• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα

Έχουμε φάει νεράκι μπόλικο στις ετήσιες. Τότες βέβαια ερχόταν κι ένας κάπτεν χαντοκ και κουβαλούσε το σύννεφο μαζί του, αλλά έμαθα είναι Γαλατία τώρα στα χωριά του Αστεριξ. Μπορεί να ψάχνει τπτ ασπίδες.
@Μαιρα πρέπει να έρθεις. Ήθελα να σε γνωρίσω αλλά όταν ξεκινούσα εγώ σταματούσες να γράφεις εσύ. Θα κεράσω περγαμόντο

Άκουσα κάτι φωνές στο βάθος,από το υπερπέραν, αναστήθηκε ο μοτό -Λάζαρος,κάτι τέτοια λέγανε και ήρθα να δω αν ισχύει!

Άκουσα κάτι φωνές στο βάθος,από το υπερπέραν, αναστήθηκε ο μοτό -Λάζαρος,κάτι τέτοια λέγανε και ήρθα να δω αν ισχύει!

:lol:

Δε βρεθήκαμε στην Πάτρα πριν λίγο καιρό, θα βρεθούμε στην Οίτη;

Εκτός σημαντικού απροόπτου θα έρθω κι εγώ!

Πρώτα από όλα για να δω τον Φίλιππο @filipp0s που έχω να τον δω κάποια χρόνια.
Μετά γιατί επιτέλους θα γνωρίσω πολλούς από εσάς που έχουμε συστηθεί μόνο από το πληκτρολόγιο (νομίζω μόνο σε μια ετήσια έχω έρθει μεταξύ 2011 και 2016 που είχαμε σταματήσει και στις Πλαταιές για καφέ... αν θυμάμαι και καλά δηλαδή ότι ήταν ετήσια, σίγουρα ήταν ο Blitzer με το SM το DRZ400 τότε).
Τέλος θα έρθω γιατί θα είναι και ένα παλικάρι που συμπαθώ πολύ και είναι κάτοχος XR650R που όμως είναι μεταλλαγμένο -επιτέλους- σε κάτι όμορφο.

Τελευταία επεξεργασία:
SF
μάλλον το 400
μάλλον μονός (αλλά ο επιβάτης αν έρθει δεν καταναλώνει τροφή)

Kανονικά θα πω στο γκρουπ με τα 1600αρια γιατί τους έχω, αλλά θα προτιμήσω να πω στο γκρουπ με τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ του φόρουμ (τους έχω κι αυτούς)
:smokin:
Αυτά είναι... Οι Γέροντες θα είναι καμιά 20αρια μηχανάκια. :lol:

Εγραψε οντως 8...? :facepalm:
Μην εκανες λαθος harris...:lol:

Εσείς που θέλετε να μαζευτούμε αργότερα, έχετε δει ότι ως ώρας είμαστε 50 μηχανάκια;

Τι ωρα θα πρεπει να φυγει το τελευταιο γκρουπ? :lol:
Πριν τις 9 δεν το βλεπω.
Αν φυγουν τα ''λουλουδια'' νωρις σχετικα.

(Θα ξυπνησουμε ρε συ...αφου ειναι για βολτα)

Τέλος θα έρθω γιατί θα είναι και ένα παλικάρι που συμπαθώ πολύ και είναι κάτοχος XR650R που όμως είναι μεταλλαγμένο -επιτέλους- σε κάτι όμορφο.
Καλά μέχρι τότε μπορεί να έχει γίνει πάλι άσχημο,θα ρεφάρω τουλάχιστον με την δική μου ομορφιά ..
now-thats-a-handsome-young-man.jpeg

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: STF
Πίσω
Μπλουζα