Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι μηπως αγοράσω ένα fazer 1000, το πρώτο, το καρμπυρατεράτο. Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει, πάντα μου άρεσε σαν μηχανάκι και το θεωρώ μια πολύ ενδιαφέρουσα βάση για να "παίξω". Αναβαθμίσεις, φρεσκαρίσματα, γενικά να ασχολούμαι μιας και οι βόλτες είναι πολυ λίγες πλέον...
Μηχανολογικά δεν είμαι και πολύ καταρτισμένος αλλά τσουκου τσούκου κάτι θα καταφέρνω. Θα χώνουμε και κανέναν γνωστό, θα στέλνουμε και σε κάνα μάστορα, θα υπάρχει μια ασχολία δηλαδή.
Είμαι σίγουρος ότι σαν μηχανάκι θα είναι αξιόλογο ακόμα και σήμερα!
Για πείτε καμία γνώμη, ρίξτε κράξιμο, συμβουλές, προτάσεις, γιορτές έχουμε....
Καλα το σκεφτεσαι και το μηχανακι ειναι κολλημα και μοναδικο.
Απο κει και περα, λαδια χανουν απο τσιμουχακια βαλβιδων αν δεν θες να συμπληρωνεις λαδι πρεπει να προχωρησεις σ επισκευη,λογικα θα πρεπει να τσεκαρεις και αλλα πραγματα στο μοτερ,οποτε μπορει να ξεφυγεις.
Αναρτησεις σιγουρα θα χει ταλαιπωρημενες οποτε και κει θα χρειαστεις καποια χρηματα,εγω εκανα επισκευη στο πισω για λιγο καιρο ηταν οκ και μετα εγινε παλι σουμιες.
Επισης δεν παυει να ειναι ενα 1000 μ ακριβα τελη,ακριβη συντηρηση και οταν ταξιδευεις με 180-200,μπολικη βενζινα.
Το μηχανακι διαφερει,ταξιδευει μ οποιοδηπωτε μηχανακι SS παρεα,εχει καλη καλυψη(αμα κουμπωσεις και λιγο)ροπαρα σουπερ,κανεις και τα καγκουριλικια σου.
Εγω εκανα κοντα στα 100.000 χλμ. και περα απο λαδια,λαστιχα, τακακια και σερβις δεν εκανα τπτ αλλο.Και πιστα το εβαζα,και 36ωρα πηγα και καθημερινη μετακινηση.
Τελικα το εδωσα σχεδον τζαμπα λογω κρισης και αδυναμιας να το μετακινησω καθημερινα οπως εκανα παλια.
Το μηχανακι ειναι καWλα αλλα...
Τα βαζεις κατω τα ζυγιζεις και αποφασιζεις.