Νεωτερα μετα απο 2000 χλμ .
Οσο παει και το φχαριστιεμαι περισσοτερο.
Μετα το πρωτο σερβις των 1000 χλμ αλλαχτηκαν τα λαδια του εργοστασιου ,με bel ray ester based 10-40 ημισυνθετικα,(τσινισανε λιγο στο σερβις αλλα τα βαλανε τελικως μιας και ηταν και 2 προδιαγραφες παραπανω τα δικα μου ημισυνθετικα ,γιατι η αντιπροσωπεια συνιστα silcolene 10-40 συνθετικα ή ημισυνθετικα ,τα οποια ομως τα χρεωνει 11 και 6 ευρω αντιστοιχα ακριβωτερα το λιτρο,) και το μηχανακι εγινε βουτυρο στο κιβωτιο,και στην λειτουργια του.Εξακολουθει να ειναι λιγο παραπανω θορυβωδες,και με λιγους κραδασμους παραπανω για τα γουστα μου,αλλα συνηθιζεται σιγα σιγα .Οταν θα ερθει σε καμμια 30000 χλμ η αλλαγη των γραναζιων ΙΣΩΣ βαλω 2 δοντια μικροτερο πισω γραναζι.
Τιποτα δεν τριζει,τιποτα δεν εχει ξεβιδωθει,δεν εχει παρουσιασει μεχρις στιγμης απολυτως τιποτα.Ενας μικρος κραδασμος στο φρεναρισμα απο 35 στα 15 χλμ/ωρα εχει εξαφανισθει,(στρωσαν τα τακακια και οι floating δισκοπλακες οπως μου ειπαν στο σερβις)και γενικως ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης.Ακλονητο σε ευθειες και στροφες (δεν ειμαι o agostini)και γενικως στις ταχυτητες που κινουμαι, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ησυχασε και η μεση μου απο την πισω αναρτηση του σκουτερ που ειχα .
Τα φωτα πολυ καλα,η οθονη πολυ καλη,και η μεση καταναλωση σ αυτα τα 2000 χλμ με 10% χρηση πολης, 15% εθνικη (μεχρι 110 χλμ/ωρα gps) και 75% επαρχιακο δικτυο ολων των ειδων, (βουνα,πεδιαδες κλπ μεχρι 90 χλμ/ωρα gps) 3,55 λιτρα /100 χλμ. Μονοκαβαλλος 140 κιλα βαρος αναβατη.
Θα ακολουθησουν νεωτερα στα 5000 χλμ που θα εχουν γινει οι καλοκαιρινες διακοπες στο χωριο ,και θα εχει γινει και το 2ο σερβις.Εκει θα εχει αξιολογηθει και το εξτρα καλυμμα-σελλακι που παρελαβε προχτες.ΟΨΟΜΕΘΑ.