Εσυ τι θα προτεινες ?
Γυμνο με abs ?
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν ηθελα να αρχισω ενα τετοιο θεμα μιας και εχω διαβασει πολλα στα φορουμ αλλα αφου το ξεκινησατε καλα να παθετε.
Ειμαι σχεδον 26 ,δεν εχω εμπειρια απο δικυκλο περα απο τα μαθηματα για το διπλωμα.Εχω εμπειρια απο αυτοκινητα καθως ασχολουμαι απο τα 14 με την αγωνιστικη οδηγηση σε πιστα,οποτε εχω την αισθηση της ολισθησης /υπερστροφης/υποστροφης /φρενα..
Το πρωτο ξεψαρωμα στα μαθηματα εγινε γρηγορα, ενα μισαωρο με ενα cbf 125 ηταν αρκετο για να παρω κατευθειαν το 600. Ο δασκαλος δεν πιστευε οτι οδηγαγα πρωτη φορα στη ζωη μου μηχανη. Σιγουρα δεν ειμαι κανενα νεο ταλεντο αλλα εχω μια αισθηση του τι γινεται πανω στο μηχανημα.
Απ την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι στο εξωτερικο προτεινουν r6 για νεο για πρωτο μηχανακι ever και ελλαντα ο νομος λεει να ξεκινας απο παπι..
Οταν το χερι σου και το μυαλο σου ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους που το προβλημα?
ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ..........
Αφού επικαλέστηκες το εξωτερικό ,αυτούς που τα φτιάχνουν τους Ιάπωνες,
να δεις τι διπλώματα δίνουν και πότε.
Καλή η εμπειρία στους 4 τροχούς ,θα προσαρμοστείς απλά πιο γρήγορα,
ΑΛΛΑ είναι εντελώς μα εντελώς ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ το μηχανάκι και τα 100 αλόγα
στη μοτό αντιστοιχούν σε πάνω από 250 στο αυτοκίνητο μην πω περισσότερα και
γίνω υπερβολικός.
Το χόρνετ που λες είναι πολύ καλό μηχανάκι ,όμως όπως σού έγραψε και κάποιος φίλος
ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ..!!
Προσοχή 100 άλογα σε μηχανάκι αν ανοίξεις το γκάζι ο κώλος σου
γλιστράει προς τα πίσω.Είναι θέμα διαχείρισης και δεν ξέρω κανέναν που να τα είχε
στο χέρι και να μην τα δοκίμασε όσο συνετός και να ήταν,πόσο μάλλον κάποιος
που ασχολείται από τα 14 με την ταχύτητα,που έχει δηλαδή το μικρόβιο μέσα του..!!