• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Για να πάω πιο γρήγορα θα έπρεπε να μπορείς να με ακολουθείς!!!!!

ΚΟΥΛΑΔΙ!!!!!!
:smokin:

μίλησε ο "πιό αργός κι από την καθυστέρηση"

τέσπα δεν δίνω συνέχεια γιατί δεν ήταν ο χαρακτήρας της βόλτας τόσο γλήγορος....

@Καπετάνιο: όταν εγώ σαν καταυλακιώτης σε λέω ότι θα βρέξει να με ακούς.
κι ευτυχώς για σένα που δεν αποδέχτηκες το στοίχημα. ΚΟΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
[αλληλεγγύη SV] Ρε α πάνε κουρέψου που πήγες κι έγινες σα moonί καπέλο :bawl: :lol: [/αλληλεγγύη SV]

είμαι μοϊκανός ινδιάνος κάγκουρας και φαίνομαι :evil:

Ας αρχίσω και εγώ να γράφω δύο λόγια .........

Δύσκολο το να αρχίσω από κάπου ..... δύσκολο το να μην ξεχάσω κάποιον !!!
Ας αρχίσουμε με τα ευκολάκια και θα πιάσουμε τα SOS ......

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές Captain Haddock & Road Spirit ....
Παιδιά .... τρομερή διαδρομή .... πανέμορφα μέρη !!! Ότι και να πω είναι λίγο .... :wave2:

Ευχαριστώ τα παιδιά που συνταξιδέψαμε ...... Tai (το παιδιά που λέγαμε :lol: ) και Blackroses που είμασταν συνήθως μαζί ........ με το καλό να κάνουμε και το γύρο της Ευρώπης !!! :a013:

TROOPER ........ όπως να 'ναι και ότι να 'ναι ........ αγαπάμε TROOPER ........ όπως είσαι φίλε !!!
FiliPΡoS ........ το γρηγορότερο BMW της Ευρώπης !!! Χάρηκα που γνωριστήκαμε ....

Βlackbusa ......... Πάνο χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά ....... ευχαριστώ και για τη φιλοξενία στο γκρουπ ...... :wave2:

byron ....... Daz .......... Vaska .......... Sapilla Racing ....... SCBR1000 ........... Gixxerpap .......... και τόσοι άλλοι που αν συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω σελίδες ......... χάρηκα που τα είπαμε και γνωριστήκαμε από κοντά .......
Είναι υπέροχο όταν τα nicks και οι φωτογραφίες μετασχηματίζονται σε σάρκα, οστά και ήχο !!!

Ευχαριστώ βέβαια πάνω από όλα τους 3 κουζουλούς που συμμερίστηκαν τη δική μου κουζουλάδα και ακολούθησαν Shaolin Monk, Lykos Crete και Νώντα ........ να 'μαστε πάντα καλά κοπέλια να γυρίζουμε τους δρόμους !!! :beer:
Όσες ζαργάνες δεν ήλθαν :winka: .......... το "έχασαν" ........... δεν το περιγράφει !!!

Παιδιά ήταν τα πάντα πανέμορφα και περάσαμε υπέροχα !!! :beer:
Το δυσκολότερο ήταν ο αποχαιρέτισμος και η αναχώρηση ...... μακάρι να γινόταν άλλο τόσο !!!
Η βροχή ξεκίνησε 3 στροφές μετά που ξεκινήσαμε ............ εγώ δεν είχα πάρει αδιάβροχο και φόρεσα ένα της μιας χρήσης που τουλάχιστον μου κράτησε στεγνή την πλάτη και το στήθος ...... πόδια χέρια κλπ .......... μούσκεμα :bawl:
Σταμάτησε να βρέχει μετά την Τρίπολη ......... και στέγνωσα με τον αέρα στην Ε.Ο. ......... πολύ κρύο παιδιάάάάάά !!! :eyepop:

Στο πλοίο δεν βρήκαμε τελικά καμπίνα και την βγάλαμε στα πατώματα !!!:bawl:

Απ' όλα είχε η βόλτα .......

Είναι σίγουρο πάντως ότι είμαστε κερδισμένοι από αυτή την εμπειρία ......... καμμιά βροχή δεν μας ένοιαξε όσο και να έπεφτε ...... και το εννοώ αυτό που λέω !!!
Τίποτα δεν μας έκανε ούτε για μιά στιγμή μα γκρινιάξουμε ή να πούμε "ας καθόμουνα σπίτι μου", κανείς μας δεν μετάνιωσε που ακολούθησε αυτή τη "περιπέτεια" ........

Μας λείπετε ήδη ..... με το καλό στην επόμενη !!!:sun: :beer: :wave2:

Υ.Γ. Τι θα λέγατε για ένα ΠΣΚ moto.gr του χρόνου το Σεπτέμβρη στην Κρήτη ;;;
Μοτο βόλτες - Μοτο μπάνια - Μοτο μάσσες κ.λ.π. ;;;
Ρίχτε σήμα και το εδώ μοτοκλιμάκιο θα αναλάβει δράση ...... :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
είμαι μοϊκανός ινδιάνος κάγκουρας και φαίνομαι :evil:

κατά βάθος είσαι ένα γλυκό ζουμπουρλούδικο αγόρι:rotflmao: :rotflmao:

@Καπετάνιο: όταν εγώ σαν καταυλακιώτης σε λέω ότι θα βρέξει να με ακούς.
κι ευτυχώς για σένα που δεν αποδέχτηκες το στοίχημα. ΚΟΤΑ

Και γώ πρέπει να είπα κάτι για βροχή νομίζω... :D

Εύχομαι και του χρόνου σε όλους σας... :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
[...]Υ.Γ. Τι θα λέγατε για ένα ΠΣΚ moto.gr του χρόνου το Σεπτέμβρη στην Κρήτη ;;;[...]

Δυσκολο ρε φιλε.

Κατ' αρχην, που να παμε; Ρεθυμνο; Χανια; Ηράκλειο; :evil: (καλυτερα Αγ. Νικολαο που ειναι low profile :lol: )

Μετα θα 'χουμε τον mikeg να μαμς βγαζει διαδρομες απο χωμα, εσας απο ασφαλτο, τον Εχετλαίο στην Κνωσό. Μυλος

Κι επειτα ειναι και κατι cbr954 εκει που βγαζουν 140 επιβήτορες στην αριστερη βοηθητική ρόδα και μας έχουν για πρωινο.

Δυσκολο ρε γμτ :sad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...αναπολώντας την περασμένη νιότη...:lol:

Από τότε μέχρι σήμερα:

Το κίτρινο το φάγανε,
Το μπούσα (το πραγματικό - αυτό που δείχνει πάνω από 300 η βελόνα) πουλήθηκε....
Το 750 αφού έφαγε 3-4-5 τούμπες πουλήθηκε αντί πινακίου φακής για αγορά Κ9 με γιοσιμούρια
Η Βέφα, παραμένει έγκλειστη σε υπόγειο γκαράζ κάπου στην Αθήνα, αφού ο tripmaster έχει γίνει παντόφλαmaster....

@ εξυπνάκηδες : :a021:

Για το πρώτο quote τσιμουδιά ε?:D

:a024:

είμαι :blush:

Ναι...και κάθε 5 λεπτά πήγαινε στην τουαλέτα να δει αν είναι εντάξει το μαλλάκι του... αχου το μωρέ....:p

εγώ δεν είχα πάρει αδιάβροχο και φόρεσα ένα της μιας χρήσης που τουλάχιστον μου κράτησε στεγνή την πλάτη και το στήθος ...... πόδια χέρια κλπ .......... μούσκεμα :bawl:

Ρε φίλε, στην επιστροφή είδα ένα busa μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου, και ο αναβάτης φόραγε μια μπλέ εσάρπα με κρόσσια που ανέμιζε.

Εσύ ήσουν?? :confused: :look: :confused:

ego ida kati fotografies capten sofiano pou to ksefanizane to xeli.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ναι...και κάθε 5 λεπτά πήγαινε στην τουαλέτα να δει αν είναι εντάξει το μαλλάκι του... αχου το μωρέ....:p

μα καλά ποιός είμαι? ο άδωνις? :alien:

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε φίλε, στην επιστροφή είδα ένα busa μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου, και ο αναβάτης φόραγε μια μπλέ εσάρπα με κρόσσια που ανέμιζε.

Εσύ ήσουν?? :confused: :look: :confused:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nαι .......... δεν τα φτιάχνουν γερά όπως παλιά !!! Με την πρώτη διακοσάρα σκίζονται !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nαι .......... δεν τα φτιάχνουν γερά όπως παλιά !!! Με την πρώτη διακοσάρα σκίζονται !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα καλά ποιός είσαι? ο σούπερμαν? :alien:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της εδρομής.

Περαστικά σε όσους γρατζουνίστηκαν.

Και εις άλλα με υγεία !

:beer:

κάπτεν και Γιάννη μπράβο και ευχαριστώ!!!!:beer:
(μήπως εβρεξε??):rolleyes:

τον λιντερ μου ΔΕΝ τον ευχαριστώ γιατι δεν ειχε gps :a43:

την σκούπα μου επίσης ΔΕΝ την ευχαριστώ γιατί ήτανε μπροστά:a43:

τζάμπα τα ευχαριστήρια και η δόξα παλιοχαμουρες:lol:

Αυτόν τον Αρχαιο δεν τον γλυτώσαμε με τπτ γμτ
σαν την Γκρέντελ ενα πράγμα....ολο μας έβρισκε:lol:

Vaska να προσέχεις τα μάτια που εμπιστεύεσαι άλλη φορά:lol:

panvas πολύ λίγος ο χρόνος ρε συ:(

ολοι οι άλλοι, ευχαριστώ για τα χαμόγελά σας

ωραία "χαλαρή" η βόλτα στο πήγανε (ευτυχώς):evil:

καλό το κρασάτο αλλά καλύτερος ο λογαριασμός

ωραίο το παγωτό επάνω στο κανταΐφι που χτυπήσαμε στην Βυτίνα επιστρέφοντας,
και ναι όντος είναι μικρός, πήρα τηλ και το επιβεβαίωσα !!:evil:

ενα διπλό γλύστριμα :a53: που "φώναζε" οτι θα ειχα ανεβάσει την στατιστική της ετήσιας , κατάληξε απλα σε χεσμένο παντελόνι, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς,

και είπαμε στα ΣΕΑ στάση για βενζίνη κ.γρήγορε.:a38:

Αντε και του χρόνου χωρίς καμιά στραβή έστω και τέτοια σαν του mike

:beer: :beer: :beer:

Επέστρεψα και εγώ. Τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Cpt και RS συγχαρητήρια και από μένα. Συγχαρητήρια και σε όλους όσους ασχολήθηκαν, για να οργανωθεί και στηθεί αυτό το event.

Οργάνωση, διαδρομή και παρέα είναι υπεράνω κριτικής. Και όταν λέω παρέα, εννοώ όλα τα παιδιά στην ταβέρνα.
Γιατί ο καθένας μπορεί να γνώριζε 5-10 άτομα αλλά στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλα 100. Κι όμως, αν μας έβλεπε κάποιος δε θα πίστευε πως τους περισσότερους δεν τους είχαμε ξαναδεί.

Νομίζω πως απ' όπου και να το πιάσω μόνο θετικά έχω να πω. Ακόμα και ο καιρός νομίζω πως ήταν μαζί μας. Εντάξει έριξε και μια ψιχάλα για να μη βαρεθούμε κατά την επιστροφή.

Χάρηκα για όλους εσάς που γνώρισα αλλά και για κάποιες φάτσες που ξαναείδα.

Και του χρόνου guys :beer: :beer: :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
............
Αυτόν τον Αρχαιο δεν τον γλυτώσαμε με τπτ γμτ
σαν την Γκρέντελ ενα πράγμα....ολο μας έβρισκε:lol:

Κάποιος ευτυχώς έριχνε ψιχουλάκια στο δρόμο και τα ακολουθούσα ........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πίσω
Μπλουζα