• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ελεγχος μεταχειρισμενου hornet 600

• Συντάκτης Συντάκτης oneos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αρα τι θα προτεινες?

Παλιότερα, δεν υπήρχαν επιλογές, απο το παπί πήγαινες σε 600....

Τώρα έχει πληθώρα, με 250, 300, 350, 400 κλπ κυβικά. Επίσης υπάρχουν και δικύλινδρα, τα 4i, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα για νέο χρήστη.

Βρες ένα μεταχειρισμένο που θα πουληθεί εύκολα σε 1-2-3 χρόνια που θα το μάθεις και θα το βαρεθείς και καλούς δρόμους.

Τώρα έχει πληθώρα, με 250, 300, 350, 400 κλπ κυβικά. Επίσης υπάρχουν και δικύλινδρα, τα 4i, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα για νέο χρήστη.

Βρες ένα μεταχειρισμένο που θα πουληθεί εύκολα σε 1-2-3 χρόνια που θα το μάθεις και θα το βαρεθείς και καλούς δρόμους.

Στα κυβικα ειναι το προβλημα? Πειτε μου και μια γνωμη για er6 , mt03 , mt07..

Τελευταία επεξεργασία:
Στα κυβικα ειναι το προβλημα? Πειτε μου και μια γνωμη για xt , er6 , mt03..

Στην ιπποδύναμη είναι το πρόβλημα.

Και τα 3 που αναφέρεις είναι καλές επιλογές για τις σημερινές σου γνώσεις.

Κίνδυνο θα έχεις πάντα, εφόσον επέλεξες να καβαλάς, το ρίσκο μειώνεις.

Με την παραπάνω λογική (του χέρι και μυαλό παρεάκι) μπορείς να πάρεις ένα Κ9...

Στην ιπποδύναμη είναι το πρόβλημα.

Και τα 3 που αναφέρεις είναι καλές επιλογές για τις σημερινές σου γνώσεις.

Κίνδυνο θα έχεις πάντα, εφόσον επέλεξες να καβαλάς, το ρίσκο μειώνεις.

Με την παραπάνω λογική (του χέρι και μυαλό παρεάκι) μπορείς να πάρεις ένα Κ9...

Μπορει να λεω και βλακειες αλλα την ιδια αποκριση στο γκαζι εχει το Κ με το hornet ?

γιατι αν εχει την ιδια , να το ψαξω :D

έχεις δίκιο.αλλά παλιότερα υπήρχαν μια χαρά επιλογές μετά το παπί που αν δεν ήξερες σε δάγκωναν άσχημα.
250 2τ, 400 4i.
για να μην παμε και πιο παλια σε rd 350 rz 250 κτλ.
οι δικιά μου οι γενιά σε αυτά έμαθε να οδηγάει και πολύ το πλήρωσαν αυτό.

και γω μετα απο το DAX πηγα σε rgv 250.έκανα καλή επιλογή?μια χαρά ήταν για μένα.

τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και το χορνετ είναι μια χαρά μηχανάκι για την περίπτωση του φιλου!
όταν το μάθει θα το εκτίμηση και το γκάζι σε προσπέρασης που δεν θα ξέρει να υπολογίσει καλά την απόσταση.

τι να πάρει νιτζα να κάνει να γεμίσει ένα τέταρτο για προσπέραση,και να ερχετε ο απέναντι κατα πανω του?

έχεις δίκιο.αλλά παλιότερα υπήρχαν μια χαρά επιλογές μετά το παπί που αν δεν ήξερες σε δάγκωναν άσχημα.
250 2τ, 400 4i.
για να μην παμε και πιο παλια σε rd 350 rz 250 κτλ.
οι δικιά μου οι γενιά σε αυτά έμαθε να οδηγάει και πολύ το πλήρωσαν αυτό.

και γω μετα απο το DAX πηγα σε rgv 250.έκανα καλή επιλογή?μια χαρά ήταν για μένα.

τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και το χορνετ είναι μια χαρά μηχανάκι για την περίπτωση του φιλου!
όταν το μάθει θα το εκτίμηση και το γκάζι σε προσπέρασης που δεν θα ξέρει να υπολογίσει καλά την απόσταση.

τι να πάρει νιτζα να κάνει να γεμίσει ένα τέταρτο για προσπέραση,και να ερχετε ο απέναντι κατα πανω του?

Ναι αυτό είπα και παραπάνω.

Ας πάρει και Κ9, εσύ φαίνεται να τον ξέρεις τον φίλο και τις γνώσεις του και τα αντανακλαστικά του γενικότερα πάνω στη μηχανή, οπότε σε νοιάζει το θέμα προσπέραση , τα υπόλοιπα είναι ΟΚ.

Μια ζωή τα ίδια.

αυτό λέω και γω μια ζωή τα ίδια!παρε μικρο να μάθεις.εγώ λέω να βρεις ενα φτηνό 250 να μάθεις και μετά πας πιο πάνω.
από 100 άλογα και πάνω τα καβαλάνε άντρες βαρβάτη να ξέρεις. καβαλάρηδες που λέμε.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: oneos
Κοπελια το χορνετακι τελικα αγοραστηκε και δε θα μπορουσα να ειμαι πιο χαρουμενος! Τωρα ειμαι σε αναζητηση για ενα καλουτσικο full face σχετικα οικονομικο..

Κοπελια το χορνετακι τελικα αγοραστηκε και δε θα μπορουσα να ειμαι πιο χαρουμενος! Τωρα ειμαι σε αναζητηση για ενα καλουτσικο full face σχετικα οικονομικο..

Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος :beer:
Τσίμπα ένα ωραίο κρανάκι και βουρ για βόλτες :D

Εσυ τι θα προτεινες ?

Γυμνο με abs ?

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν ηθελα να αρχισω ενα τετοιο θεμα μιας και εχω διαβασει πολλα στα φορουμ αλλα αφου το ξεκινησατε καλα να παθετε.
Ειμαι σχεδον 26 ,δεν εχω εμπειρια απο δικυκλο περα απο τα μαθηματα για το διπλωμα.Εχω εμπειρια απο αυτοκινητα καθως ασχολουμαι απο τα 14 με την αγωνιστικη οδηγηση σε πιστα,οποτε εχω την αισθηση της ολισθησης /υπερστροφης/υποστροφης /φρενα..
Το πρωτο ξεψαρωμα στα μαθηματα εγινε γρηγορα, ενα μισαωρο με ενα cbf 125 ηταν αρκετο για να παρω κατευθειαν το 600. Ο δασκαλος δεν πιστευε οτι οδηγαγα πρωτη φορα στη ζωη μου μηχανη. Σιγουρα δεν ειμαι κανενα νεο ταλεντο αλλα εχω μια αισθηση του τι γινεται πανω στο μηχανημα.
Απ την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι στο εξωτερικο προτεινουν r6 για νεο για πρωτο μηχανακι ever και ελλαντα ο νομος λεει να ξεκινας απο παπι..
Οταν το χερι σου και το μυαλο σου ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους που το προβλημα?

ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ..........

Αφού επικαλέστηκες το εξωτερικό ,αυτούς που τα φτιάχνουν τους Ιάπωνες,
να δεις τι διπλώματα δίνουν και πότε.
Καλή η εμπειρία στους 4 τροχούς ,θα προσαρμοστείς απλά πιο γρήγορα,
ΑΛΛΑ είναι εντελώς μα εντελώς ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ το μηχανάκι και τα 100 αλόγα
στη μοτό αντιστοιχούν σε πάνω από 250 στο αυτοκίνητο μην πω περισσότερα και
γίνω υπερβολικός.
Το χόρνετ που λες είναι πολύ καλό μηχανάκι ,όμως όπως σού έγραψε και κάποιος φίλος
ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ..!!
Προσοχή 100 άλογα σε μηχανάκι αν ανοίξεις το γκάζι ο κώλος σου
γλιστράει προς τα πίσω.Είναι θέμα διαχείρισης και δεν ξέρω κανέναν που να τα είχε
στο χέρι και να μην τα δοκίμασε όσο συνετός και να ήταν,πόσο μάλλον κάποιος
που ασχολείται από τα 14 με την ταχύτητα,που έχει δηλαδή το μικρόβιο μέσα του..!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις,καθε αποψη ειναι σεβαστη και πολυτιμη..
Terens οχι 250,λιγα λες.. 400 συν θα ελεγα.. Αυτη τη στιγμη με τη μηδεν εμπειρια που εχω το μηχανακι απαιτει σεβασμο... δε το δουλευω πανω απο τις 7 και ποτε τερμα γκαζι.

Αυτη τη στιγμη με τη μηδεν εμπειρια που εχω το μηχανακι απαιτει σεβασμο... δε το δουλευω πανω απο τις 7 και ποτε τερμα γκαζι.

Ούτως ή άλλως δε θα το δουλέψεις πάνω από τις 7 σχεδόν ποτέ στην καθημερινή σου μετακίνηση...

Το τέρμα γκάζι του πάντως δεν είναι κάτι τρομακτικό

Ούτως ή άλλως δε θα το δουλέψεις πάνω από τις 7 σχεδόν ποτέ στην καθημερινή σου μετακίνηση...

Το τέρμα γκάζι του πάντως δεν είναι κάτι τρομακτικό

Οπως και να χει οταν οδηγας κατα κυριο λογο σε γυαλι δρομους (πχ Θηβων απο Αιγαλεω εως Ιλιον) και λακουβες φουλ νομιζω δεν ειναι πολυ safe ειδικα στις πρωτες ταχυτητες..

καλες βολτες αδερφε.
Πραγματικα ουτε εγω καταλαβαινω γιατι κοντα στα 30 θα επρεπε να παρω ενα 250αρι χωρις abs χωρις δυναμη για να το δωσω ξανα σε ενα εξαμηνο. Με σεβασμο και συνεση θα εισαι μια χαρα.

Καλές βόλτες και οδήγηση με σύνεση

Καλές βόλτες φίλε! Τι; μέχρι 7000στρ. το πήγες μόνο. Μετά τις 7000 αρχίζει το πάρτι ;) Για άνοιξε του μία τρίτη να μας πεις εντυπώσεις. Να το σέβεσαι ναι αλλά όχι και να το φοβάσαι. Πρέπει να του πάρεις τον αέρα σιγά-σιγά κατά τη γνώμη μου.

Καλές βόλτες φίλε! Τι; μέχρι 7000στρ. το πήγες μόνο. Μετά τις 7000 αρχίζει το πάρτι ;) Για άνοιξε του μία τρίτη να μας πεις εντυπώσεις. Να το σέβεσαι ναι αλλά όχι και να το φοβάσαι. Πρέπει να του πάρεις τον αέρα σιγά-σιγά κατά τη γνώμη μου.

Λες και το ξερες ... χτες το βραδυ το ψιλοανοιξα :evil:
Σαφως εχει πολλα παραπανω να βγαλει απ αυτα που του ζηταω εγω τωρα! Επειδη προς το παρον καβαλαω με ενα μοτοκρος κρανος που ειχα απο πριν δε βοηθαει καθολου οταν μαζευονται χιλιομετρα και δεν εχω εμπιστοσυνη να παω πιο γρηγορα ακομα!

Φυσικά και το ξέρω, δυο χρόνια είχα στη κατοχή μου ένα του 2009 χωρίς abs. Καλά έκανες και το πήρες με abs, θα σε βοηθήσει στη μεταπώληση αργότερα. Έχεις κάνει κάποια μεγάλη βόλτα, τα χέρια σου μουδιάζουν σε πολύωρη οδήγηση; Εγώ είχα κάποια τέτοια θέματα στη αρχή που το πήρα και μέχρι να συνηθίσω το δούλεμα του τετρακύλινδρου.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: WiSe
Φυσικά και το ξέρω, δυο χρόνια είχα στη κατοχή μου ένα του 2009 χωρίς abs. Καλά έκανες και το πήρες με abs, θα σε βοηθήσει στη μεταπώληση αργότερα. Έχεις κάνει κάποια μεγάλη βόλτα, τα χέρια σου μουδιάζουν σε πολύωρη οδήγηση; Εγώ είχα κάποια τέτοια θέματα στη αρχή που το πήρα και μέχρι να συνηθίσω το δούλεμα του τετρακύλινδρου.

Οχι ακομα ..το πολυ ενα εικοσαλεπτο εχω κυκλοφορησει.. Μολις παρω το καινουριο κρανος και βρω χρονο θα κανω καμια βολτα πιο μακρινη με ενα φιλο.

Καμία φωτογραφία θα δούμε να χαρούμε κι εμείς με την χαρά σου;;

Καλοτάξιδο,πάντα όρθιος.. :beer:

Πίσω
Μπλουζα