• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

αγορά MT-09 ή Tracer 900 ?

Καλά ρε παιδιά ειπαμε "ωραιο" και "καλο" και "αγιο" το MT αλλα οχι και έτσι ................ :winka:

Ουτε τον 1ο αριθμο στο λαχείο να πέτυχες :lol::lol::lol::lol:

Καλη ιδέα και κανε οτι μπορείς να την καλλιεργήσεις ωστε να κανεις την χάρη στον εαυτο σου να μην είσαι αλλος ενας στο φανάρι με το ίδιο παραμύθι :lol::lol::lol:...

Τωρα σοβαρα, καλό ειναι αλλα μην ξεγελιέσαι, οτι πληρώνεις παίρνεις, οπως τις περισσότερες φορές.

ΝΑΙ ειναι ωραιο και μπουγιόζικο και ομορφο και γρήγορο και ........ και ........ αλλα αν πας να δεις λεπτομέρεις οπως πχ κλειδί (ημαρτον, τα παπια ειχαν πιο μεγαλο κλειδί), μπροστινό σύστημα λεγε με καλαμάκια με ρυθμίσεις πλάκας, κλπ κλπ θα δεις απο που βγαίνει το κοστος.

Κατα τα αλλα το θεμα ΜΤ θυμίζει το "ΟΧΙ αλλο κάρβουνο" οποτε θα βρεις πληθώρα πληροφοριών, τωρα βεβαια λενε οτι ολα διορθώθηκαν αλλα δεν ειμαι σιγουρος ότι θα το λένε και μετα απο Χ μηνες που θα εχει ξανα δοκιμαστεί το νεο μοντελο.

Επισης στο τελευταιο μοντελο πολύς κοσμος διαμαρτύρεται για την θεση στα πατάκια οδηγου και συνεπιβάτη αλλα και την σέλα, απο οτι θυμαμαι μιας και δεν είχα την τυχη/ευτυχία να το οδηγήσω :D

Καλη τύχη και καλες αγορές! :beer:

Μαζι σου φιλε μου , και μενα με χαλαει να βλεπω στο φαναρι 10 ιδια μηχανακια.
Που να βρω το Νuda Ομως ελλαδα?
Και ποιος θα το αναλαβει αν παθει κατι ?
Και που θα βρω ανταλλακτικα κτλ..

Μαζι σου φιλε μου , και μενα με χαλαει να βλεπω στο φαναρι 10 ιδια μηχανακια.
Που να βρω το Νuda Ομως ελλαδα?
Και ποιος θα το αναλαβει αν παθει κατι ?
Και που θα βρω ανταλλακτικα κτλ..

καλα δεν ειπαμε μονο το Nuda, πχ να ενα ωραιο μηχανάκι με 3κιλυνδρο οπως το ΜΤ αλλα κλάσσεις ανωτερο (το θεμα με τα πιστόνια εχει λυθει προ πολλού!)

Capture.jpg

Oκ με καλυψατε , θα το τσιμπησω το ρημαδι .
Σε ενα μηνα, εναμησι θα το χω.
Aρα λετε με τιποτα το 17αρι ε? το λεω γιατι ειναι στα 10.000 με εξατμισουλα , αμαρτια ειναι.
Εσεις ξερετε καλυτερα παρ ολα υτα γ αυτο ρωταω κιολας.

155 τριμηνο...? Αθηνα δηλαδη ποσο παιζουνε? :cry:

Στα 230€ περίπου για 11000€ ασφάλιση, ρώτα καλού κακού.

235 δινω το εξαμηνο με ολες τις καλυψεις μεσα και κλοπης φυσικα. ασφαλιζομενη αξια 10.000ευρω. το 17αρι απλα ξεχνα το. το 18αρι το παιρνεις με εκπτωση απο εμπορο στα 10.300-10.400..για την εξατμιση δωρο θα ρισκαρεις να εχεις μηχανακι που διορθωθηκε εκει που επασχε? δικα σου τα λεφτα σου φιλε μου και δικο σου και το προβλημα μετα. μην μπαινεις μετα ομως μεσα και ρωτας για σταμπιλιζατερ και χαμηλωματα

Είναι σε πολύ καλή τιμή το tiger και θα το κοίταζα εύκολα.

Επίσης αφήνω κι αυτό εδω.. :rolleyes:
https://www.car.gr/11341029-ducati-multistrada-950[/QUOTE]

Αν είναι μα φτασεις εκεί δωσε 13.000 περνεις το tracer GT που με αυτά που έχει πάνω δεν αξίζει κάτι άλλο στην κατηγορία

Είναι σε πολύ καλή τιμή το tiger και θα το κοίταζα εύκολα.

Επίσης αφήνω κι αυτό εδω.. :rolleyes:
https://www.car.gr/11341029-ducati-multistrada-950

Αν είναι μα φτασεις εκεί δωσε 13.000 περνεις το tracer GT που με αυτά που έχει πάνω δεν αξίζει κάτι άλλο στην κατηγορία

Πολλα λεφτα παιδες τα 13.000 , ενταξει δεν λεω ,παιδια δν εχω κτλ αλλα 23 ειμαι ,μην χρεωθω και 13.000 μηχανη παρα ειναι εξαλλου το σκεφτομουνα να παιξω με ενα 4-5αρι χιλιαρικα μπροστα.
Και τα υπολοιπα χρηματοδοτηση.

Τι παιζει με τις χρηματοδοτησεις , ξερετε?

Βλεπω στο car.gr που λενε οι εμποροι:
1) Μέσω τραπέζης από 0% προκαταβολή & μέχρι 72 μήνες.
2) Μέσω πιστωτικής κάρτας από 30% προκαταβολή και 24 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ή από 0% προκαταβολή έως και 36 μήνες με έντοκο διακανονισμό.
3) Μετρητοίς ( Με Δώρα )
4) Μέσω άτοκων γραμματίων στο κατάστημά μας.

Tι θα με συνεφερε?
Εαν γνωριζει καποιος:ninja:

Τελευταία επεξεργασία:
χαχαχα παντως σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια ολους , πολυ πολιτισμενο forum too good to be true ειναι εδω μεσα
Υπάρχει προσφορά tracer 900 8000??:confused:

Αν ψάξεις λίγο εδώ μέσα, θα βρεις μπόλικο πολιτισμό :D τα παλιόπαιδα εδώ έχουν το συνήθειο να ρωτάς εσύ για μοτάρντ και να σου προτείνουν...σερβιέτες :tooth:

Καλώς ήρθες, καλοτάξιδο ότι επιλέξεις :beer:

Πολλα λεφτα παιδες τα 13.000 , ενταξει δεν λεω ,παιδια δν εχω κτλ αλλα 23 ειμαι ,μην χρεωθω και 13.000 μηχανη παρα ειναι εξαλλου το σκεφτομουνα να παιξω με ενα 4-5αρι χιλιαρικα μπροστα.
Και τα υπολοιπα χρηματοδοτηση.

Τι παιζει με τις χρηματοδοτησεις , ξερετε?

Βλεπω στο car.gr που λενε οι εμποροι:
1) Μέσω τραπέζης από 0% προκαταβολή & μέχρι 72 μήνες.
2) Μέσω πιστωτικής κάρτας από 30% προκαταβολή και 24 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ή από 0% προκαταβολή έως και 36 μήνες με έντοκο διακανονισμό.
3) Μετρητοίς ( Με Δώρα )
4) Μέσω άτοκων γραμματίων στο κατάστημά μας.

Tι θα με συνεφερε?

13k για ένα tracer που έχει πραγματική αξια 10κ ειναι αυτοκτονική κινηση.

...Tι θα με συνεφερε?

Για καποιο λογο νομιζα πως μιλουσαμε για μετρητα...

Αυτο που θα σε συνεφερε ειναι να μην παρεις με δοσεις μηχανη που δεν εχεις ουτε το 50% της αξιας της για προκαταβολη. Προσωπικα ειμαι πολυ συντηρητικος σε αυτα τα θεματα, ειδικα τετοιες δυσκολες εποχες δε βλεπω το λογο να ανοιχτεις τοσο πολυ.

Αν αποφασισεις να το προχωρησεις τουλαχιστον παλεψε το για ατοκο διακανονισμο.

Αυτο που θα σε συνεφερε ειναι να μην παρεις με δοσεις μηχανη που δεν εχεις ουτε το 50% της αξιας της για προκαταβολη. Προσωπικα ειμαι πολυ συντηρητικος σε αυτα τα θεματα, ειδικα τετοιες δυσκολες εποχες δε βλεπω το λογο να ανοιχτεις τοσο πολυ.

τα 13κ που τα ειδες? εκτος αν μιλαμε για το GT. το απλο εχει 11.150 και με την εκπτωση στο αφηνει ο εμπορος απο 10.300-10-500.

Μάλιστα.... 10,5Κ για Tracer 900 2019 καινούργιο και μέσος όρος 8Κ για μτχ Tracer 2015 στο car.gr

Μάλιστα.... 10,5Κ για Tracer 900 2019 καινούργιο και μέσος όρος 8Κ για μτχ Tracer 2015 στο car.gr

καταρχην δεν εχει καμια σχεση να παρεις μηχανακι 3ετιας με το να το παρεις κουτα. επισης τα μοντελα πριν το 2018 ξερεις το λογο που τα εδιναν ''για οικογενειακους λογους'' και καλα?

Κοιτα ειμαι αρκετα καλα οικονομικα λογω του κλαδου που εργαζομαι , δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα μια χρηματοδοτηση 5 χιλιαρικα
Θα μου πεις μετα ,τοκοι κτλ. Για αυτο ρωταω κιολας εαν γνωριζα δεν θα ρωτουσα :bawl:
Ειμαι σε μια φαση , η το παιρνω τωρα η περιμενω ενα 8-9 μηνο και το παιρνω μετρητα.
Δεν κρατιεμαι ομως:eek:

"Ατοκα έδινε η DUCATI το 950, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα... https://www.eleftherostypos.gr/auto...iko-programma-gia-tin-ducati-multistrada-950/

"Ατοκα έδινε η DUCATI το 950, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα... https://www.eleftherostypos.gr/auto...iko-programma-gia-tin-ducati-multistrada-950/

ε οχι και ντουκατι ρε απατσι! θες να παει να δινει 500αρες για αλλαγη ιμαντα στο μεγαλο σερβις? μην βαλουμε τα υπολοιιπα μαζι.. φιλτρο λαδια και μπουζι...εφυγε με μια 700αρα απο το συνεργειο και λεει και ευχαριστω. απο χρηστη αυτα φιλο μου οχι φαντασιες. κλαμαααα

καταρχην δεν εχει καμια σχεση να παρεις μηχανακι 3ετιας με το να το παρεις κουτα. επισης τα μοντελα πριν το 2018 ξερεις το λογο που τα εδιναν ''για οικογενειακους λογους'' και καλα?

Ε, αυτό λέω, ότι είναι μικρή η διαφορά μεταξύ μτχ 4ετίας και καινούργιου (και αναβαθμισμένου)!

ε οχι και ντουκατι ρε απατσι! θες να παει να δινει 500αρες για αλλαγη ιμαντα στο μεγαλο σερβις? μην βαλουμε τα υπολοιιπα μαζι.. φιλτρο λαδια και μπουζι...εφυγε με μια 700αρα απο το συνεργειο και λεει και ευχαριστω. απο χρηστη αυτα φιλο μου οχι φαντασιες. κλαμαααα

Δεν είπα να το πάρει, είπα για τις άτοκες μόνο που και πάλι δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.

Φιλοι μου αν και λίγο παλιό το θέμα, να σας ρωτήσω το naked υποφερεται η σελα για συνεπιβάτη η και τον οδηγό για έκτακτο ταξιδακι η ειναι εντελως παλούκι.. Το tracer ξεφευγει παναθεματο. Αλλος μου λέει παρε το mt07 tracer αλλάααλλη ποιοτητα κι αλλος το crossrunner καλυτερα...
Μ εχουν μπερδέψει

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα