Ας αρχίσω και εγώ να γράφω δύο λόγια .........
Δύσκολο το να αρχίσω από κάπου ..... δύσκολο το να μην ξεχάσω κάποιον !!!
Ας αρχίσουμε με τα ευκολάκια και θα πιάσουμε τα SOS ......
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές Captain Haddock & Road Spirit ....
Παιδιά .... τρομερή διαδρομή .... πανέμορφα μέρη !!! Ότι και να πω είναι λίγο .... :wave2:
Ευχαριστώ τα παιδιά που συνταξιδέψαμε ...... Tai (το παιδιά που λέγαμε

) και Blackroses που είμασταν συνήθως μαζί ........ με το καλό να κάνουμε και το γύρο της Ευρώπης !!! :a013:
TROOPER ........ όπως να 'ναι και ότι να 'ναι ........ αγαπάμε TROOPER ........ όπως είσαι φίλε !!!
FiliPΡoS ........ το γρηγορότερο BMW της Ευρώπης !!! Χάρηκα που γνωριστήκαμε ....
Βlackbusa ......... Πάνο χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά ....... ευχαριστώ και για τη φιλοξενία στο γκρουπ ...... :wave2:
byron ....... Daz .......... Vaska .......... Sapilla Racing ....... SCBR1000 ........... Gixxerpap .......... και τόσοι άλλοι που αν συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω σελίδες ......... χάρηκα που τα είπαμε και γνωριστήκαμε από κοντά .......
Είναι υπέροχο όταν τα nicks και οι φωτογραφίες μετασχηματίζονται σε σάρκα, οστά και ήχο !!!
Ευχαριστώ βέβαια πάνω από όλα τους 3 κουζουλούς που συμμερίστηκαν τη δική μου κουζουλάδα και ακολούθησαν Shaolin Monk, Lykos Crete και Νώντα ........ να 'μαστε πάντα καλά κοπέλια να γυρίζουμε τους δρόμους !!! :beer:
Όσες ζαργάνες δεν ήλθαν

.......... το "έχασαν" ........... δεν το περιγράφει !!!
Παιδιά ήταν τα πάντα πανέμορφα και περάσαμε υπέροχα !!! :beer:
Το δυσκολότερο ήταν ο αποχαιρέτισμος και η αναχώρηση ...... μακάρι να γινόταν άλλο τόσο !!!
Η βροχή ξεκίνησε 3 στροφές μετά που ξεκινήσαμε ............ εγώ δεν είχα πάρει αδιάβροχο και φόρεσα ένα της μιας χρήσης που τουλάχιστον μου κράτησε στεγνή την πλάτη και το στήθος ...... πόδια χέρια κλπ .......... μούσκεμα
Σταμάτησε να βρέχει μετά την Τρίπολη ......... και στέγνωσα με τον αέρα στην Ε.Ο. ......... πολύ κρύο παιδιάάάάάά !!! :eyepop:
Στο πλοίο δεν βρήκαμε τελικά καμπίνα και την βγάλαμε στα πατώματα !!!
Απ' όλα είχε η βόλτα .......
Είναι σίγουρο πάντως ότι είμαστε κερδισμένοι από αυτή την εμπειρία ......... καμμιά βροχή δεν μας ένοιαξε όσο και να έπεφτε ...... και το εννοώ αυτό που λέω !!!
Τίποτα δεν μας έκανε ούτε για μιά στιγμή μα γκρινιάξουμε ή να πούμε "ας καθόμουνα σπίτι μου", κανείς μας δεν μετάνιωσε που ακολούθησε αυτή τη "περιπέτεια" ........
Μας λείπετε ήδη ..... με το καλό στην επόμενη !!!:sun: :beer: :wave2:
Υ.Γ. Τι θα λέγατε για ένα ΠΣΚ moto.gr του χρόνου το Σεπτέμβρη στην Κρήτη ;;;
Μοτο βόλτες - Μοτο μπάνια - Μοτο μάσσες κ.λ.π. ;;;
Ρίχτε σήμα και το εδώ μοτοκλιμάκιο θα αναλάβει δράση ...... :wave2: