειο από την άλλη πλευρά,και θα είναι άσχημη η ουρά.
Για το βάρος συμφωνώ.
Αν βάλεις μονό ,ψάξε για ένα μεταχ. αριστερο απο 1000άρι (ackrap-leovin-remus-κλπ πχ απο ΚΤΜ-CAPO-TDM-ΚΤΛ) και μοντάρισέ το σε εξατμισά.
Απο την άλλη μεριά θα βάλεις μιά μεγάλη στρογγυλή (tube) εργαλειοθήκη ,και θα ισσοροπήσει οπτικά ,και θα λύσεις κ το πρόβλημα του ανύπαρκτου χώρου για εργαλεία-λεβιέδες-κλπ

Να γνωρίζεις πάντως ότι ,καλύτερη λειτουργία ,έχει με 2πλά τελικά.

Εμένα μου αρέσουν αυτές.

http://www.mad4exhausts.com/en/yamaha-xt-660-z-tenere/59996-exan-yamaha-xt-660-z-tenere-ovale-carbon-cap.html

Διάφορες επιλογές!

http://www.mad4exhausts.com/en/26540-yamaha-xt-660-z-tenere

Κάποια απ' τις παραπάνω γλυκοκοιτάζω, σίγουρα μονή. Μια χαρά φαίνεται το μηχανάκι και απ' τις δυο μεριές!

Η δική μου πάντως μια χαρά είναι ακόμα, με τα ίδια χλμ που έχεις και συ (κάπου στις 195.000 είμαι)! Ούτε ο καταλύτης δεν πρέπει να έχει σπάσει! Δεν ξέρω γιατί το έπαθες αυτό!

Oi Leovice είναι πάρα πολύ μεγάλες. Με τέτοιο μήκος είναι σχεδιασμένες για να δουλεύουν μονές όχι διπλές.

(κάπου στις 195.000 είμαι)!

:eek::eek:

Πότε τα έκανες ρε φίλε;;

Γάτε,σωστή η προταση σου για μονό και tube με εργαλεια και καλά από την άλλη μεριά..
Αλλα λες ότι δουλεύει καλύτερα με διπλές..

:hmm:

Τελευταία επεξεργασία:
Η μαμά εξάτμιση του τενερε, από θέμα ομορφιάς, δένει πολύ ωραία με το μηχανάκι.
Για την χρήση που κάνεις εσύ, δικαβαλος, φορτωμενος, πολλά χλμ., δεν σε ενδιαφέρει ούτε το βάρος, ούτε τα 1-2 άλογα που ίσως πάρει με μια αφτερμαρκετ.
Σε ενδιαφέρει μόνο η αξιοπιστία η άνεση, η κατανάλωση.

Στο θέμα αξιοπιστίας μοτερ, τις φτηνές αφτερμαρκετ εγώ δεν τις εμπιστεύομαι.
Στο θέμα κατανάλωσης, με τα χλμ που κάνεις εσύ, ακόμα και 0,5 λίτρα να στην ανεβάσει, δεν θες.
Στο θέμα άνεσης, με τα δικαβαλα φορτωμενα πολύ ώρα χλμ. που κάνεις, η ζέστη και ο θόρυβος μιας μέτριας αφτερμαρκετ μπορεί να γίνει πολύ κουραστικός για οδηγό, συνοδηγο.
Στην θέση σου θα κοιταγα για μαμά μτχ που μπορεί να κάνει 750 καινούργια (γιατι άραγε;) αλλά τις δίνουν κάτω από 100.

Αν έχεις λεφτά, 2 ΚΑΛΈΣ αφτερμαρκετ, αλλά μιλάμε πάνω από 400-500.(η άποψη μου είναι ότι είναι τσάμπα λεφτά)

Τελευταία επεξεργασία:
Αν και χοντάκιας, καλά τα λες! :tooth:

:eek::eek:

Πότε τα έκανες ρε φίλε;;

Γάτε,σωστή η προταση σου για μονό και tube με εργαλεια και καλά από την άλλη μεριά..
Αλλα λες ότι δουλεύει καλύτερα με διπλές..

:hmm:

Κάποια πραγματακια σχετικά με το ένα ή δύο τελικά είχα ρωτήσει κάποτε κι εγώ εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136355

Πίσω
Μπλουζα