• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα

Σα δε ντρεπεστε :lol: αλλά τέτοιοι είστε..:bawl:...

Κοιτάξτε, άμα είναι να κάνετε τέτοιο σπαμάρισμα μέχρι να πάμε την εκδρομή σαν τους παππούδες που θυμούνται τα παλιά στα μπαλκόνια, την κάτσαμε τη βάρκα ε. Άστε που κάποιοι θ αρχίσουν αχ τα λουμπάγκα μου, αχ τ αρθριτικά μου και δεν θα μπορέσουν

έχεις ακόμα εκείνο το μηχανάκι που κάνει τρούκου τρούκου?

Κοιτάξτε, άμα είναι να κάνετε τέτοιο σπαμάρισμα μέχρι να πάμε την εκδρομή σαν τους παππούδες που θυμούνται τα παλιά στα μπαλκόνια, την κάτσαμε τη βάρκα ε. Άστε που κάποιοι θ αρχίσουν αχ τα λουμπάγκα μου, αχ τ αρθριτικά μου και δεν θα μπορέσουν

Statler_and_Waldorf_2.jpg

Στην 4η φωτο όλο το Πατρινό κλιμάκιο πρώτο τραπέζι πίστα. Διακρίνεται η κατάλευκη κόμη μου και οι τεράστιες πλατάρες μου. Και ο Μικες όρθιος περιμένει να μου φάει την μηλόπιτα :bawl::bawl:

Στην 4η φωτο όλο το Πατρινό κλιμάκιο πρώτο τραπέζι πίστα. Διακρίνεται η κατάλευκη κόμη μου και οι τεράστιες πλατάρες μου. Και ο Μικες όρθιος περιμένει να μου φάει την μηλόπιτα :bawl::bawl:

την οποια μπορει να μην την εφαγα τελικα, αλλα τουλαχιστον κατι τσιμπησα απο σενα... :lol:

img_8327.jpg

Xaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ που θα έρθω από Χαλκίδα, που προτείνετε να βγω για να μη τραβιέμαι ως το Χαϊδάρι

"Θήβα"
Βόλτα κάνουμε ρε φίλε, δε μεταναστεύουμε!

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: spyro
Και κάτι τι ώρα λέτε να φτάνετε Θήβα;

Το καπάκι φαίνεται να μην ήταν σχεδιασμένο, απλά το έφαγε.

Τι προτείνεται, ένας ή δυο κύλινδροι, παραπάνω δεν έχω.

Συνδύασε τους τα τρικυλινδρα είναι ιδανικά για τέτοια βόλτα :lol:

Πίσω
Μπλουζα